Kategori: Blogg

EN NY START .

15.09.2013 i Blogg kl.02:41

Jeg har veldig lyst til og beklage til dere som har blitt såret på en eller annen måte av meg. Jeg vet jeg har gjort ting jeg ikke skulle gjort. Jeg er veldig lei meg for at jeg gjorde som jeg gjorde, dessverre tok noen idiotiske tanker overhand og det ble bare sånn. Hadde jeg fått sjansen til og gjøre det samme nå i dag hadde jeg aldri sagt ja. Hadde det vært enkel så skulle jeg gjort alt annet annerledes. Jeg vil også få sagt at da jeg har vært så dum og gjort som jeg har gjort, og sannheten har kommet frem har jeg ihvertfall sagt sannheten i tingene som skjedde. Og det at da jeg var skylden for og lyve, dikte opp og prøve og ødelegge er ikke no kult, men sånn måtte jeg vell bare regne med. Dessverre er det ikke noe jeg får gjort med det nå, men jeg håper en dag dere er sterke nok til og tilgi og se bort i fra det dumme menneske jeg enn gang var. Jeg har blitt så sterk psykisk på helt andre måter, og jeg vet at det er ikke sånn man oppfører seg. Jeg har vokst så mye på så kort tid. Jeg har lært og kjenne verden fra en annen vinkel. Jeg beklager på det aller meste. Dere vet hvem dere er.

Jeg må også få si det at nå kommer jeg til og holde kontakten med mennesker som betyr mye for meg, og som stiller opp og som snakker med meg uansett hvor i verden jeg er. Jeg kutter ut mennesker som gjør meg vondt, mennesker som viser seg og svikte gang etter gang, og som rett og slett snakker bare dritt om meg da jeg ikke er der. Dere vet hvem dere er dere også. 



Kommer til og lage meg en ny facebook profil og en ny blogg ganske snart. Starter alt på nytt! Helt blanke ark. Legger ut bloggadressen da bloggen er ferdig laget! Tusen takk for dere alle herlige lesere der ute, håper dere følger meg på min neste blogg også, der kommer det masse spennende fra en helt ny verden! 


Publisert: 15.09.2013 @ 02:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

- TILBAKE ELLER IKKE?

26.05.2013 i Blogg kl.23:18

Det er en månde siden jeg skrev mitt siste innlegg her på bloggen. Jeg sa det at jeg kom til og skrive om det var noe spesielt som skjer, men jeg må si at jeg virkelig savner og blogge siden dette er noe jeg har gjort så mye. Det er liksom sånne perioder jeg ikke har noen ting og blogge om, også plutselig kommer det en periode der alt jeg vil er og blogge igjen. Jeg driver og vurdere om jeg skal starte igjen på fullt, men er så usikker på hva jeg vil gjøre.  


Jeg tenkte og skrive noen innlegg fremover nå ihvertfall så får vi se hvordan det funker igjen. Har masse og snakke om! 

Q: NOE SPESIELT SOM HAR SKJEDD I DIN VERDEN I DET SISTE?  


Publisert: 26.05.2013 @ 23:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

- Relax

29.04.2013 i Blogg kl.00:18

Har i det siste nesten ikke tenkt så mye på bloggen som sikkert de fleste av dere har forstått. Jeg kommer fremover til og skrive ett innlegg om det er noe jeg føler jeg vil dele, men tviler på at det blir hver dag som det var en stund. Hadde en god blogg periode der og da, men den er borte og hverdagen går til masse annet enn dataen så da legger jeg det litt på siden.

Er utrolig mange som har spurt meg hvorfor jeg ikke blogger, og om jeg vil lage design til de, men da vet dere hvorfor nå. Trekker meg litt tilbake og så kommer jeg tilbake senere en gang! Har opplevd masse herlige ting gjennom bloggen, blitt kjendt med nye mennekser, fått masse herlige sponsorer og sånn så dette er ikke noe jeg glemmer, kommer tilbake! ♥


Q: FLERE SOM FØLER DET SÅNN NOEN GANGER?

Publisert: 29.04.2013 @ 00:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

- MEDFØDTE PROBLEMER - ÅPEN GANESPALTE

23.04.2013 i Blogg kl.23:17

Store søstra mi har støtt snakket om at hun ALDRI skulle begynne og blogge, men dette har endret seg og hun har nå startet bloggen "styrkejenta" . Der forteller hun om hvordan livet hennes er med åpen gane spalte, og skoliose som hun da er opperert for. Hun har vært gjennom en del tunge operasjoner og masse mobbing igjennom livet.  Jeg har altid vært der for henne, og hører/ser jeg noen som har mobbet eller vært stygge på noen måte, så har jeg altid sagt i fra. 



Hun har altid vært ganske stille om hvordan ting egentlig er da det gjelder alt det hun har vært gjennom, men nå bestemte hun for og åpne seg. Det startet først med en bilde på facebook som hun la ut av seg selv om våres mor, hun fikk masse gode tilbakemeldinger, og det fikk opp øynene hennes, og tror nok derfor at hun nå vil klare og snakke åpent om det, og hjelpe andre som sliter med akkurat det samme. 


Besøk gjerne bloggen hennes, og legg igjen en kommentar. Det liker hun.  TRYKK HEEEEEER. 

Q: HAR DU SØSKEN/VENNER SOM HAR OPPLEVD DET SAMME? 


Publisert: 23.04.2013 @ 23:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

- SOSIALANGST

22.04.2013 i Blogg kl.17:14

Jeg kjenner jeg virkelig er irritert over hvordan andre mennsker dømmer de med sosialangst, og hvordan de tror ting er da de egentlig ikke vet en dritt om det. Det plager meg, virkelig! Nå har jeg slitt med sosialangst i et år, og det har vært det verste året i hele mitt liv. De første måndene stenkte jeg meg helt inne, var ikke ute blandt andre mennesker på rundt 4 månder. Det var virkelig noe som var veldig tungt for meg. Nå etter Oktober har ting forandret seg og ting har blitt sååå mye bedre. Sosialangst kan fjernes, og får man den riktige hjelpen kan det bli borte fort, selv har jeg villet taklet dette på min egen måte, siden jeg desverre er veldig sta av meg. Jeg klarte og komme meg ganske bra opp igjen selv, i hjelp av verdens herligeste bestevennine. 

Her er et bilde av meg da jeg slet på mitt verste - SE JEG SMILER! man må bare tenke positvt og være sterk. 

Det jeg vil fram til er til dere som dømmer andre mennesker med Sosialangst, ver så snill og vit noe om det før dere snakker åpent om det. Jeg fikk for en stund siden en melding om at den personen ikke skjønte at jeg kunne være ute blandt andre mennsker om jeg hadde sosialangst, men det er jo ikke sånn på noen slags måte. Jeg kjenner jeg vil trekke meg tilbake og reise hjem om jeg er blandt store folkemengder, og spesielt rundt mennesker jeg ikke kjenner. Det får meg til og føle meg utrygg, det gjør meg svimmel og jeg er nødt til og bare legge meg ned eller løpe bort. Dette gjør det vanskelig for meg og skaffe meg en jobb, for hvordan skal jeg klare og jobbe rundt andre mennesker om jeg føler meg utrygg og har angsten der? Derfor driver jeg nå med profosjell hjelp til og klare og komme meg ut i arbeid igjen. Er det noe jeg virkelig hater så er det at jeg er den som må sitte igjen, menst alle vennene mine reiser ut på jobb og andre morsom heter uten meg. Det er virkelig hardt, men ting får bare ta den tiden det tar. Sånn er livet, desverre er ikke alt bare en dans på røde roser. 

Så til dere som dømmer meg for unødvendig dumme ting, ver så snill og gi faen! TAKK. 
Q - HAR DU SOSIALANGST ELLER KJENNER NOEN MED DET OG VET HVORDAN DET ER?


Publisert: 22.04.2013 @ 17:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

- BARN SOM DRIKKER ALKOHOL

21.04.2013 i Blogg kl.13:19

DETTE ER TRIST!: Det var ei ung jente på 11 år som sendte meg en melding inne her, og lurte på hva jeg synes om at så unge som 11-12-13-14 og 15 åringer drikker, eller generelt alle under 18  år, fordi hun drakk og synes det var kjempe gøy, og hun ble full av en rusbrus sa hun, og da følte hun at hode snurret rundt osv..  Det tristeste med alt var at hun fortalte at hun følte det var greit og drikke alkohol fordi at moren og faren hennes tok seg en øl eller flere nesten hver dag, og hun så opp til foreldrene og følte derfor dette var riktig, men det var visst flere som hadde sagt til henne at dette var feil. Så derfor lurte hun på hva jeg følte.

Jeg må bare si at jeg virkelig ble litt sjokert når jeg leste dette! Selv har jeg en lillebror som fyller 14 år i sommer og han drikker jo ikke! Så at en så ung person på 11 år drikker, synes jeg virkelig er helt sykt!  Som jeg skrev tilbake til henne var at jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg synes om dette, men jeg må virkelig si at jeg lurer på hva som er galt med foreldrene hennes.


Når du er i en så ung alder synes jeg man ikke burde drikke alkohol, man vet virkelig ikke hva som kan skje når man får i seg alkohol i en så ung alder. Dere er jo så unge, så dere kan jo finne på så mye annet og gjøre en det man f.eks kan gjøre i en alder av 20. Lek dere og vær barn som dere skal. Ikke "LEK" voksne og smak og drikk alkohol i en så ung alder. Man blir ikke kulere, mere poppulær eller hva nå enn andre sier til dere. Vær dere selv, si NEI, og vent til dere blir litt eldre en 11-12-13-14 år!

Jeg vet det finnes masse grenser foreldrene setter, den ene grensen er at man kan smake på alkohol når man er konfirmert, den andre er vente til man er 16 år og den tredje er jo og vente til man er 18 år og kan bestemme selv. Selv synes jeg man burde vente til man er konfirmert, når man er konfirmert synes jeg det er greit og smake om man føler seg KLAR for det. Ikke push deg selv til deg, bare fordi du vil være som de andre vennene dine som gjøre det. Du må virkelig føle deg KLAR før du starter og drikke alkohol.

Q: NOEN SOM ER ENIGE MED MEG?


Publisert: 21.04.2013 @ 13:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

- FOSTERHJEM

19.04.2013 i Blogg kl.00:33

Kjenner jeg gleder meg masse masse til Lørdag, for da kommer verdens herligste lillebror hjem til pappa og skal ligge over til han en natt. Det er fryktelig lite tid, men det er jo bedre en ingenting. Håper vi finner på masse kule ting, og at det blir en minnerik dag. Kunne virkelig ønske at han ikke var så langt borte i fra oss. Gleder meg til ting blir enklere. 

