Arkiv måned: februar 2013

\\My Dearest Friends//

27.02.2013 i Blogg kl.17:34

Er det noe jeg setter pris på, så er det mine herlige venniner! Det er desse jeg kan snakke med alt om, det er desse jeg støtter opp uansett hva som skjer, det som må gjørest for at de skal ha det bra, det gjørest! Det er ingen som betyr så mye som desse herlige jentene her! 

A friend is one who knows you and loves you just the same.


Publisert: 27.02.2013 @ 17:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

En HERLIG hverdag

27.02.2013 i Blogg kl.14:10

Kan ikke si noe annet enn at hverdagen er god om dagen. Sammen med verdens herligeste venner! 

Har kastrert pusen min også, så nå håper jeg han blir feeeeeit og ikke minst roligere. 

Har også hatt verdens beste gut på besøk de siste 2 netene! Har kosa oss så masse og gleder meg til neste gang! ♥

Virkelig godt og føle seg i godt humør! Eneste som mangler er herligeste lillebror..  ♥Nå sitter jeg sammen med de beste jentene i verden og bare koser oss med pavloa kake! Håper på en fin dag! ♥

Q: NOEN PLANER FOR DAGEN? Har du det bra? 


Publisert: 27.02.2013 @ 14:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

// Dream outfit \\

25.02.2013 i Blogg kl.22:26

Er det noe jeg elsker og gå i så er det høytlivsbukser med topp eller en stilig skjorte til, men jeg skulle så gjerne hatt masse masse mere klær av det! Elsker virkelig de stilige olabuksene som er inn om dagen med høytliv og stilige mønster på og diverse. Skulle ønske jeg kunne kjøpt meg alt jeg har villet hatt! 


Q: FLERE SOM ELSKER HØYTLIVS BUKSER?


Publisert: 25.02.2013 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

A NEW START ..

25.02.2013 i Blogg kl.20:17

Ny uke og nye muligheter! I dag har det vært rettsak igjen, så da får man bare vente på svar i løpe av uken. Må virkelig si at jeg savner lillebror så masse, det og le sammen med han, være sammen med han og bare finne på masse gøyale ting sammen. Jeg vet du leser bloggen min lillebror, og jeg må bare si at jeg er utrolig glad i deg og det kommer jeg til og være uansett hva. Får du ikke kommet hjem nå, skal jeg ihvertfall gjøre alt jeg kan så du kan få komme og være til meg en helg i måneden eller noe! Uten deg er jeg ikke den samme!Stod opp tidlig i dag og har bare kosa meg oppe til huseieren min sammen med Safije, og verdens herligste gutt Eivind! Var virkelig kos og være sammen med de igjen, og de skal være her resten av uken så denne uken kommer til og bli god! Nå sitter jeg hjemme og Stine er her også! Skal fikse oss litt mat og har akkurat sett på en film. 

Q: HAR DU NOEN PLANER FOR UKEN?


Publisert: 25.02.2013 @ 20:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

EARLY NIGHT - Oscarutdeling

25.02.2013 i Blogg kl.00:14

Daa har jeg funnet sengen, og ligger og ser på Oscar utdelingen på Vg nett! Virkelig masse herlige mennesker og ikke minst masse herlige fine kjoler. Har også sett på reprisen av Hver gang vi møtes også. Vireklig et herlig program. Nå skal jeg følge litt mere med på Oscar utdelingen før jeg skal slå av dataen og sove. Har virkelig vært en hard helg, så skal bli godt og sove og gjøre seg klar til en ny uke! 

Et bilde sier mer en tusen ord. 

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin natt, sov godt! ♥

Q: HAR DERE HATT EN FIN HELG?


Publisert: 25.02.2013 @ 00:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

.. // Feel alone - Sosial angst \\ ..

24.02.2013 i Blogg kl.18:25

Det og føle seg helt nede på bunnen er virkelig noe av det verste som kan være, regner med de fleste har følt at alt bare er dritt, og alt de kunne håpe på, bare var at alt kunne endre seg til det bedre, men i det siste da jeg har følt meg helt ned på bunnen så er mitt motto: "Det er andre som har det værre enn deg, så bit tenne sammen og hev deg over små ting som dette" Selv om det kanskje ikke virker som småting, så er det nok det etter som alt annet tull som skjer her i verden!, folk dør jo!  

