Arkiv måned: mars 2013

- Escape from hospital -

20.03.2013 i Blogg kl.14:01

Da har jeg vært her i 3 dager og jeg vil virkelig hjem nå, og siden jeg ikke får tilbake svar på prøvene før på Fredag så tar jeg like gjerne og pakker baggen og reiser hjem. Jeg vil ligge der istede for og ligge her, kjedelig, vond send, turr mat og klarer meg nok like greit hjemme. Blir godt og komme hjem til pusen min, senga mi, tv`en og sofaen! 

Det har vært godt og ha lillebror ved min side noen av tiden her, jeg savner virkelig og være sammen men han og gruver meg bare til han nå må flytte enda lengere bort. Vil virkelig ikke ha det sånn. Jeg elsker deg verdens høyest, kjære lillebror. ♥

Må si det var digg og få litt godis, is, roser, kakao og diverse av pappa og jorunn i går, og gleder meg til jeg kommer hjem så jeg kan ha i meg enda mere godis. Og ikke minst enda bedre mat. Håper jeg blir bedre nå framover og at prøvene viser positivt og ikke noe negativt på Fredag. 

Q: HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT?


Publisert: 20.03.2013 @ 14:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

- Nytt innkjøp, Nelly -

19.03.2013 i Blogg kl.14:09

Jeg har vært så heldig og fått påspandert desse herlige skoene her. I dag fikk jeg epost om at de var på veg. Gleder meg virkelig til og bruke desse. Ååh, hva skal man ikke med herlige masse sko stående i skapet? Har nok får mye klær og sko, men må uansett ha mere av det. 


Q: LIKTE DU SKOENE? HVILKEN VAR FINEST?


Publisert: 19.03.2013 @ 14:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

- Innlagt på sykehus -

19.03.2013 i Blogg kl.10:41

Da ligger jeg her i sykehus sengen og aner egentlig ikke hva som kommer til og skje. Eneste jeg vet er at dette er virkelig ikke godt, det og ligge her helt alene er virkelig kjedelig og ikke minst slitsomt. I går fikk jeg heldigvis besøk av verden beste lillebror som passet på meg. Han var med meg inn til legene og så på alt de gjorde mot meg, var nok skremmende for han og se på alt, men var godt og ha han ved siden av meg. Det er virkelig slitsomt og føle seg så lite verdt som det jeg følte i går, jeg ble lagt inn alene, og hadde ingen rundt meg, tårene trillet og jeg følte meg rett og slett ensom, Men uansett så vet jeg det at ikke alle bare kan droppe jobb og skole for og være her, så sånn er det jo bare. 

Fikk akkurat beskjed om at jeg nå må være her enda en natt, så da håper jeg at jeg får besøk av lillebror i dag også. Så håper virkelig det. Altid godt og ha han her! ♥ Her er utsikten fra etage 9! Virkelig flott utsikt ut over Lillehammer. 

Da får jeg prøve og finne på noe, så tiden går fortere her. Kan ikke si det er noe særlig gøy og bare ligge her, men jeg har tv på rommet, og jeg har data så tiden går jo uansett. Håper bare på at jeg snart får besøk så jeg kan få opp humøret litt! 

Q: HAR DU VÆRT INNLAGT PÅ SYKEHUSE FØR?


Publisert: 19.03.2013 @ 10:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

- DET KNUSTE MEG, VIRKELIG -

17.03.2013 i Blogg kl.01:28

video:sommerdag


Savner deg så mye, lillebror..  ♥  Da barnevernet tok fra meg og familien verdens beste lillebror knuste de meg virkelig. Det er ingen jeg savner mer en denne gutten. Jeg gjør hva som helst for og få han tilbake. Uansett hva som skjer så kommer jeg til og støtte deg opp, lillebror. Jeg kommer aldri til og slutte og elske deg. ♥