Nå så bor han i et fosterhjem på Toten, og han har begynt på ny skole på Lena. Tror nok det at det går bra, men han sier han virkelig savner og være hjemme sammen med pappa og oss andre. Er virkelig vondt, og ikke minst hardt og se at han sliter med det, men som sagt så håper jeg ting blir lettere. 

Q: HAR DERE NOEN PLANER I HELGEN?


Publisert: 19.04.2013 @ 00:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

- New shoes

16.04.2013 i Blogg kl.18:03

I det siste har jeg prøvd og lett etter nye enkle sommersko, og for en stund siden fant jeg desse herlighetene her til bare 199 kr. Gleder meg virkelig til og gå rundt med desse! Skulle ønske jeg var rik og kunne kjøpt meg opp masse masse sko! 


Q - HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 16.04.2013 @ 18:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

- I OVERKANT DET MED JUSTIN

16.04.2013 i Blogg kl.13:53

Mente jeg skulle stå opp så tidlig i dag, men tror dere ikke det dreit ut seg? Kjedelig, men var godt og sove også.

Har ikke noen spesielle planer utover dagen, men regner med at jeg finner på noe. Nå ligger jeg i sofaen og stapper i meg havergrynsgrøt og koser meg sammen med mine to herlige pusekatter. 



Ser også på tv nyhetskanalen og følger med på Justin Bieber styret som foregår i Oslo. Må virkelig si at det er nok veldig spennende for de som er fan, men man skulle tro det var en grense, man løper ikke etter biler osv bare fordi man tror det er han. Må si at det er litt i overkant. 

Q - FLERE SOM ER ENIGE I AT DET ER LITT I OVERKANT DET MED JUSTIN I NORGE? 


Publisert: 16.04.2013 @ 13:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

- INSPIRASJON

15.04.2013 i Blogg kl.15:41

Noen ganger lurer jeg virkelig på hvor det blir av fantasien min. Før så kunne jeg blogge ca 5-10 innlegg hver dag i flere månder, men nå går det jo flere dager i mellom hver innlegg. Har egentlig masse jeg kunne blogget om, men føler jeg har mistet helt inspirasjonen til det og skrive så masse som jeg gjorde før. Har også fått hørt flere ganger at det er utrolig latterlig og ha en sånn blogg og dele så masse som jeg gjorde, men det var jo noe jeg likte og gjøre så jeg har jo ikke brydd meg om hva andre synes jeg, men kanskje det er det jeg gjør nå? 

 

Q - HVOR FÅR DU INSPIRASJONEN DIN FRA?


Publisert: 15.04.2013 @ 15:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

- Easter fun -

01.04.2013 i Blogg kl.18:22

Da er siste dagen av påsken kommet. Denne påsken har egentlig vært ganske rolig, har bare vært hjemme og slappet av nesten hele uken, men det er pågrunn av sykdom og antibiotika. Utrolig kjipt og måtte gå med det nå i påsken, men sånn er livet. Har jo koset meg sammen med gode venner! Og fikk også besøke verdens herligste lillebror. ♥



Nå skal jeg avslutte påsken sammen med søstra mi. Skal spise biff og se på Vålerenga kampen som begynner på tv nå klokkene 7! Virkelig en chill kveld med også masse godis og brus! Noomnom. Ser fram til en ny uke, som er ganske full. 

Q: HAR DERE HATT EN FIN PÅSKE? 


Publisert: 01.04.2013 @ 18:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

- Escape from hospital -

20.03.2013 i Blogg kl.14:01

Da har jeg vært her i 3 dager og jeg vil virkelig hjem nå, og siden jeg ikke får tilbake svar på prøvene før på Fredag så tar jeg like gjerne og pakker baggen og reiser hjem. Jeg vil ligge der istede for og ligge her, kjedelig, vond send, turr mat og klarer meg nok like greit hjemme. Blir godt og komme hjem til pusen min, senga mi, tv`en og sofaen! 

Det har vært godt og ha lillebror ved min side noen av tiden her, jeg savner virkelig og være sammen men han og gruver meg bare til han nå må flytte enda lengere bort. Vil virkelig ikke ha det sånn. Jeg elsker deg verdens høyest, kjære lillebror. ♥

Må si det var digg og få litt godis, is, roser, kakao og diverse av pappa og jorunn i går, og gleder meg til jeg kommer hjem så jeg kan ha i meg enda mere godis. Og ikke minst enda bedre mat. Håper jeg blir bedre nå framover og at prøvene viser positivt og ikke noe negativt på Fredag. 

Q: HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT?


Publisert: 20.03.2013 @ 14:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

- Nytt innkjøp, Nelly -

19.03.2013 i Blogg kl.14:09

Jeg har vært så heldig og fått påspandert desse herlige skoene her. I dag fikk jeg epost om at de var på veg. Gleder meg virkelig til og bruke desse. Ååh, hva skal man ikke med herlige masse sko stående i skapet? Har nok får mye klær og sko, men må uansett ha mere av det. 


Q: LIKTE DU SKOENE? HVILKEN VAR FINEST?


Publisert: 19.03.2013 @ 14:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

- Innlagt på sykehus -

19.03.2013 i Blogg kl.10:41

Da ligger jeg her i sykehus sengen og aner egentlig ikke hva som kommer til og skje. Eneste jeg vet er at dette er virkelig ikke godt, det og ligge her helt alene er virkelig kjedelig og ikke minst slitsomt. I går fikk jeg heldigvis besøk av verden beste lillebror som passet på meg. Han var med meg inn til legene og så på alt de gjorde mot meg, var nok skremmende for han og se på alt, men var godt og ha han ved siden av meg. 



Det er virkelig slitsomt og føle seg så lite verdt som det jeg følte i går, jeg ble lagt inn alene, og hadde ingen rundt meg, tårene trillet og jeg følte meg rett og slett ensom, Men uansett så vet jeg det at ikke alle bare kan droppe jobb og skole for og være her, så sånn er det jo bare. 

Fikk akkurat beskjed om at jeg nå må være her enda en natt, så da håper jeg at jeg får besøk av lillebror i dag også. Så håper virkelig det. Altid godt og ha han her! ♥ Her er utsikten fra etage 9! Virkelig flott utsikt ut over Lillehammer. 

Da får jeg prøve og finne på noe, så tiden går fortere her. Kan ikke si det er noe særlig gøy og bare ligge her, men jeg har tv på rommet, og jeg har data så tiden går jo uansett. Håper bare på at jeg snart får besøk så jeg kan få opp humøret litt! 

Q: HAR DU VÆRT INNLAGT PÅ SYKEHUSE FØR?


Publisert: 19.03.2013 @ 10:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

- DET KNUSTE MEG, VIRKELIG -

17.03.2013 i Blogg kl.01:28

video:sommerdag


Savner deg så mye, lillebror..  ♥  Da barnevernet tok fra meg og familien verdens beste lillebror knuste de meg virkelig. Det er ingen jeg savner mer en denne gutten. Jeg gjør hva som helst for og få han tilbake. Uansett hva som skjer så kommer jeg til og støtte deg opp, lillebror. Jeg kommer aldri til og slutte og elske deg. ♥


Publisert: 17.03.2013 @ 01:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

- Dream Extensions -

16.03.2013 i Blogg kl.20:11

Tenkte og selge mitt blonde Hair extenison fra Dream Extension. Kjøpte dette for jeg mente jeg skulle bli blond, men fant ut at jeg ville være mørk i stede. Kjøpte da i farge svart, og er kjempe fornøyd med håret. Det er festet på en "bøyle" på håret som du da bare har i håret, og du slipper da og ødelegge håret ditt mde tape og andre diverse ting. 



Håret kan krølles, fønes, vaskes osv. Du kan lese mere om det på denne siden: http://dreamextension.no/ . Håret er aldri brukt og har bare hengt i skapet. Selges for høystbyende, dette inkluderer også en Hair extenisons børste fra Butterfly. Kjøpte extensione for 699,-

Q: HAR DU LYST PÅ EXTENSION? Eller bruker du det selv?


Publisert: 16.03.2013 @ 20:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

// . nytt design . \\

14.03.2013 i Blogg kl.17:56

Da har jeg fikset meg nytt design, herlige Ida har laget headeren! ♥ 
Q: SKAL JEG HA EN STERKERE FARGE PÅ OVERSKRIFTEN ELLER BEHOLDE DEN GRÅ? 


Publisert: 14.03.2013 @ 17:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Good times or bad times.

14.03.2013 i Blogg kl.16:15

De siste dagene har jeg koset meg sammen med verdens herligest gutt, lille Eivind Andrè! Har også koset meg sammen med mine herlige venniner. Har virkelig vært godt og ha de rundt meg nå da jeg ikke føler meg så bra. Har vært til legen og diverse, så håper jeg snart blir bedre. Skal til legen igjen i morgen og er jeg da i samme dårlig form så må jeg legges inn på sykehuset. Hater tanken på det, så krysser alt jeg kan for at det blir bedre nå. 

Koser oss ute i solen. ♥
 

Q: HAR DERE EN FIN DAG?


Publisert: 14.03.2013 @ 16:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

- Baby in my tummy

12.03.2013 i Blogg kl.17:32

Ååååh, når jeg ser på desse herlige bildene her, og ikke minst er sammen med denne herlige gutten så får jeg så lyst på og få en baby selv. Denne gutten her er verdens herligeste gutt, og han er så god og være med. Ligger i sin egen seng og sovner når han skal på kveldene, og gråter nesten ALDRI så lenge han ikke er sliten, eller sulten. Leker seg md leker og er bare nydelig!

Selvfølgelig er det ikke bare kosen man må tenke på da man skal ha barn men alt det andre ansvare også, og etter at Safije fikk denne gutten for 7 månder siden så har jeg forstått det veldig godt at det ikke er bare kosen. Man vokser virkelig på det da man får en baby! Safije er verdens herligeste mamma, hadde forestilt meg at det ble veldig vanskelig for henne, men hun er seriøst den beste unge mammaen jeg vet om. Hun gjør alt riktig og er virkelig en herlig mamma for Eivind! Gleder meg til og se på han vokse opp! ♥

Q: FLERE SOM ER BABYSYKE?


Publisert: 12.03.2013 @ 17:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 31

- Naken bilder av seg selv, good or bad?

12.03.2013 i Blogg kl.01:39

Her i bygda har det kommet en helt ny mote, og det er og ta bilder av seg selv naken og sende rundt bildene til andre mennesker i bygda. Har du først sendt bilde til en person skal jeg love deg at alle andre har bilder fortere en du aner. Det er nok ikke bare her i bygden det er sånne ting som skjer. Akkurat som rykter og alt annet piss. Alle sier de skulle ønske at de kunne flyttet til et annet sted, men det er nok akkurat det samme der også. Det blir hva man gjør det til selv. 


BILDE ER TATT FRA GOOGLE.. 

Det jeg synes blir drøyt er og sende rundt naken bilder av seg selv da man har barn, og sende rundt bilder av seg selv fra alderen 20-45 år, det er virkelig drøyt! Altså, de får gjøre akkurat hva de selv vil, det er deres liv så versegod, men jeg forstår ikke hvorfor de ikke tenker på at en eller annen gang kommer barna deres til og bli fortalt dette, og da kommer de hjem og spør. Det må være helt jævlig og få det spørsmålet fra sitt eget barn. Forstår heller ikke hvorfor de ikke tenker på at kroppen er ganske privat, greit nok og sende det til en type du er sammen med så de deler det sammen, men og sende det rundt til alle, og voksne mannfolk det gjør meg virkelig kvalm. 

Q: ER DET MY RYKTER, OG MENNESKER SOM SENDER RUNDT BILDER AV SEG SELV I DERES BYGD?


Publisert: 12.03.2013 @ 01:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 35

- A REAL FRIEND

11.03.2013 i Blogg kl.15:52

I det siste har jeg fortsatt at man virkelig må ta vare på de vennene som er ekte og de som støtter deg og elsker deg for akkurat den du er. Jeg er virkelig glad jeg har de jeg trenger, og som jeg vet støtter meg uansett hva. Jeg hadde ALDRI i livet mitt villet byttet noe i mot mine herlige venner. Det er ingenting som betyr mere en de. Og det gjør så hverdagen er mye enklere. 

Jeg vet at det ikke er alt man skal dele på internett, men  noen ganger er det egentlig godt og få ut ting også. Og det er ihvetfall derfor jeg har blogg, for her kan jeg skrive hva jeg vil uten at jeg bryr meg om hva de som leser tenker om det. Jeg har fått masse kommentarer om at jeg er dum og blablabla for at jeg legger ut så mye private ting, men det er bare sånn jeg er og dermed punktum!  

A real friend is someone who knows all about you, respect you for what you do,
and still  supports and loves you just the way you are. 


Q: HAR DU FLERE HERLIGE VENNER SOM STØTTER DEG UANSETT HVA? 


Publisert: 11.03.2013 @ 15:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Wants from nelly - promdresses

04.03.2013 i Blogg kl.11:40

Er det noe jeg elsker av klær så er det kjoler, men det har sikkert de fleste som leser bloggen min fått med seg.Jeg ser på det nesten alt for ofte, og venninene mine spør hva jeg skal med sånn, og jeg vet egentlig ikke selv, men jeg bare vil ha en herlig kjole som bare henger i skapet mitt og som jeg kan ta på meg når jeg vil! 


Desse herlighetene her får du kjøpt på Nelly!

Q: HVILKEN SYNES DU VAR FINEST?


Publisert: 04.03.2013 @ 11:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

Weekend is FINALLY over ..

03.03.2013 i Blogg kl.23:44

Fredag var det 1 Mars, og herlige Jorunn fylte 20 år! Såklart måtte dette feirest. Må si det var en veldig morsom kveld sammen med herlige mennesker. Godt man har så gode venner! Vet ikke om jeg skal le eller grine av den kvelden, men heldigvis er denne helgen over og en ny uke kan starte.


Dette bilde lagde jeg på Fredag! Morsomt og være litt leie mot henne også. Dette ble postet på facebook.

I går var jeg til min søster og bare slappet av med venner, godt og være rolig også. I morgen står alarmen på klokken 8, har bestemt meg for at sove lenge det kan jeg gjøre i helgene. Hele forrige uke stod jeg opp tidlig og la meg tidlig, og det er virkelig godt og få noe ut av dagen. Gleder meg til og begynne og jobbe igjen så det blir noen faste rutiner, men må bli helt frisk først! 

Q: HAR DU HATT EN FIN HELG?


Publisert: 03.03.2013 @ 23:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

\\My Dearest Friends//

27.02.2013 i Blogg kl.17:34

Er det noe jeg setter pris på, så er det mine herlige venniner! Det er desse jeg kan snakke med alt om, det er desse jeg støtter opp uansett hva som skjer, det som må gjørest for at de skal ha det bra, det gjørest! Det er ingen som betyr så mye som desse herlige jentene her! 

A friend is one who knows you and loves you just the same.


Publisert: 27.02.2013 @ 17:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

En HERLIG hverdag

27.02.2013 i Blogg kl.14:10

Kan ikke si noe annet enn at hverdagen er god om dagen. Sammen med verdens herligeste venner! 

Har kastrert pusen min også, så nå håper jeg han blir feeeeeit og ikke minst roligere. 

Har også hatt verdens beste gut på besøk de siste 2 netene! Har kosa oss så masse og gleder meg til neste gang! ♥

Virkelig godt og føle seg i godt humør! Eneste som mangler er herligeste lillebror..  ♥



Nå sitter jeg sammen med de beste jentene i verden og bare koser oss med pavloa kake! Håper på en fin dag! ♥

Q: NOEN PLANER FOR DAGEN? Har du det bra? 


Publisert: 27.02.2013 @ 14:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

// Dream outfit \\

25.02.2013 i Blogg kl.22:26

Er det noe jeg elsker og gå i så er det høytlivsbukser med topp eller en stilig skjorte til, men jeg skulle så gjerne hatt masse masse mere klær av det! Elsker virkelig de stilige olabuksene som er inn om dagen med høytliv og stilige mønster på og diverse. Skulle ønske jeg kunne kjøpt meg alt jeg har villet hatt! 


Q: FLERE SOM ELSKER HØYTLIVS BUKSER?


Publisert: 25.02.2013 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

A NEW START ..

25.02.2013 i Blogg kl.20:17

Ny uke og nye muligheter! I dag har det vært rettsak igjen, så da får man bare vente på svar i løpe av uken. Må virkelig si at jeg savner lillebror så masse, det og le sammen med han, være sammen med han og bare finne på masse gøyale ting sammen. Jeg vet du leser bloggen min lillebror, og jeg må bare si at jeg er utrolig glad i deg og det kommer jeg til og være uansett hva. Får du ikke kommet hjem nå, skal jeg ihvertfall gjøre alt jeg kan så du kan få komme og være til meg en helg i måneden eller noe! Uten deg er jeg ikke den samme!



Stod opp tidlig i dag og har bare kosa meg oppe til huseieren min sammen med Safije, og verdens herligste gutt Eivind! Var virkelig kos og være sammen med de igjen, og de skal være her resten av uken så denne uken kommer til og bli god! Nå sitter jeg hjemme og Stine er her også! Skal fikse oss litt mat og har akkurat sett på en film. 

Q: HAR DU NOEN PLANER FOR UKEN?


Publisert: 25.02.2013 @ 20:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

EARLY NIGHT - Oscarutdeling

25.02.2013 i Blogg kl.00:14

Daa har jeg funnet sengen, og ligger og ser på Oscar utdelingen på Vg nett! Virkelig masse herlige mennesker og ikke minst masse herlige fine kjoler. Har også sett på reprisen av Hver gang vi møtes også. Vireklig et herlig program. Nå skal jeg følge litt mere med på Oscar utdelingen før jeg skal slå av dataen og sove. Har virkelig vært en hard helg, så skal bli godt og sove og gjøre seg klar til en ny uke! 

Et bilde sier mer en tusen ord. 

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin natt, sov godt! ♥

Q: HAR DERE HATT EN FIN HELG?


Publisert: 25.02.2013 @ 00:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

.. // Feel alone - Sosial angst \\ ..

24.02.2013 i Blogg kl.18:25

Det og føle seg helt nede på bunnen er virkelig noe av det verste som kan være, regner med de fleste har følt at alt bare er dritt, og alt de kunne håpe på, bare var at alt kunne endre seg til det bedre, men i det siste da jeg har følt meg helt ned på bunnen så er mitt motto: "Det er andre som har det værre enn deg, så bit tenne sammen og hev deg over små ting som dette" Selv om det kanskje ikke virker som småting, så er det nok det etter som alt annet tull som skjer her i verden!, folk dør jo!  

I fjord 2011 hadde jeg ei periode der jeg desverre fikk diagnosen Sosialangst, jeg stenkte meg inne i nesten 5 mnd uten og være utenfor døren i det hele tatt, jeg gikk ikke inn på butikken, og det beste jeg visste var rett og slett og stenge meg inne på soveromme, og bare være der for meg selv. Jeg var rett og slett helt alene, vennene jeg hadde stengte jeg egentlig bare vekk i fra meg. Det som reddet meg litt var at jeg hadde verdens herligeste lillebror som var der for meg hele tiden, vi fant på masse herlige ting sammen, og jeg kom meg ut og lekte med han i hele sommer. Og så hadde jeg heldigvis så herlige venner som klarte og få meg på beina igjen! Og jeg får virkelig ikke takket nok for det. Jeg måtte legge alt bort, og det var som et mareritt, jeg trodde ikke selv at det var angst, men at jeg var syk.



Den dag i dag er jeg mye bedre, jeg har klart og bygget meg selv opp igjen i hjelp av en herlig familie og perfekte venner og profosjonelt hjelp! Det eneste som mangler nå er at jeg skal klare og komme meg ut i arbeid igjen, savner virkelig det og jobbe, spesielt i barnehagen sammen med alle de herlige barna! Og kjenner det selvfølgelig virkelig på økonomien også. Så gleder meg til og bli ferdig med alt dette her og begynne alt på nytt! Har selv villet skjule dette for alt og alle, og har egentlig bare vært flau over det, for så fort jeg var med venner på butikken eller ut på shopping så måtte jeg bare ut i bilen igjen for jeg rett og slett holdte på og besvime hver gang. Håper ting blir bedre fremover, og den beste medisinen med det hele hadde vært og fått verdens herligeste bror hjem, men det har virkelig vært et slit! Gleder meg til han er 16 år og kan få bestemme noe selv han også! 

Så til alle dere her i bygden som har dømt meg for at jeg ikke har jobbet det siste året, og rett og slett bare kalt meg lat og andre diverse nedverdige ord! Nå vet dere hvorfor, så da kan dere tenke på det neste gang dere dømmer en person ut i fra det og være uten jobb, og diverse. 

Q: NOEN SOM HAR OPPLEVD NOE AV DET SAMME? Eller som har hatt diagnosen Sosialangst?
Ps: Del gjerne innlegge videre..  