I fjord 2011 hadde jeg ei periode der jeg desverre fikk diagnosen Sosialangst, jeg stenkte meg inne i nesten 5 mnd uten og være utenfor døren i det hele tatt, jeg gikk ikke inn på butikken, og det beste jeg visste var rett og slett og stenge meg inne på soveromme, og bare være der for meg selv. Jeg var rett og slett helt alene, vennene jeg hadde stengte jeg egentlig bare vekk i fra meg. Det som reddet meg litt var at jeg hadde verdens herligeste lillebror som var der for meg hele tiden, vi fant på masse herlige ting sammen, og jeg kom meg ut og lekte med han i hele sommer. Og så hadde jeg heldigvis så herlige venner som klarte og få meg på beina igjen! Og jeg får virkelig ikke takket nok for det. Jeg måtte legge alt bort, og det var som et mareritt, jeg trodde ikke selv at det var angst, men at jeg var syk.Den dag i dag er jeg mye bedre, jeg har klart og bygget meg selv opp igjen i hjelp av en herlig familie og perfekte venner og profosjonelt hjelp! Det eneste som mangler nå er at jeg skal klare og komme meg ut i arbeid igjen, savner virkelig det og jobbe, spesielt i barnehagen sammen med alle de herlige barna! Og kjenner det selvfølgelig virkelig på økonomien også. Så gleder meg til og bli ferdig med alt dette her og begynne alt på nytt! Har selv villet skjule dette for alt og alle, og har egentlig bare vært flau over det, for så fort jeg var med venner på butikken eller ut på shopping så måtte jeg bare ut i bilen igjen for jeg rett og slett holdte på og besvime hver gang. Håper ting blir bedre fremover, og den beste medisinen med det hele hadde vært og fått verdens herligeste bror hjem, men det har virkelig vært et slit! Gleder meg til han er 16 år og kan få bestemme noe selv han også! 

Så til alle dere her i bygden som har dømt meg for at jeg ikke har jobbet det siste året, og rett og slett bare kalt meg lat og andre diverse nedverdige ord! Nå vet dere hvorfor, så da kan dere tenke på det neste gang dere dømmer en person ut i fra det og være uten jobb, og diverse. 

Q: NOEN SOM HAR OPPLEVD NOE AV DET SAMME? Eller som har hatt diagnosen Sosialangst?
Ps: Del gjerne innlegge videre..  


Publisert: 24.02.2013 @ 18:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

.. //Back on track\\ ..

24.02.2013 i Blogg kl.15:54

Heihei, igjen! 
Tenkte jeg kunne bruke litt av tiden min nå til og lage et innlegg her på bloggen siden det snart er 1 mnd siden jeg blogget sist. Skal si dere det er en stor overgang og gå i fra og blogge ca 5 innlegg om dagen til ikke en gang i uken en gang! Jeg hadde jo bestemt meg og bare trappe litt ned, og blogge en gang om gangen i stede, men kanskje jeg skal prøve det nå framover. Akkurat nå har jeg ikke data eller, så nå låner jeg Stine sin. I det siste har jeg bare vært sammen med alle mine herlige gode venniner, har også vært i gjennom en litt spesiell, men morsom periode der det har skjedd en del ting. Er vell egentlig masse av tingene som ikke egner seg på nett, men etter som at hele bygden jeg bor i vet det så driter jeg egentlig i det, men kan heller ta ett innlegg om det senere. 

Nå skal jeg snart dra med meg jentene mine og se på film og spise milano mat, noen ganger må man unne seg litt god mat sammen med herlige venner! Kunne ønske jeg kunne gjort det hver dag! Er alltid så koselig. Har hatt en super helg, og gleder meg til en ny uke! 

Q:HAR DERE HATT DET FINT I FEBRUAR? NOEN SPESIELLE MINNER?


Publisert: 24.02.2013 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits