- BARN SOM DRIKKER ALKOHOL

Dato:21.04.2013 Klokka:13:19

DETTE ER TRIST!: Det var ei ung jente på 11 år som sendte meg en melding inne her, og lurte på hva jeg synes om at så unge som 11-12-13-14 og 15 åringer drikker, eller generelt alle under 18  år, fordi hun drakk og synes det var kjempe gøy, og hun ble full av en rusbrus sa hun, og da følte hun at hode snurret rundt osv..  Det tristeste med alt var at hun fortalte at hun følte det var greit og drikke alkohol fordi at moren og faren hennes tok seg en øl eller flere nesten hver dag, og hun så opp til foreldrene og følte derfor dette var riktig, men det var visst flere som hadde sagt til henne at dette var feil. Så derfor lurte hun på hva jeg følte.

Jeg må bare si at jeg virkelig ble litt sjokert når jeg leste dette! Selv har jeg en lillebror som fyller 14 år i sommer og han drikker jo ikke! Så at en så ung person på 11 år drikker, synes jeg virkelig er helt sykt!  Som jeg skrev tilbake til henne var at jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg synes om dette, men jeg må virkelig si at jeg lurer på hva som er galt med foreldrene hennes.


Når du er i en så ung alder synes jeg man ikke burde drikke alkohol, man vet virkelig ikke hva som kan skje når man får i seg alkohol i en så ung alder. Dere er jo så unge, så dere kan jo finne på så mye annet og gjøre en det man f.eks kan gjøre i en alder av 20. Lek dere og vær barn som dere skal. Ikke "LEK" voksne og smak og drikk alkohol i en så ung alder. Man blir ikke kulere, mere poppulær eller hva nå enn andre sier til dere. Vær dere selv, si NEI, og vent til dere blir litt eldre en 11-12-13-14 år!

Jeg vet det finnes masse grenser foreldrene setter, den ene grensen er at man kan smake på alkohol når man er konfirmert, den andre er vente til man er 16 år og den tredje er jo og vente til man er 18 år og kan bestemme selv. Selv synes jeg man burde vente til man er konfirmert, når man er konfirmert synes jeg det er greit og smake om man føler seg KLAR for det. Ikke push deg selv til deg, bare fordi du vil være som de andre vennene dine som gjøre det. Du må virkelig føle deg KLAR før du starter og drikke alkohol.

Q: NOEN SOM ER ENIGE MED MEG?


Kommentarer: 11

11 kommentarer

Postet av: Simone

Dato: 21.04.2013 Tid: 13:28 URL: http://simonejs.blogg.no
Jeg er enig!

Postet av: Åse

Dato: 21.04.2013 Tid: 13:36 URL: http://asemo.blogg.no
Uff! Noe så trist. Er helt enig.

Postet av: Tuva Sundell

Dato: 21.04.2013 Tid: 13:40 URL: http://TuvaSundell.blogg.no
helt enig!

Postet av: Johanna Sollund

Dato: 21.04.2013 Tid: 13:40 URL: http://llovee.blogg.no
Uff,så fælt. Er utrolig enig med deg!

Postet av: <3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering

Dato: 21.04.2013 Tid: 14:07 URL: http://www.xflwrpwr.blogg.no
uff, helt enig!

Postet av: ltsuperliv

Dato: 21.04.2013 Tid: 14:58 URL: http://ltsuperliv.blogg.no
Jeg tenker umiddelbart hvor hun får tak i alkoholen fra? Foreldrene? I mine øyne bør barnevernet tilkobles, for dette er bare galt.

Postet av:

Dato: 21.04.2013 Tid: 15:17 URL:
Du burde jo kontakte barnevernet istedet for å sitte å skrive ett blogg innlegg om det. Så får du jo kanskje gjort litt nytte for deg.

Alkohol er ikke greit når man er konfirmert, regelen er at man er gammel nok til å dra ut. Alkohol er ikke LOV før man er 18. Så du har nok misforstått den regelen litt.

Postet av: Vigdis

Dato: 21.04.2013 Tid: 16:38 URL: http://hustrua.blogg.no/
Vel,

jeg er helt enig at det er sykt at barn skal drikke alkohol men jeg er ikke enig at man kan vente til man er konfirmert.

Man er barn så lenge man ikke er voksen eller er det slik at når man fyller 18 år kan man gjøre hva man vil?

Ikke alle er voksne når de er 18 eller 19 heller da.

De som burde kontakte barnevernet er de som er rundt disse barna og ikke noen fra en annen plass på denne kloden.

Mine barn har vært over 18 år når de har vært ute å festet...jeg kjenner til vanene.

Min yngste går sammen med kristne ungdommer som vi kjenner godt.

Det eneste han drikker er ''BURN'' men jeg liker ikke at han tar for mye av det men når jeg har gitt ham det så vil han ikke ha så mye av det er bare fint.

Men i det siste så har jeg gitt ham litt enegi drikke om morgenen før han drar på skolen...han blir 16 år.

Postet av: Hanne Kristin

Dato: 21.04.2013 Tid: 17:20 URL: http://slasletten.blogg.no
Det vanligste er vel å vente til man er konfirmert så vidt jeg vet..? Er ikke sikkert hun synes at det er like moro om noen år når hun egentlig/forhåpentligvis skjønner hva hun har drevet med!

Postet av: Anette εїз

Dato: 22.04.2013 Tid: 01:46 URL: http://Http://www.anettediamondz.blogg.no
Det er kjempe teit! Jeg har aldri drukket noe alkohol før på 18 årsdagen min - har bare smakt på små ting, aldri drukket det! Mye rart folk finner på ..

Postet av: sara

Dato: 22.04.2013 Tid: 09:14 URL:
Jeg er enig med deg, men denne setningen "men jeg må virkelig si at jeg lurer på hva som er galt med foreldrene hennes." syntes jeg du kunne spart deg for. Hun er 11 år og ser opp til foreldrene sine. Jeg vet med meg selv, at om noen sier noe negativt om foreldrene mine gjør det mere vondt enn om man sier noe negativt om meg.

Skriv en ny kommentar

hits