Publisert: 24.02.2013 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

.. //Back on track\\ ..

24.02.2013 i Blogg kl.15:54

Heihei, igjen! 
Tenkte jeg kunne bruke litt av tiden min nå til og lage et innlegg her på bloggen siden det snart er 1 mnd siden jeg blogget sist. Skal si dere det er en stor overgang og gå i fra og blogge ca 5 innlegg om dagen til ikke en gang i uken en gang! Jeg hadde jo bestemt meg og bare trappe litt ned, og blogge en gang om gangen i stede, men kanskje jeg skal prøve det nå framover. Akkurat nå har jeg ikke data eller, så nå låner jeg Stine sin. 



I det siste har jeg bare vært sammen med alle mine herlige gode venniner, har også vært i gjennom en litt spesiell, men morsom periode der det har skjedd en del ting. Er vell egentlig masse av tingene som ikke egner seg på nett, men etter som at hele bygden jeg bor i vet det så driter jeg egentlig i det, men kan heller ta ett innlegg om det senere. 

Nå skal jeg snart dra med meg jentene mine og se på film og spise milano mat, noen ganger må man unne seg litt god mat sammen med herlige venner! Kunne ønske jeg kunne gjort det hver dag! Er alltid så koselig. Har hatt en super helg, og gleder meg til en ny uke! 

Q:HAR DERE HATT DET FINT I FEBRUAR? NOEN SPESIELLE MINNER?


Publisert: 24.02.2013 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

.. //DREAM - SHOES \\ ..

28.01.2013 i Blogg kl.17:48

Har fått bestilt meg noen nye sko litt her og litt der, men nå har jeg lyst til og bestille meg noen herlige sko som jeg kan bruke på fest! Og man kan jo ikke si at det ikke finnes masse herligheter der ute. 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 28.01.2013 @ 17:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 24

.. //Starten på et bedre liv \\ ..

28.01.2013 i Blogg kl.14:44

Er det noe jeg virkelig savner så er det og være i god form, gå på treninger, løpe 100 meter uten at man nesten føler man skal dø. Jeg har derfor i år begynt og trene igjen og har nå betalt et treningsabodemang på 900 kr. Jeg kan da trene så mye jeg vil på et trenigsstudio i 3 mnd fremover. Jeg har lagt meg et mål i år med treningen og det er at jeg SKAL begynne og spille håndball igjen for det er noe jeg savner aller mest. 

Hahahaha, dette er tatt som et kødde bilde, men hell yeah skal love dere at armene mine skal bli mye større en dette der, må fjerne fiskebollene mine ja. Vil ihvertfall trene muskler ! Så gleder meg masse til og få opp motivasjonen på topp og være der ihvertfall 3-4 dager i uken i første omgang. 

Jeg må da prøve og droppe ut all den brusen og godisen som jeg spiser om dagen, men det skal jeg love dere blir virkelig vanskelig, for det er det beste jeg vet. Så da får man prøve og spise mere grønnsaker, knekkebrød og havergryn i stede for all det søte! Ønsker meg selv lykke til, og ønsker også dere andre som har dette målet i år! ♥

Q: HAR DU ET MÅL OM OG TRENE MERE I 2013?


Publisert: 28.01.2013 @ 14:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

.. //BUY ME A DRESS, Please\\ ..

27.01.2013 i Blogg kl.16:43

Har sett på flere kjoler om dagen, og har bestemt meg for at jeg vil kjøpe meg en sånn promdress, selv om jeg ikke kommer til og bruke den ofte så har jeg veldig lyst til og en hengende til pynt i klesskapet mitt. Er virkelig drømmen og ha masse masse sånne! 


Q: ER DU EIER AV EN BALLKJOLE?


Publisert: 27.01.2013 @ 16:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

.. // Kosekveld med godevenner \\ ..

24.01.2013 i Blogg kl.19:40

Har akkurat sløngt meg ned i sofan og ser på Hotel Cæsar! Har akkurat bakt muffins, pikekyss og har fått på plass godisen og potetgulle. Har besøk av en vennegjeng av meg, så sitter bare og slapper av og ser på tv! Blir nok kos resten av kvelden. 











Q: HAR DERE HATT EN FIN DAG?


Publisert: 24.01.2013 @ 19:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

// .. Thursday is a good day .. \\

24.01.2013 i Blogg kl.13:31

I dag er det Torsdag, og jeg har akkurat sendt Stine på jobb.Er så gått og ha så god vennine på besøk!♥  I natt har jeg sovet med hårkur, så nå skal jeg strax vaske det ut igjen, men jeg måtte lage meg frokost først siden magen min romlet så mye. Vi kjøpte oss baguetter på Mandag, og har spist det til frokost hver dag denne uken. Det er virkelig en heeeerlig frokost sammen med et iskaldt glas melk!

Dette bilde er tatt for noen årtilbake! Virkelig glad i denne jenta her! ♥

I dag må jeg først og fremst vaske ut hårkuren, ta oppvasken, vaske gulv, fikse i klærne mine, og så kommer det vell besøk senere som skal fikse opp en liten oppvaskmaskin. Etter det vet jeg ikke helt hva som skjer. Har veldig lyst på noe godt til middag i dag så da får jeg se om jeg lager en kjempe herlig middag til Stine kommer hit i kveld også! ♥

Har det virkelig bra om dagen! ♥

Q: HVORDAN SER DAGEN DIN UT?


Publisert: 24.01.2013 @ 13:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

.. //Krigen om lillebror\\ ..

23.01.2013 i Blogg kl.13:54

Det er så mange mennesker som leser bloggen min som lurer stadig vekk på hvorfor lillebroren min ble tatt vekk i fra sitt hjem. Han ble tatt fra fordi de sa at ikke pappa kunne ta vare på han, de sa at han kunne styre som han ville, og at han fant på så mye faenskap som ikke pappa hadde kontrol over. De har også sagt det at andre har sett at han har vært full da han har vært der og at han har vært alene om kveldene osv. Så dette er derfor de plaserte han på et annet sted. 



Pappa hadde da den hele omsorgen for han.Vi har hatt daglig kontakt med mamma, og vært der og sånn også. Mamma søkte om og få omsorgen for han, men dette fikk hun ikke. Og bare på grunn av at hun hadde dyr i huset og at de følte at hun ikke var klar for det ansvare igjen. 

Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen mennesker faktisk kan dikte opp sånne forferdelige ting som dette, og skrive det ned på et brev og sende det til barnevernet. Tanken på at faktisk noen sitter der og legger på og dikter opp usanne ting for og få fjernet et barn fra sitt hjem der han trivest er virkelig sykt. Og ihvertfall at noen som faktisk har sine egene unger skriver sånt. De kan jo bare tenke seg selv om det hadde skjedd med deres barn.

Og jeg forstår heller ikke hvorfor ikke Tobias har krav på og få et ord i denne saken. Han sier selv at han hadde det kjempe bra hjemme og at han virkelig savner pappaen sin. Hvem i helvette hadde savnet sin far om han ikke hadde hatt det bra hjemme og om det hadde vært sånn som de andre påstår? 

Nå i Februar starter en 3 dagers lang rettsak, så da blir det og krige seg gjennom den også. Jeg håper virkelig vi får hjem vår kjære lillebror. Er det en jeg virkelig savner så er det han. Bare tanken på at han er så langt borte gjør meg på gråten hver gang. Jeg elsker deg lillebror og jeg kommer til og gjøre hva som helst for og få deg tilbake. Er virkelig vondt å høre og ikke minst det å se hvordan de har behandlet deg. Håper vi nå en dag får deg hjem! ♥

Q: HAR DU FULGT MED I SAKEN VÅR?


Publisert: 23.01.2013 @ 13:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

.. //DREAMOUTFIT\\ ..

23.01.2013 i Blogg kl.01:09

Lenge siden jeg har slått til med noen dagens outfit og sånne ting, så nå tenkte jeg at jeg måtte lage noen!  Er virkelig mye jeg kunne ønske jeg kunne kjøpt meg nå men får ikke gjort det med den økonomien jeg sliter med nå. Hell yeah to that, Get me a job! 

DREAM OUTFIT. 

Q: KUNNE DU BRUKT DETTE?


Publisert: 23.01.2013 @ 01:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 28

.. //Memories\\ ..

21.01.2013 i Blogg kl.18:25

I Desember  og Januar så har det skjedd masse fantastiske ting. Har kosa meg kjempe masse med herlige venner, en herlig familie og det var så super godt og få hjem lillebror på juleaften og nyttårskvelden. Har samlet sammen noen bilder fra det siste så tenkte jeg skulle dele noen med dere siden jeg har vært så dårlig med innlegg etter alt som har skjedd. 



























Q: HVA ER DITT BESTE MINNE FRA 2012?


Publisert: 21.01.2013 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. NEW TIMES ..

21.01.2013 i Blogg kl.03:38

I går hadde jeg innflyttningsfest i min nye leilighet, og i natt er den første natten her. Jeg har besøk av Stine og nå sitter vi og ser på en film før vi skal gå og legge oss. Utrolig koselig og gleder meg til og bli helt ferdig med tingene jeg skal fikse i morgen. En veldig koselig leilighet ihvertfall. Festen i går gikk kjempe bra, ingenting ble ødelagt og alle hadde det kjempe morsomt, så svært fornøyd med det. Og det beste er at formen i dag var braaa! Så det liker jeg. 

Nå når jeg har kommet inn i leiligheten gleder jeg meg til og begynne og blogge fast igjen hver dag. Har fått flere hyggelige kommentarer der flere savner daglige innlegg, så det skal jeg bli flinkere på. Lillebror ringer nesten hver dag og spør om jeg kan blogge, og at han savner og lese hver dag. Så nå må jeg gjøre det. Må virkelig si jeg savner den lille gode gutten! ♥



Ønsker dere alle sammen en fortsatt god natt og en god ny uke! 

Q: HAR DERE HATT EN FIN  HELG?


Publisert: 21.01.2013 @ 03:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

.. //Good & bad times

18.01.2013 i Blogg kl.13:28

Skal si dere det at det har skjedd så mye i det siste at jeg har rett og slett ikke hatt tid til og blogge, dødsfall, begravelse, innfluensa, oppkastsyken, og masse herlige kvelder sammen med gode venniner. Har bodd til min søster i det siste, men nå når jeg kommer klart i den nye leiligheten så kommer det til og bli mye mere blogging. Som sagt så har jeg fikset meg ny leilighet og denne gangen i Ruste. . ♥  Ser fram til masse herlige dager.  

Nåå sitter jeg og Jorunn på kjøkkene og ser på at Stine kokker middag! Senere i dag skal vi hente sofa og da blir det første natt i ny leilighet i kveld. I morgen blir det nok innflyttningsball, så det blir nok morsomt! Cantwait.