Publisert: 17.03.2013 @ 01:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

- Dream Extensions -

16.03.2013 i Blogg kl.20:11

Tenkte og selge mitt blonde Hair extenison fra Dream Extension. Kjøpte dette for jeg mente jeg skulle bli blond, men fant ut at jeg ville være mørk i stede. Kjøpte da i farge svart, og er kjempe fornøyd med håret. Det er festet på en "bøyle" på håret som du da bare har i håret, og du slipper da og ødelegge håret ditt mde tape og andre diverse ting. Håret kan krølles, fønes, vaskes osv. Du kan lese mere om det på denne siden: http://dreamextension.no/ . Håret er aldri brukt og har bare hengt i skapet. Selges for høystbyende, dette inkluderer også en Hair extenisons børste fra Butterfly. Kjøpte extensione for 699,-

Q: HAR DU LYST PÅ EXTENSION? Eller bruker du det selv?


Publisert: 16.03.2013 @ 20:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

- DISAPPOINTED -

16.03.2013 i Quotes kl.01:27

Den følelsen da du blir sviktet av din bestevennine. Har virkelig ikke ord! Hvorfor skal en gutt bety mere enn ett vennskap? Etter alt vi har vært igjennom burde hun tenke på at sånne ting setter vi ikke framfor hverandre, men som hun sa hun skulle kose seg og sa at jeg bare skulle skjerpe meg så da skal jeg være så voksen og heve meg over det. Virkelig dumt, siden jeg trodde vennskapet vårt betydde mye, det gjør det ihvertfall for meg, vi ble kjent med hverandre på en helt pysko måte, og det gjorde så vennskape ble så supert med en gang. Hater tanken på at ting blir annerledes nå. HATER DET! 


Jeg kan virkelig ikke la meg bli behandlet på denne måten.  Kommer til og savne deg.. 

Q: PASSER DU GODT PÅ HVEM DU STOLER PÅ?


Publisert: 16.03.2013 @ 01:27 Kategori: Quotes Kommentarer: 4

// . nytt design . \\

14.03.2013 i Blogg kl.17:56

Da har jeg fikset meg nytt design, herlige Ida har laget headeren! ♥ 
Q: SKAL JEG HA EN STERKERE FARGE PÅ OVERSKRIFTEN ELLER BEHOLDE DEN GRÅ? 


Publisert: 14.03.2013 @ 17:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 14

Good times or bad times.

14.03.2013 i Blogg kl.16:15

De siste dagene har jeg koset meg sammen med verdens herligest gutt, lille Eivind Andrè! Har også koset meg sammen med mine herlige venniner. Har virkelig vært godt og ha de rundt meg nå da jeg ikke føler meg så bra. Har vært til legen og diverse, så håper jeg snart blir bedre. Skal til legen igjen i morgen og er jeg da i samme dårlig form så må jeg legges inn på sykehuset. Hater tanken på det, så krysser alt jeg kan for at det blir bedre nå. 

Koser oss ute i solen. ♥
 

Q: HAR DERE EN FIN DAG?


Publisert: 14.03.2013 @ 16:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

- Baby in my tummy

12.03.2013 i Blogg kl.17:32

Ååååh, når jeg ser på desse herlige bildene her, og ikke minst er sammen med denne herlige gutten så får jeg så lyst på og få en baby selv. Denne gutten her er verdens herligeste gutt, og han er så god og være med. Ligger i sin egen seng og sovner når han skal på kveldene, og gråter nesten ALDRI så lenge han ikke er sliten, eller sulten. Leker seg md leker og er bare nydelig!

Selvfølgelig er det ikke bare kosen man må tenke på da man skal ha barn men alt det andre ansvare også, og etter at Safije fikk denne gutten for 7 månder siden så har jeg forstått det veldig godt at det ikke er bare kosen. Man vokser virkelig på det da man får en baby! Safije er verdens herligeste mamma, hadde forestilt meg at det ble veldig vanskelig for henne, men hun er seriøst den beste unge mammaen jeg vet om. Hun gjør alt riktig og er virkelig en herlig mamma for Eivind! Gleder meg til og se på han vokse opp! ♥

Q: FLERE SOM ER BABYSYKE?


