Arkiv måned: januar 2013

#A girls biggest LIE ..

29.01.2013 i Quotes kl.16:29


Q: ENIG?


Publisert: 29.01.2013 @ 16:29 Kategori: Quotes Kommentarer: 20

.. //DREAM - SHOES \\ ..

28.01.2013 i Blogg kl.17:48

Har fått bestilt meg noen nye sko litt her og litt der, men nå har jeg lyst til og bestille meg noen herlige sko som jeg kan bruke på fest! Og man kan jo ikke si at det ikke finnes masse herligheter der ute. 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 28.01.2013 @ 17:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 24

.. //Starten på et bedre liv \\ ..

28.01.2013 i Blogg kl.14:44

Er det noe jeg virkelig savner så er det og være i god form, gå på treninger, løpe 100 meter uten at man nesten føler man skal dø. Jeg har derfor i år begynt og trene igjen og har nå betalt et treningsabodemang på 900 kr. Jeg kan da trene så mye jeg vil på et trenigsstudio i 3 mnd fremover. Jeg har lagt meg et mål i år med treningen og det er at jeg SKAL begynne og spille håndball igjen for det er noe jeg savner aller mest. 

Hahahaha, dette er tatt som et kødde bilde, men hell yeah skal love dere at armene mine skal bli mye større en dette der, må fjerne fiskebollene mine ja. Vil ihvertfall trene muskler ! Så gleder meg masse til og få opp motivasjonen på topp og være der ihvertfall 3-4 dager i uken i første omgang. 

Jeg må da prøve og droppe ut all den brusen og godisen som jeg spiser om dagen, men det skal jeg love dere blir virkelig vanskelig, for det er det beste jeg vet. Så da får man prøve og spise mere grønnsaker, knekkebrød og havergryn i stede for all det søte! Ønsker meg selv lykke til, og ønsker også dere andre som har dette målet i år! ♥

Q: HAR DU ET MÅL OM OG TRENE MERE I 2013?


Publisert: 28.01.2013 @ 14:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

.. //BUY ME A DRESS, Please\\ ..

27.01.2013 i Blogg kl.16:43

Har sett på flere kjoler om dagen, og har bestemt meg for at jeg vil kjøpe meg en sånn promdress, selv om jeg ikke kommer til og bruke den ofte så har jeg veldig lyst til og en hengende til pynt i klesskapet mitt. Er virkelig drømmen og ha masse masse sånne! 


Q: ER DU EIER AV EN BALLKJOLE?


Publisert: 27.01.2013 @ 16:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

.. // Kosekveld med godevenner \\ ..

24.01.2013 i Blogg kl.19:40

Har akkurat sløngt meg ned i sofan og ser på Hotel Cæsar! Har akkurat bakt muffins, pikekyss og har fått på plass godisen og potetgulle. Har besøk av en vennegjeng av meg, så sitter bare og slapper av og ser på tv! Blir nok kos resten av kvelden. Q: HAR DERE HATT EN FIN DAG?


Publisert: 24.01.2013 @ 19:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

// .. Thursday is a good day .. \\

24.01.2013 i Blogg kl.13:31

I dag er det Torsdag, og jeg har akkurat sendt Stine på jobb.Er så gått og ha så god vennine på besøk!♥  I natt har jeg sovet med hårkur, så nå skal jeg strax vaske det ut igjen, men jeg måtte lage meg frokost først siden magen min romlet så mye. Vi kjøpte oss baguetter på Mandag, og har spist det til frokost hver dag denne uken. Det er virkelig en heeeerlig frokost sammen med et iskaldt glas melk!

Dette bilde er tatt for noen årtilbake! Virkelig glad i denne jenta her! ♥

I dag må jeg først og fremst vaske ut hårkuren, ta oppvasken, vaske gulv, fikse i klærne mine, og så kommer det vell besøk senere som skal fikse opp en liten oppvaskmaskin. Etter det vet jeg ikke helt hva som skjer. Har veldig lyst på noe godt til middag i dag så da får jeg se om jeg lager en kjempe herlig middag til Stine kommer hit i kveld også! ♥

Har det virkelig bra om dagen! ♥

Q: HVORDAN SER DAGEN DIN UT?


Publisert: 24.01.2013 @ 13:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

. // Music mood \\ .

23.01.2013 i Musikk kl.18:11

Er hjemme alene og da er det og spille høøøøy musikk, rydde og vaske litt og rett og slett bare chille for seg selv. Musikken jeg hører på er sååå mye forskjellig. Dere kan alle sammen bare søke på Mariell Renate Bjørkhaug på Spotify så finner dere musikken jeg hører på. Hører mest på mappen Role og mappen Party. Elsker sangene der! Q: HVA GJØR DU DA DU ER ALENE HJEMME?


Publisert: 23.01.2013 @ 18:11 Kategori: Musikk Kommentarer: 5

.. //Krigen om lillebror\\ ..

23.01.2013 i Blogg kl.13:54

Det er så mange mennesker som leser bloggen min som lurer stadig vekk på hvorfor lillebroren min ble tatt vekk i fra sitt hjem. Han ble tatt fra fordi de sa at ikke pappa kunne ta vare på han, de sa at han kunne styre som han ville, og at han fant på så mye faenskap som ikke pappa hadde kontrol over. De har også sagt det at andre har sett at han har vært full da han har vært der og at han har vært alene om kveldene osv. Så dette er derfor de plaserte han på et annet sted. Pappa hadde da den hele omsorgen for han.Vi har hatt daglig kontakt med mamma, og vært der og sånn også. Mamma søkte om og få omsorgen for han, men dette fikk hun ikke. Og bare på grunn av at hun hadde dyr i huset og at de følte at hun ikke var klar for det ansvare igjen. 

Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen mennesker faktisk kan dikte opp sånne forferdelige ting som dette, og skrive det ned på et brev og sende det til barnevernet. Tanken på at faktisk noen sitter der og legger på og dikter opp usanne ting for og få fjernet et barn fra sitt hjem der han trivest er virkelig sykt. Og ihvertfall at noen som faktisk har sine egene unger skriver sånt. De kan jo bare tenke seg selv om det hadde skjedd med deres barn.

Og jeg forstår heller ikke hvorfor ikke Tobias har krav på og få et ord i denne saken. Han sier selv at han hadde det kjempe bra hjemme og at han virkelig savner pappaen sin. Hvem i helvette hadde savnet sin far om han ikke hadde hatt det bra hjemme og om det hadde vært sånn som de andre påstår? 

Nå i Februar starter en 3 dagers lang rettsak, så da blir det og krige seg gjennom den også. Jeg håper virkelig vi får hjem vår kjære lillebror. Er det en jeg virkelig savner så er det han. Bare tanken på at han er så langt borte gjør meg på gråten hver gang. Jeg elsker deg lillebror og jeg kommer til og gjøre hva som helst for og få deg tilbake. Er virkelig vondt å høre og ikke minst det å se hvordan de har behandlet deg. Håper vi nå en dag får deg hjem! ♥

Q: HAR DU FULGT MED I SAKEN VÅR?


Publisert: 23.01.2013 @ 13:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

.. //DREAMOUTFIT\\ ..

23.01.2013 i Blogg kl.01:09

Lenge siden jeg har slått til med noen dagens outfit og sånne ting, så nå tenkte jeg at jeg måtte lage noen!  Er virkelig mye jeg kunne ønske jeg kunne kjøpt meg nå men får ikke gjort det med den økonomien jeg sliter med nå. Hell yeah to that, Get me a job! 

DREAM OUTFIT. 

Q: KUNNE DU BRUKT DETTE?


Publisert: 23.01.2013 @ 01:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 28

.. //Memories\\ ..

21.01.2013 i Blogg kl.18:25

I Desember  og Januar så har det skjedd masse fantastiske ting. Har kosa meg kjempe masse med herlige venner, en herlig familie og det var så super godt og få hjem lillebror på juleaften og nyttårskvelden. Har samlet sammen noen bilder fra det siste så tenkte jeg skulle dele noen med dere siden jeg har vært så dårlig med innlegg etter alt som har skjedd. Q: HVA ER DITT BESTE MINNE FRA 2012?


Publisert: 21.01.2013 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. NEW TIMES ..

21.01.2013 i Blogg kl.03:38

I går hadde jeg innflyttningsfest i min nye leilighet, og i natt er den første natten her. Jeg har besøk av Stine og nå sitter vi og ser på en film før vi skal gå og legge oss. Utrolig koselig og gleder meg til og bli helt ferdig med tingene jeg skal fikse i morgen. En veldig koselig leilighet ihvertfall. Festen i går gikk kjempe bra, ingenting ble ødelagt og alle hadde det kjempe morsomt, så svært fornøyd med det. Og det beste er at formen i dag var braaa! Så det liker jeg. 

Nå når jeg har kommet inn i leiligheten gleder jeg meg til og begynne og blogge fast igjen hver dag. Har fått flere hyggelige kommentarer der flere savner daglige innlegg, så det skal jeg bli flinkere på. Lillebror ringer nesten hver dag og spør om jeg kan blogge, og at han savner og lese hver dag. Så nå må jeg gjøre det. Må virkelig si jeg savner den lille gode gutten! ♥Ønsker dere alle sammen en fortsatt god natt og en god ny uke! 

Q: HAR DERE HATT EN FIN  HELG?


Publisert: 21.01.2013 @ 03:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

.. //Good & bad times

18.01.2013 i Blogg kl.13:28

Skal si dere det at det har skjedd så mye i det siste at jeg har rett og slett ikke hatt tid til og blogge, dødsfall, begravelse, innfluensa, oppkastsyken, og masse herlige kvelder sammen med gode venniner. Har bodd til min søster i det siste, men nå når jeg kommer klart i den nye leiligheten så kommer det til og bli mye mere blogging. Som sagt så har jeg fikset meg ny leilighet og denne gangen i Ruste. . ♥  Ser fram til masse herlige dager.  

Nåå sitter jeg og Jorunn på kjøkkene og ser på at Stine kokker middag! Senere i dag skal vi hente sofa og da blir det første natt i ny leilighet i kveld. I morgen blir det nok innflyttningsball, så det blir nok morsomt! Cantwait.

Q: HVORDAN HAR DERE DET?


Publisert: 18.01.2013 @ 13:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

.. //Hardtimes\\ ..

07.01.2013 i Blogg kl.18:44

Vil først beklage til dere alle faste lesere der ute at jeg ikke har blogget så mye i det siste, det har virkelig skjedd ting som jeg ikke trodde kom til og skje. Er såå vondt at jeg får ikke sagt det, men desverre er bare dette livet sånn. Det skjer ting som vi ikke helt forstår og ting som vi ikke vil skal skje. Det som er sikkert er at livet må bare gå videre uansett hva som skjer, og da er det godt og være sammen med herlige venner og familie. Vi passer godt på hverandre i tunge tider! ♥  Kjære, Bjørn Tore.. Hvil i fred!  

Q: HAR DU GODE VENNER SOM STILLER OPP I TUNGE TIDER?


Publisert: 07.01.2013 @ 18:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 9
hits