Q: HVORDAN HAR DERE DET?


Publisert: 18.01.2013 @ 13:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

.. //Hardtimes\\ ..

07.01.2013 i Blogg kl.18:44

Vil først beklage til dere alle faste lesere der ute at jeg ikke har blogget så mye i det siste, det har virkelig skjedd ting som jeg ikke trodde kom til og skje. Er såå vondt at jeg får ikke sagt det, men desverre er bare dette livet sånn. Det skjer ting som vi ikke helt forstår og ting som vi ikke vil skal skje. Det som er sikkert er at livet må bare gå videre uansett hva som skjer, og da er det godt og være sammen med herlige venner og familie. Vi passer godt på hverandre i tunge tider! ♥  Kjære, Bjørn Tore.. Hvil i fred!  

Q: HAR DU GODE VENNER SOM STILLER OPP I TUNGE TIDER?


Publisert: 07.01.2013 @ 18:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

.. //Since christmas day\\ ..

29.12.2012 i Blogg kl.18:01

Har ikke blogget siden tidlig på julekvelden. Det har skjedd så mye denne uken at jeg har rett og slett ikke hatt tid til og blogget. Julekvelden var virkelig koselig sammen med lillebror, bestefar, pappa, storesøster og samboeren til pappa! Vi kosa oss hele dagen, hele kvelden, hele natten og hele dagen etter på, før lillebror reiste tilbake ved 7 tiden. 



På Tirsdag var jeg med jentene ut og drakk, og det var jeg også på Onsdag, og på Torsdag. Og i går kveld var det bare og ta det ganske rolig og slappe av. Og det skal jeg også gjøre i dag, og i morgen også! 

Haar virkelig kosa meg sammen med herlige venner!  Er godt og ha sånne venner i tunge tider, de som virkelig er der og stiller opp! Er utrolig glad i dere jenteeer og gutteeer! Og dere må også huske på at jeg er her for dere og! ♥



På Mandag da kommer lillebror hjem igjen og skal feire nyttårskvelden sammen med oss, så det gleder jeg meg virkelig til! Senere på kvelden blir det nok ut og skåle litt sammen med herlige venner, men får se hva som skjer. Kanskje jeg bare koser meg hjemme med lillebror også. ♥ 


Q: HAR DERE HATT EN FIN JULEUKE?


Publisert: 29.12.2012 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

.. //Driving home for christmas\\..

24.12.2012 i Blogg kl.09:18

Da er jeg,pappa og storesøster på tur nedover og skal hente hjem lillebror så han får feiret julen sammen med oss! Det er over 60-70 dager siden jeg så gan sist så jeg gleder meg virkelig til og bare kaste meg rundt han og gi han den godeste kosen han noen gang har fått. Skal ikke gjøre noe annet enn og bare kose meg sammen med han i dag og i morgen før han må reise tilbake. 



Ønsker dere alle sammen en herlig dag og kos dere masse i julen. Ta godt vare på hverandre. Tenker mye på de som sitter og har en vanskelig tid nå i julen, husk på at ting fikser seg til slutt. Jule klem fra meg!

Q:GLEDER DU DEG TIL OG KOSE DEG I DAG?

Publisert: 24.12.2012 @ 09:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

..#LINK INNLEGGENE - Barnevernet ..

23.12.2012 i Blogg kl.22:28

Det er mange som har spurt etter linker der jeg har fortalt hva som skjer med familien og lillebroren min. Jeg har lagt frem noen av innleggene, så da er det bare og sjekke de ut. Si gjerne i fra om det er noe som mangler. Eller om det er noe dere lurer på!

BARNEVERNET TOK LILLEBROR - LES HEEEEEER. 

HELVETTE MED LOVER OG REGLER - LES HEEEEEEER.

MÅ VÆRE STERK - LES HEEEEEER. 

RETTSMØTE KJEMPER - LES HEEEEEEEER. 

KLAR FOR RETTSAK - LES HEEEEEEEEEER.

STERKE STATUSER FRA LILLEBROR - LES HEEEEEER.



Q: HAR DU FÅTT MED DEG NOE AV SAKEN VÅR? Noe du lurer på?


Publisert: 23.12.2012 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

.. #TIL BARNEVERNET - HATERS ..

21.12.2012 i Blogg kl.20:48

Kjære jævla barnevernet! 
Er det en ting jeg virkelig driter i, så er det det at dere påstår at jeg ikke er moden, bare fordi jeg har en blogg der jeg skriver om livet mitt. Ja jeg har delt og skrevet om hva som skjer gjennom barnevernet og dette med min kjære lillebror. Og det er som jeg sa i rettsaken fordi jeg vil at andre skal få se hvordan dere jævler behandler denne saken vår. Greit nok at dere er til for og hjelper, og jeg vet om steder dere har hjulpet til, men i akkurat denne saken der har dere rett og slett ødelagt en 13 år gammel gutt, og jeg driter virkelig i at andre lesere får høre akkurat hva jeg mener om dere og forteller hvordan lillebrorer min har det, og hvordan dere har behandlet han og oss i familien. 



Dette er min blogg, og jeg skriver hva jeg vil, når jeg vil og hvor jeg vil. Angrer virkelig på at jeg ikke bare blogget live fra rettsaken også, så hadde de fått hørt alt. Blir virkelig provusert av og høre at dere sier at jeg ikke er moden på grunn av at jeg har en blogg der jeg deler om livet mitt! SERIØST, må også få med meg at jeg LEEER av dere. 

TAKK FOR AT BLOGGEN MIN INTERESERER DERE SÅ MYE AT DERE MÅ LESE DEN! 

Q: HVA SYNES DU OM DETTE?


Publisert: 21.12.2012 @ 20:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 54

.. #NED PÅ BUNNEN IGJEN ..

21.12.2012 i Blogg kl.18:37

Da kom dagen vi har ventet på og vi fikken dommen fra rettsaken. Det verste var at det gikk ikke vår veg igjen denne gangen heller. Dette er virkelig trist, og lillebror tok det veldig tungt. Han ringte meg først på dagen og jeg skulle til og fortelle han hvordan rettsaken gikk, men da kom tårene og jeg måtte overlate det til pappa så han fikk fortelle han det. Vet liksom ikke hvordan man skal klare og være sterk, men jeg må bare bite tennene sammen og vente til Februar før det da starter en 3 dagers lang rettsak igjen.

Heldigvis får han komme hjem på julekvelden, men det som er kjipt er at vi får hente han klokken 10 først på dagen og så får han sove over hjemme 1 natt og må reise hjem klokken 17.00. Forstår virkelig ikke hvorfor han ikke får være lengere, men får bare se posetivt på det, og prøve og finne på mye morsomt og kose oss masse sammen den lille tiden vi har. 

Q: HVORDAN SKAL JEG KLARE OG VÆRE STERK?


Publisert: 21.12.2012 @ 18:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 25

..//NEW SHOES\\..

20.12.2012 i Blogg kl.15:29

Sjekket post kassen i dag og da hadde jeg endelig fått en pakke lapp, så jeg reiste ned på posten og der lå de herlige skoene mine! Har ventet på de e 17 dager, så det var virkelig stas og få de nå. Skoene var virkelig gode og gå med, og jeg gleder meg virkelig til og bruke desse skoene masse i julen! 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 20.12.2012 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

.. #DREAM WHITE DRESS ..

19.12.2012 i Blogg kl.15:06

Jeg har sett på masse forskjellige hvite kjoler nå! Har så lyst på en sånn en, selv om jeg ikke helt vet hvor jeg skal bruke den så føler jeg at den hadde virkelig pasest inn i resten av kjolene mine! 

Q: FLERE SOM ELSKER SÅNNE HERLIGE HVITE KJOLER?


Publisert: 19.12.2012 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

.. #DET ER I TUNGE TIDER ..

19.12.2012 i Blogg kl.02:18

Det er i tunge tider man virkelig ser hvem som stiller opp for deg, du finner virkelig ut hvem som er dine ekte venner og hvem som viker unna og som ikke tar kontakt. Det er de som virkelig bryr seg man må ta vare på. Det handler ikke om hvem man har kjent lengst, det handler om den som står ved din side uansett som er din ekte venn. 



Det er også i desse tunge tider man føler at man bare tuller seg bort. Føler jeg løper meg inn i en endeløs tunnel. Jeg håper virkelig at noe snart skjer, så det går ann og se litt positivt på ting igjen. Andre har nok kanskje vært gjennom mye tøffere ting, men dette er virkelig noe av det tøffeste jeg har vært i gjennom, derfor betyr det så mye og ha den støtten jeg har rundt meg. Det og være sammen med herlige mennesker som gjør deg blid er gullverdt. Det er så godt og ha det sånne herlige venner så man slipper og sitte alene og tenke på det man går gjennom. 


Er virkelig glad jeg har dere.. ♥

Q: FLERE SOM HAR SÅNNE GODE VENNINER SOM STILLER OPP, UANSETT HVA?

Til dere som synes jeg skriver om uinteressante innlegg om dagen, så må dere hugse på det at dette er min blogg, og om jeg ofte deler mote, foto og andre innlegg som kan virke mere interessante så har jeg desverre tunge tider der jeg føler for og heller være ute sammen med venner enn og sitte og skrive mote innlegg, og da slenger jeg heller på ett innlegg om hvordan akkurat jeg føler det. Just saying! 


Publisert: 19.12.2012 @ 02:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

.. #EN TUNG DAG - RETTSAK ..

18.12.2012 i Blogg kl.00:15

Dagen startet ved 7 tiden i dag tidlig. Jeg har ikke stått opp så tidlig på lenge, så det var veldig slitsomt og stå opp, må si jeg virkelig var sliten etter som jeg ikke fikk sove så i natt for at jeg gruvde meg. Vi reste ved 8 tiden og kom til slutt frem til tinghuset ved halv 10 tiden. Da var hele Øygard saken i gang. Må si jeg virkelig hadde litt lyst til og spytte på han da jeg gikk forbi han, men klarte og dy meg! Uansett, Pappa og mamma begynte med rettsaken og jeg, Jorunn og Isabell satt og venta på Vitnerommet. Minuttene gikk, timene gikk, så kom dommen til Øygard og det ble veldig mye Media styr, og om noen av dere så på Tv 2 nyhetene i kveld, så kan dere lett se at jeg sitter rett ut med beina på borde og bare slapper av! ihvertfall prøver.. 


