EN NY START .

Dato:15.09.2013 Klokka:02:41

Jeg har veldig lyst til og beklage til dere som har blitt såret på en eller annen måte av meg. Jeg vet jeg har gjort ting jeg ikke skulle gjort. Jeg er veldig lei meg for at jeg gjorde som jeg gjorde, dessverre tok noen idiotiske tanker overhand og det ble bare sånn. Hadde jeg fått sjansen til og gjøre det samme nå i dag hadde jeg aldri sagt ja. Hadde det vært enkel så skulle jeg gjort alt annet annerledes. Jeg vil også få sagt at da jeg har vært så dum og gjort som jeg har gjort, og sannheten har kommet frem har jeg ihvertfall sagt sannheten i tingene som skjedde. Og det at da jeg var skylden for og lyve, dikte opp og prøve og ødelegge er ikke no kult, men sånn måtte jeg vell bare regne med. Dessverre er det ikke noe jeg får gjort med det nå, men jeg håper en dag dere er sterke nok til og tilgi og se bort i fra det dumme menneske jeg enn gang var. Jeg har blitt så sterk psykisk på helt andre måter, og jeg vet at det er ikke sånn man oppfører seg. Jeg har vokst så mye på så kort tid. Jeg har lært og kjenne verden fra en annen vinkel. Jeg beklager på det aller meste. Dere vet hvem dere er.

Jeg må også få si det at nå kommer jeg til og holde kontakten med mennesker som betyr mye for meg, og som stiller opp og som snakker med meg uansett hvor i verden jeg er. Jeg kutter ut mennesker som gjør meg vondt, mennesker som viser seg og svikte gang etter gang, og som rett og slett snakker bare dritt om meg da jeg ikke er der. Dere vet hvem dere er dere også. Kommer til og lage meg en ny facebook profil og en ny blogg ganske snart. Starter alt på nytt! Helt blanke ark. Legger ut bloggadressen da bloggen er ferdig laget! Tusen takk for dere alle herlige lesere der ute, håper dere følger meg på min neste blogg også, der kommer det masse spennende fra en helt ny verden! 


Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Ida Marie

Dato: 15.09.2013 Tid: 03:00 URL: http://kondisjonalis.blogg.no
Det høyres ut som ein ny start er riktig for deg. Eg ynskjer deg lukke til og håpar at dei som er rundt deg vil la deg gå vidare med blanke ark :)

Postet av: Vibeke Mikalsen

Dato: 15.09.2013 Tid: 11:20 URL: http://stayheartstrong.blogg.no/
Lykke til!

Postet av: Toonje <3

Dato: 15.09.2013 Tid: 13:13 URL: http://www.tonjefkarlsen.blogg.no
Lykke til ;) E vel en ny start du treng ; )

Skriv en ny kommentar

hits