Feersk bagiiss med ost, skinke, og salt! Luuuunch 

Flere timer går og klokken blir vell nesten halv fire da jeg endelig blir ropt opp. Sakne men sikkert stiger jeg inn og går mot vitneboksen. Jeg spør om jeg skal stå eller sette meg, selv om det eneste jeg ville var og sette meg. Jeg måtte da selvfølgelig stå. Jeg har aldri vært i en rettsak så jeg var virkelig nervøs. Hun begynte og spørre meg om hva jeg het, alder og adresse og diverse små ting. Tror dere ikke jeg blir røere og røere, varmere og varmere og holder neeeesten på og blacke ut! Skal si dere jeg var overlykkelig da hun endelig sa jeg kunne sette meg ned. Jeg kjølte meg ned med litt vann og var klar for spørsmålene. Det gikk bedre en forventet, og håper virkelig dette går riktige vegen. Det har vært en kjempe tung dag, og jeg kan ikke si at jeg vil ta opp igjen noe som dette. 


Her står de og venter på at advokaten til øygarden skal komme ut! Og da klarte de jo og filme meg. 

Vi i familien holder sammen, og skal klare oss gjennom dette her. Det har vært tunge tider, men nå synes jeg virkelig vi fortjener litt glaadheter i livet igjen, så vi kommer på riktig spor. Dommen blir satt forhåpentligvis i morgen, Onsdag eller Torsdag. Ihvertfall før Jul sa de, så da får vi bare krysse alt vi har og krysse for at dette går vegen vår. De nevnte forresten i retten at de lurte litt på hvorfor jeg delte at dette med dere blogg lesere og andre mennesker rundt i Verden. Og jeg sa det som det var at jeg synes de har gjort dette på en feil måte og jeg ville dele med dere sånn at alle forstår hvordan de kan være noen ganger. Så setter pris på om det blir delt videre også! 


Søstra mi og jeg hadde desverre litt lite og gjøre i noen minutter og da ble det noen bilder! 

Nåå Skal jeg slå av dataen og snu meg om og prøve og sove! Ønsker dere alle sammen en herlig natt videre og en super dag i morgen! Håper alt står bra til med dere ihvertfall! ♥

Q: NOEN SOM HAR FULGT MED PÅ ØYGARD SAKEN?


Publisert: 18.12.2012 @ 00:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

#FIT FOR FIGHT ..

17.12.2012 i Blogg kl.01:24

Daa er det klart og jeg er klar til og gi alt jeg kan i morgen! Gruver meg virkelig, men får bare ta det på strak arm!

Ønsker dere alle sammen en god natt! Sov godt. ♥


Publisert: 17.12.2012 @ 01:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

.. PERFEKT TIL ØDELAGT ..

16.12.2012 i Blogg kl.15:26

De siste dagene har virkelig vært noen av de verste dagene i mitt liv. Alt så ut til og være bra, men så ble alt bare helt ødelagt og nå er alt bare helt nede på bunnen igjen. Det er virkelig trist at sånne ting skjer, når man mener at alt er bra. Og ihvertfall nå mot juletider, da alt egentlig skal være bra. Der familien skal være sammen og kose seg, og være sammen med gode venner og kanskje en kjæreste. Her stemmer ihvertfall ikke noen av desse tingene. 

Fredag var det møte med Advokat, og i morgen starter rettsaken. Det er første gangen jeg er med på en rettsak, og jeg må virkelig si at jeg gruver meg mye til og sitte i vitneboksen. Forstår ikke helt hvordan jeg skal klare det, men jeg SKAL gjøre alt jeg kan for og bite tennene sammen og klare meg gjennom det. Håper at vi vinner saken og får hjem lillebror, sånn at vi i familien kan være samlet i julen. ♥

Q: HAR DU DET BRA?


Publisert: 16.12.2012 @ 15:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

.. DREAM OUTFIT ..

14.12.2012 i Blogg kl.17:48


Q: HVA SYNES DU OM DET?


Publisert: 14.12.2012 @ 17:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

.. \\ What I have Done // ..

13.12.2012 i Blogg kl.21:45

LOVELOVELOVELOVE. 

Q: HAR DU GJORT NOEN AV DETTE? 


Publisert: 13.12.2012 @ 21:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

.. \\FAVORITT SKJORTER MED NAGLER// ..

13.12.2012 i Blogg kl.17:04









Q: HVA SYNES DU OM SKJORTER MED NAGLER?

Publisert: 13.12.2012 @ 17:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 17

.. \\Homemade - Risboller - Oppskrift// ..

12.12.2012 i Blogg kl.20:54

Alexandra har sovet så da bestemte jeg meg for og finne på noe, og da fant jeg ut at jeg ville leke meg litt på kjøkkene, og da laget jeg risboller. Morsomt og bake! Tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. 

Du trenger: 250g Delfiafett. 200g kokesjokolade. 2 stk egg. 2 dl sukker og 100 g puffetris. 

Finn en kjel og smelt sjokoladen og delfiafett sammen. For så og avkjøle dette etter på. 

I menst du venter på avkjølingen, pisker du eggedosis av egg og sukker. 

Så elter du inn smeltet sjokolade og delfiafett sammen med puffetrisen. 

Settes så med en skje i muffinsformer og oppbevares i kjøleskapet før servering. 

Q: LIKER DU RISBOLLER? Skal du prøve og lage det i julen?


Publisert: 12.12.2012 @ 20:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

.. #MAKE UP - INSPIRATION ..

12.12.2012 i Blogg kl.18:46

På den gamle bloggen min la jeg ut dagens sminke hver dag, jeg pleide og sminke meg mye mere før en det jeg gjør nå, nå sminker jeg meg sjelden, om jeg skal ut på noe speiselt sminker jeg meg mere en normalt, men det pleier vell de fleste og gjøre. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan sminken min ble når jeg sminket meg før.

 








Brukte støtt så masse sminke når jeg gjekk ut av døren hjemme, men det gjør jeg ikke nå lenger, klarer meg mange dager uten sminke, og kan godt reise på butikken uten, ikke så nøye med det lengere, selv om jeg føler jeg ser mye bedre ut med sminke. heh!

Q: SMINKER DU DEG OFTE? Mere sminke på når det er noe spesielt?


Publisert: 12.12.2012 @ 18:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

..#DREAM OUTFIT ..

12.12.2012 i Blogg kl.16:18


Har kjøpt meg leopard tights nåå, og sko nå så gleder meg veldig til det kommer! 

Q: HVA SYNES DU OM ANTREKKE?


Publisert: 12.12.2012 @ 16:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 21

..#HOMEMADE ..

11.12.2012 i Blogg kl.22:23

Har bare slappet av i hele dag, våknet først ved 10 tiden, men måtte gå og legge meg igjen ved 1 tiden fordi jeg ble så utrolig kvalm. Kvalmen har vært i hele dag, og er redd spysyken er på veg! Haaaater det. Har som sagt bare slappet av, og sett på Nobelsfredspris konsert, og tenkte og sette på en film da det er ferdig. 

Bestemte meg for og lage meg kveldsmat for og prøve og få i meg noee næring! 
 
Godt var det, selv om jeg fortsatt er kvalm! 

Q: HAR DERE HATT EN FIN DAG? Syk?


Publisert: 11.12.2012 @ 22:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

.. #VI FLYYYR ..

11.12.2012 i Blogg kl.20:06

ANJA EDIN! Må virkelig si at hun imponerer bare mere og mere for hver gang jeg ser henne. Hun er virkelig en rå dame! Norge vant altså kampen mot Sverige i dag. Og er klare til Semifinale. Det blir altså en leke/trene kamp mot Danmark på Torsdag før det er klart for finaler i helgen! SYKT og se på Edin i dag altså! 

Q: FLERE SOM SYNES ANJA EDIN ER EN RÅ DAME UTE PÅ BANEN?


Publisert: 11.12.2012 @ 20:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

.. #RETTSAK

11.12.2012 i Blogg kl.13:03

Fredag er det klart for møte med advokaten, og på Mandag er det klart for rettsaken. Lurer virkelig på hvordan det kommer til og gå denne gangen, men kan ikke gjøre noe annet enn og krysse fingrene for at vi får hjem vår kjære lillebror. Har virkelig vært trist uten han nå. 

Jeg skrev dette til han i går:  


Kanskje litt vanskelig og forstå helt dialekten vår, men bare og si i fra om det er noe jeg skal oversette.


Publisert: 11.12.2012 @ 13:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 25

HANDELSPORTAL - Juletilbud

11.12.2012 i Blogg kl.10:27

Hvis dere bruker denne rabatt koden som du ser på bilde, så får dere 35%. Tilbude gjelder fram til 24.12.12! 

De har mye fint inne der! Så sjekk det ut. Siden finner du HEEEEEER. 


 

Publisert: 11.12.2012 @ 10:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

.. #THE GAME - go girls ..

10.12.2012 i Blogg kl.17:33

Daa er det strax klart for enda en håndball kamp! Denne gangen er det Norge mot Frankrike! Norge har tapt de 3 siste kampene mot Frankrike, så dette kan bli en spennende kamp. Gleder meg ihvertfall til og se på den. Regner med jeg blir stressa, sint, bli, gaaal, og bare helt gaaal igjen! 

Ønsker dere lykke til i kveld jenter! ♥

Q: SKAL DERE SE KAMPEN?


Publisert: 10.12.2012 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

.. #NYTT DESIGN

10.12.2012 i Blogg kl.02:49

Da har jeg sett på klokken og sett at den strax er 3, og jeg skal opp igjen om 4-5 timer så da vil jeg nesten finne sengen! Jeg har laget meg nytt design så derfor går tiden fort!  Ida har laget headeren til meg med de bildene vi tok i dag! Morsomt. Eneste jeg skal klage på til deg IDA, er att jeg har det hakket i håre på det bilde lengst til høyre! haha, care! Litt usikker på om jeg er helt perfekt fornøyd med resten av designet men er fornøyd for natten, så da tar jeg kvelden!  


Kaster meg i sengen sammen med Alexandra og denne bamsen! Ønsker dere alle sammen en herlig natt! ♥

Q: HVA SYNES DU OM MITT NYE DESIGN?


Publisert: 10.12.2012 @ 02:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 35

.. #A good weekend.

09.12.2012 i Blogg kl.23:44

Avslutter en herlig helg sammen med Alexandra, ser på den Fantastiske historien om Benjamin Button!  Dette er virkelig en fin film! Har hatt en kjempe fin helg sammen med gode venner! Og gleder meg kjempe masse til neste helg også! Håper det skjer noe kult da og! ♥ 









Var sammen med Ida før i dag, og tok noen bilder ute sammen i kulden! Må si det var virkelig kaldt, men så lenge vi hadde det gøy så var det verdt det. Etter på ble det kakao og så så jeg på litt av Kontiki filmen før jeg reiste nedover på butikken og kjøpte taco til mat! God avsluttningsdag på helgen! ♥

Q: HAR DERE HATT EN FIN HELG?


Publisert: 09.12.2012 @ 23:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

#.. BIG DREAMS .. #

09.12.2012 i Blogg kl.14:18

Hvem er det ikke som har mange herlige drømmer man kunne ønske var enkelt og oppfylle. Jeg håper at noen av de største drømmene mine blir virkelige en gang. Hadde vært fint om ting kunne vært litt enklere, men man må kjempe for det. 


Adoptere et barn: Jeg har virkelig lyst til og adoptere et barn en gang. Tenk på hvor mange barn det egentlig finnes som blir adoptert bort. Det hadde vært en stor drøm og oppfyllet et barns drøm om og få en mor som virkelig tar var på han/henne. 


Walk in closet: Skal bygge meg et drømme hus. og der skal det være det største romme med bare klær og sko i. Der jeg nesten bare kan kaste meg i alle klærne og velge hva jeg vil. Ha fullt med klær som passer til alle anledninger. 


Boyfriend: Det og få en herlig gutt, som virkelig elsker deg for den du er. En som stiller opp uansett hva det er. En som passer på deg uansett hvor du er. En som tar deg med på forskjellige aktiviteter å koser seg sammen med deg. En som ikke bryr seg om hva andre sier om deg, En som rett og slett tar deg for den du er. 

Jeg har tusenvis av andre drømmer. Som f.eks vinne i lotte, overaske familien med drømmeturer, Designe hus, Designe klær, Dra på store konserter, & Besøke hele verden. 

Q: HAR DU NOEN STORE DRØMMER?


Publisert: 09.12.2012 @ 14:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

.. #TINA OG BETTINA - BAD MOVIE ..

09.12.2012 i Blogg kl.00:01

Har hatt så utrolig lyst til og se Tina og Bettina filmen lenge, og i kveld fikk jeg lånt den, men seriøøst det var virkelig en nedtur! Filmen ble bare alt for dum. Greit nok at det var noen scener der jeg lo, men det var fordi det var så dumt at jeg rett og slett ikke kunne gjøre noe annet enn og le! 

Q: HAR DU SETT TINA OG BETTINA FILMEN? BAD OR GOOD?


Publisert: 09.12.2012 @ 00:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 33

.. #WEEKEND - happy ..

08.12.2012 i Blogg kl.17:27

Tvinget med meg god jentene mine ut i går, og kosa oss sammen med litt alkohyler! Noen fikk vell kanskje i seg litt for mye, men sånn er det! Gøy var det jo. Jeg og Alexandra bare kose drakk, så vi reiste hjem ved 1 tiden, og la oss på sofaen og så på film. Vi sovna ikke før klokken var 6-7 i dag tidlig da. Så da kan dere jo bare tenke dere hva vi har gjort i dag, sooovet i hele dag! Var oppe for ca 1 time siden. 









Nåå i kveld skal vi bare kose oss hjemme og slappe av. Det er jo strax Håndball kamp også! Skulle så gjerne vært på butikken en tur, men det er jo så utrolig kaldt ute at jeg orker ikke og gå ned dit selv om jeg føler jeg må. Får se om vi finner på noe senere i kveld. 

Q: HAR DERE EN FIN HELG?


Publisert: 08.12.2012 @ 17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

.. TRYING TO FORGET ..

07.12.2012 i Blogg kl.02:12

På en måte så vil jeg glemme deg, men på en annen måte så gjør jeg jo ALT jeg kan for å unngå å glemme deg. 

Ønsker dere alle herlige lesere der ute en fortsatt god natt, nå skal jeg gå og legge meg og få noe annet og tenke på! 


Publisert: 07.12.2012 @ 02:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

GO GIRLS ..

06.12.2012 i Blogg kl.19:59

Ønsker dere lykke til, jenter! ♥ 

Q: FLERE SOM SKAL SE PÅ? 


Publisert: 06.12.2012 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

DESEMBER KONKURRANSE - 1.

06.12.2012 i Blogg kl.18:23

Jeg har 4 Julekonkurranser i Desember. Og i dag starter den første konkurransen. Denne gangen kan du vinne valgfritt hair extenison fra Dream Extenison. Du finner forskjellige hair extenison inne på siden deres, siden finner du HEEER.  

Orion - BodyWave

Det du må gjøre: 
- Trykke liker på fanpage siden min HEEEEEEEEER. 
- Skrive at du er med i kommentarfelte.  

Vinneren trekkes på Mandag. Og da kommer det en ny konkurranse.

Q: ER DU MED?


 

Publisert: 06.12.2012 @ 18:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 36

# - Instagram - #

05.12.2012 i Blogg kl.17:00

Er det noe jeg har blitt avhengig av så er det Instagram! Det var noe jeg egentlig ikke skulle fikse meg, men ente jo med at jeg gjorde det. Er jo morsomt og se andre sine bilder også. Spesielt der noen legger ut herlige selvdigger bilder av seg selv. Og da er jo jeg desverre nødt til og se ironien i bildene og legge ut sånne bilder jeg og. *Desverre veldig barnslig, men sånn er jeg* 

Bare og legge til MARIIIIELL på instaaa! 

Q: BRUKER DU INSTAGRAM? Hva heter du der?


Publisert: 05.12.2012 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

.. #The blind side ..

05.12.2012 i Blogg kl.00:52

Da tar jeg kvelden etter en litt spesiell dag, soov lenge i dag sammen med Alexandra, våknet ikke før 2-3 tiden og da kom Pappa så jeg ble med de på butikken. Da jeg kom tilbake var Alexandra blitt syyyk, så i dag har jeg bare lekt "mamma" og bakt muffins og slappet av sammen med henne! 



Nå skal vi finne sengen med filmen The Blind Side! Alexandra har ikke sett den enda, så da blir det nok noen tårer og trøste her og! Elsker den filmen. ♥ Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin natt, og sov godt! Håper morgen dagen blir fiiin! 

Q: HAR DERE HATT EN FIN DAG?


Publisert: 05.12.2012 @ 00:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

..FINALLY IT STARTED ..

04.12.2012 i Blogg kl.18:31

Endeelig er det 4 Desember og det er nå klart til Håndball Em 2012! Jeg gleder meg virkelig til og følge med på dette! Vil ønske jentene lykke til og håper og krysser fingerene for at det går bra! GO GIRLS!



Q: FLERE SOM SKAL FØLGE MED PÅ JENTENE ?


Publisert: 04.12.2012 @ 18:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. DAGENS WANT - KJOLER ..

04.12.2012 i Blogg kl.16:56

Jeg klarer ikke og slutte og se på kjoler! Har bestilt meg 4 nye kjoler i dag også! Kommer til og leve av kjoler til slutt! Ønsker meg et stort hus der jeg kan ha et eget kjole rom! Der jeg kunne svømme i kjoler! Hadde virkelig vært en stor drøm! 



Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE?


Publisert: 04.12.2012 @ 16:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 33

#HOMEMADE - Risboller

03.12.2012 i Blogg kl.20:56

Vet liksom ikke om jeg skal tenke positvit eller negativt, men i dag har jeg bare prøvd og tenkt positive tanker. Jeg gikk nedover til butikken og møtte Alexandra så vi fikk handla litt mat, og noe godt så vi kunne bake litt. Det var faaaen meg så jævlig kaldt ute at jeg viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men overlevde gjorde vi! Hellyeah!  Det ble fiskeboller, potete og bacon til middag i dag! Og etter middagen var det og slenge seg på sofaen og chille litt før man gikk over til og bake risboller! 







Q: FLERE SOM LIKER RISBOLLER?


Publisert: 03.12.2012 @ 20:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

#PROM DRESS ..

03.12.2012 i Blogg kl.18:38

Er det noe jeg gjør nå når jeg ikke er så i gått humør så er det og ser på klær, og da må jeg kjøpe meg en kjol eller 2, og denne gangen har jeg egentlig lyst til og gå for en sånn herlig promdress! Jeg er bare litt usikker på hvilken! 

Q: SKAL JEG KJØPE MEG DENNE?


Publisert: 03.12.2012 @ 18:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

#New in - Shoes ..

02.12.2012 i Blogg kl.18:48

I dag kastet jeg meg rundt på forskjellige nettsider og sjekket om noen hadde noe fint jeg hadde lyst på, og da ble det en del nye ting. Kjøpte meg 7 nye deksler til telefon, skjermbeskyttelser, korsett, noe sminke, men det beste med alt var at jeg kjøpte meg desse herlige skoene. 

Jeg er virkelig lykkelig nå, siden jeg eeendelig har fått kjøpt meg desse herlighetene her!  Nå skal jeg se om jeg finner meg noen flere kjoler, og kanskje noen nye bokser siden nesten alle klærne mine er for store! 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 02.12.2012 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 30

#Sunday is funday ..

02.12.2012 i Blogg kl.15:44

Ååh, for en herlig helg! Alt har gått så fort, kunne ønske den kunne vært litt lengere, men sånn er det da ikke. Nå har jeg akkurat kommet hjem til Alexandra og fått slengt meg på sofaen. Vi har virkelig lyst på noe godt i dag, såå i dag blir det ut og spise et sted. For så og handle godis og kanskje leie en god film! 


Q: HAR DERE HATT EN HERLIG HELG?


Publisert: 02.12.2012 @ 15:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

#DAGENS WANTS ..

01.12.2012 i Blogg kl.16:54

Er det noe jeg ønsker meg hele tiden så er det massevis av kjoler! Så i dag kunne jeg virkelig ønske jeg hadde noen av desse herlige kjolene her! De hadde vært gode og hatt nå mot sånne herlige juledager som nermer seg! Og ikke minst fine til fest! 

Q: FLERE SOM KUNNE TENKT SEG DESSE KJOLENE? 


Publisert: 01.12.2012 @ 16:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 21

#Good weekeend..

01.12.2012 i Blogg kl.15:55

Festen i går startet bra, så ble det dritt, så ble det bra igjen, og så reiste vi og så enten hele kvelden bare utrolig kaaaald, og dritt, men så kom vi hjem og fikk lagt oss i sengen sååå da ordnet det seg. Fikk kaaaastet opp og ble bare dårlig men men alt i alt var det en helt OK kveld. Uansett så var jeg med de noen av de herligeste jentene jeg vet om så det gjorde susen! ♥













Q: HADDE DERE EN FIN KVELD I GÅR?


Publisert: 01.12.2012 @ 15:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

#MY NEW DRESS ..

30.11.2012 i Blogg kl.18:08

Daa er det Fredag igjen og det er endelig klart for fest til Safije, så nå er kjolen på og jeg er klar til og kose meg sammen med snuppelurene mine! Kjøpte meg 3 nye kjoler nå på nelly som jeg har henta så da valgte jeg og bruke denne i kveld! 









Koos dere mye i kveld! ♥

Q: HAR DERE PLANER FOR KVELDEN?


Publisert: 30.11.2012 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 22

Dagens outfit inspirasjon

29.11.2012 i Blogg kl.12:39

Savner sommeren, der man kan gå med lette klær hele tiden, uansett om det regner eller ikke. Kunne ønske man kunne gått sånn hele året, i stede for og måtte pakke seg inn med store klær, selv om det finnes mye stilige varme klær også da. 

Q: FLERE SOM KUNNE TENKT SEG OG GÅTT MED LETTE KLÆR HELE ÅRET?


Publisert: 29.11.2012 @ 12:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 22

# - Hår ønsker ..

28.11.2012 i Blogg kl.18:00

Kunne ønske det at man kunne gjøre hva man ville med håre hver dag, at man bare kunne si hvilken frisyre man vil ha og hvilken farge man har lyst på så hadde det blitt akkurat sånn man ønsker det. Det hadde vært så mye enklere! 






Elsker desse herlige frisyrene her! 

Q: FLERE SOM KUNNE ØNSKE DET VAR ENKLERE MED HÅR FRISYRER?


Publisert: 28.11.2012 @ 18:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

Dagens outfit inspirasjon ..

27.11.2012 i Blogg kl.15:54

Jeg elsker klææææær! 


Q: KUNNE DU TENKT DEG DETTE?


Publisert: 27.11.2012 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

#BABYLOVE

27.11.2012 i Blogg kl.13:51

Jeg har desverre ikke fått blogget så mye i de siste dagene, beklager det. Jeg er barnepike til lille Eivind gull, så vi har spist frokost, ordna oss, og bare kosa oss i dag. Er så godt og bare ligge og kose med babyer!  Nå ligger vi bare og ser på barnetv og venter på at Safije skal kommer hjem. Senere i dag ska jeg til Alexandra! Og så får vi se hva vi finner på. 


Er ikke jeg bare kjempe nydelig?

Q: HVA GJØR DERE I DAG? 


Publisert: 27.11.2012 @ 13:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

#The best

26.11.2012 i Blogg kl.18:08

Det beste jeg vet er og spise fiskeboller med poteter og gullerot! Og i dag fikk jeg viljaen min så da ble det middag sammen med Stian og Safije! Nå skal jeg strax dusje og ordne meg, før jeg vil finne på noe! For jeg har sovet så lenge i dag, at da må jeg finne på noe. 


Jeg skal skrive vurdering fra helgens blogg, og sette i gang en ny ukens blogg også. 

Q: LIKER DU FISKEBOLLER?


Publisert: 26.11.2012 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

#Dagen outfit inspirasjon

25.11.2012 i Blogg kl.18:11

Dette antrekke kunne jeg virkelig tenkt meg. Stilig! Og elsket skoene!.


Q: KUNNE DU GÅTT MED DETTE ANTREKKE?


Publisert: 25.11.2012 @ 18:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 22

#Hate this day - But life goes on.

25.11.2012 i Blogg kl.14:05

Jeeeg løper meg inn på bade, tar og fester det lange fake håre mitt i en strikk, og kaster meg over toalette og føøøler jeg nesten rett og slett døøør. Blir ferdig, kler av meg og bare kaster meg selv i senga og kjøøøører båt, det var ihvertfall sånn det føltest ut. Våknet ved 11-12 tiden og vridd meg i smerte, følte jeg nesten døde litt igjen! Før jeg nå bare ligger rett ut på sofaen og er så utrolig sulten, men samtidig så kvalm at spiser jeg nå, da veet jeg ikke hva som skjer. Jeg hater det, og heeeei! Det skal aldri skje igjen! 

Q: FLERE SOM ER FYLLESYKE I DAG?


Publisert: 25.11.2012 @ 14:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

#Homemade - food

24.11.2012 i Blogg kl.17:55

Er det noe som virkelig er digg så er det og lage en kjempe god middag sammen med ei god vennine! Denne uken har jeg vært til Alexandra hele tiden og da har vi laget noe godt til mat hver dag. Denne dagen ble det en kjempe god middag! 





Q: FLERE SOM ELSKER GOD MAT?


Publisert: 24.11.2012 @ 17:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

#DÅRLIGE VANER ..

24.11.2012 i Blogg kl.15:09

Jeg er fyllesyk, blakk og bare helt dåååårlig! Jeg fikk desverre ikke blogget så mye i går, for ble litt mye stress før jeg bestemte meg for og gi meg med herlige Ida ut! Hadde en kjempe morsom kveld sammen med goe venner! Såå er verdt det og være litt dårlig i dag! 







Q: HADDE DERE EN FIN KVELD I GÅR? 


Publisert: 24.11.2012 @ 15:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

#Latenight ..

23.11.2012 i Blogg kl.03:01

Mobilbloggeeer - tenkte jeg skulle si god natt til dere! Sov godt herlige lesere ♥ 




Publisert: 23.11.2012 @ 03:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

#Bad day or just confused?

22.11.2012 i Blogg kl.15:19

Har jeg en dårlig eller god dag i dag? Spør meg selv flere ganger, men føler ikke jeg får noe svar. Jeg lener meg forsiktig bak i sofaen, setter på en herlig låt, Heartbeats av Jose Gonzalez. Har egentlig lyst til og bare gråte, jeg kjenner tårene presser på, men jeg tvinger meg selv til og ikke presse de ut. Jeg drar over meg tepene, og jeg smiiiler. Hva er det som skjer? Virkelig forvirrende og være meg selv i dag. 



Og nå klarer jeg ikke slutte og smile, er det sangen som gjøre meg glad og gråtende? Eller er det tankene som svirrer rundt som jeg ikke helt klarer og få kontrollen på? Jeg føler meg som den mest lykkelige jenta i dag, men på en samme måte så føler jeg at jeg mangler noe. Kjærlighet kaller de det... 

 

Q: FLERE SOM HAR NOEN SÅNNE FORVIRRENDE DAGER?


Publisert: 22.11.2012 @ 15:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

#Dreamshoes ..

21.11.2012 i Blogg kl.21:23

Den store drømmen er og eie masse masse sko! Og er det noen sko jeg vil eie mest så er det desse herlige Jeffrey Cambpell skoene! De er virkelig nydelig og jeg kunne ønske jeg eide alle sammen. Har virkelig lyst på et helt eget rom fullt med sko! 









Q: FLERE SOM ØNSKER SEG DESSE HER?


Publisert: 21.11.2012 @ 21:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 27

.. #PERSONLIGE INNLEGG - ABORT OG NEGATIVITET ..

21.11.2012 i Blogg kl.18:56

Hva brukes egentlig bloggen til? Bare og skrive innlegg om hvilken klær du bruker? Hvilken venner du har? Eller hva du gjør om dagen? Eller brukes bloggen også til og skrive om private ting som du føler for og dele med andre? Selv er jeg litt frem og tibake om hva jeg vil dele med dere lesere, for det finnes jo så masse mennesker som jeg ikke kjenner som ser hva jeg skriver og det kan jo fort bli en missforståelse også, men på en måte liker jeg og dele det meste, selv om det er mye jeg holder for meg selv også. 

Her er ihvertfall noen private innlegg jeg har skrevet: 

Innlegge om abort finner du HEEER. 
Innlegge om en negativ kommentar finner du HEEER.
Norges fineste 00 innlegge finner du HEEER. 

Legger ved en sang jeg virkelig har i hode om dagen!

Q: SKRIVER DU OFTE PERSONLIGE INNLEGG?



Publisert: 21.11.2012 @ 18:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

WANTS - CLOTHES

20.11.2012 i Blogg kl.18:19

Jeg ønsker meg masse klær til jul, eller penger så jeg kan kjøpe alt selv! 




Q: NOEN SOM KUNNE TENKT SEG DE SAMME TINGENE?


Publisert: 20.11.2012 @ 18:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 32

BE HAPPY ..

20.11.2012 i Blogg kl.15:27

Ååååh,for en herlig dag! Sov lenge i daaag, og det beste med alt er at nå går jeg bare og venter på at det blir fiskeboller, poteter, gullerot, og bacon til middag sammen med Alexandra! Det er det beste som er, så nå ble denne dagen god! Jeg må også få sagt at dagene nå er supre! Er så glaaad! ♥ 


 
Nåå kommer ukens blogg, og så skal jeg legge ut en siste sjanse om en ELF konkurransen som har vært gående, ble desverre en liten missforståelse, men den har jeg fått oppklart i nå. 

Q: HAR DU EN BRA DAG?


Publisert: 20.11.2012 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

ENDELIG - BLOND

19.11.2012 i Blogg kl.17:59

Tror dere ikke at jeg har vært på tunet og kjøpt meg striping nå eller?! Gleeeder meg som en liten unge til jeg har fått det ferdig, og håper det blir braa! Har savnet og være blond, sååå da var man i gang med og ødelegge håre sitt! Bare passe på og være flink til og bruke hårkur så blir det nok braaa! 


 Klar for og bli blond igjen! 

Q: LYST TIL OG SE RESULTATE?


Publisert: 19.11.2012 @ 17:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 24

Dagens outfit inspirasjon

19.11.2012 i Blogg kl.10:16

Q: KUNNE DU BRUKT DETTE?


Publisert: 19.11.2012 @ 10:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 36

Christmas feelings ..

18.11.2012 i Blogg kl.19:20

Jeg gleder meg sånn til julen kommer! Det er igjen litt over 1 mnd til julekvelden, den kvelden kommer til og bli virkeig fin og veldig tung! Det enste jeg håper på nå er at vi får feiret julen sammen med lillebror, og håper ikke det er så mye og forlange. Julekvelden i år blir uansett litt annerledes, for første gang er ikke bestemør sammen med oss, siden vi mistet henne i Mai i år. Hun har også bursdag på julekvelden, så den kvelden blir nok spesiell, men håper vi andre er samlet og at kvelden blir kos! 

Jeg gleder meg kjempe masse til juledagene, til festingen sammen med gode venner, til og renne oss på forskjellige akebrett sammen og til og bare kose oss med verdens beste mat som ribbe, kalkun, pinnekjøtt, og ikke minst riskrem. Det er altid så utrolig koselig. Gleder meg masse til og begynne og pynte til julen også. 

Q: GLEDER DU DEG TIL JULEN?


Publisert: 18.11.2012 @ 19:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 22
hits