Publisert: 12.03.2013 @ 17:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 31

- Naken bilder av seg selv, good or bad?

12.03.2013 i Blogg kl.01:39

Her i bygda har det kommet en helt ny mote, og det er og ta bilder av seg selv naken og sende rundt bildene til andre mennesker i bygda. Har du først sendt bilde til en person skal jeg love deg at alle andre har bilder fortere en du aner. Det er nok ikke bare her i bygden det er sånne ting som skjer. Akkurat som rykter og alt annet piss. Alle sier de skulle ønske at de kunne flyttet til et annet sted, men det er nok akkurat det samme der også. Det blir hva man gjør det til selv. 


BILDE ER TATT FRA GOOGLE.. 

Det jeg synes blir drøyt er og sende rundt naken bilder av seg selv da man har barn, og sende rundt bilder av seg selv fra alderen 20-45 år, det er virkelig drøyt! Altså, de får gjøre akkurat hva de selv vil, det er deres liv så versegod, men jeg forstår ikke hvorfor de ikke tenker på at en eller annen gang kommer barna deres til og bli fortalt dette, og da kommer de hjem og spør. Det må være helt jævlig og få det spørsmålet fra sitt eget barn. Forstår heller ikke hvorfor de ikke tenker på at kroppen er ganske privat, greit nok og sende det til en type du er sammen med så de deler det sammen, men og sende det rundt til alle, og voksne mannfolk det gjør meg virkelig kvalm. 

Q: ER DET MY RYKTER, OG MENNESKER SOM SENDER RUNDT BILDER AV SEG SELV I DERES BYGD?


Publisert: 12.03.2013 @ 01:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 35

- A REAL FRIEND

11.03.2013 i Blogg kl.15:52

I det siste har jeg fortsatt at man virkelig må ta vare på de vennene som er ekte og de som støtter deg og elsker deg for akkurat den du er. Jeg er virkelig glad jeg har de jeg trenger, og som jeg vet støtter meg uansett hva. Jeg hadde ALDRI i livet mitt villet byttet noe i mot mine herlige venner. Det er ingenting som betyr mere en de. Og det gjør så hverdagen er mye enklere. 

Jeg vet at det ikke er alt man skal dele på internett, men  noen ganger er det egentlig godt og få ut ting også. Og det er ihvetfall derfor jeg har blogg, for her kan jeg skrive hva jeg vil uten at jeg bryr meg om hva de som leser tenker om det. Jeg har fått masse kommentarer om at jeg er dum og blablabla for at jeg legger ut så mye private ting, men det er bare sånn jeg er og dermed punktum!  

A real friend is someone who knows all about you, respect you for what you do,
and still  supports and loves you just the way you are. 


Q: HAR DU FLERE HERLIGE VENNER SOM STØTTER DEG UANSETT HVA? 


Publisert: 11.03.2013 @ 15:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

// .. Idol - Steffen .. \\

05.03.2013 i Musikk kl.11:46

Idol er noe jeg følger meg på, og dette året pågrunn av at herlige Steffen Jakobsen er med. Dette er virkelig en mann jeg heier på, og VET har en stor framtid som Country artist. Jeg må virkelig si jeg gleder meg til Countryfestivalen i Sjåk og på Vinstra der han skal spille! Det blir morsomt og være der og høre på han ja, for fyyy heeeeit for en sjarmør. 

Gleder meg til og følge han framover på Idol også og håper han når så langt at han vinner. Han er jo nå en av topp 10, og det er ihvertfall fortjent. Elsker det at han meldte seg på. 

Q: FØLGER DU MED PÅ STEFFEN? 


Publisert: 05.03.2013 @ 11:46 Kategori: Musikk Kommentarer: 8

Wants from nelly - promdresses

04.03.2013 i Blogg kl.11:40

Er det noe jeg elsker av klær så er det kjoler, men det har sikkert de fleste som leser bloggen min fått med seg.Jeg ser på det nesten alt for ofte, og venninene mine spør hva jeg skal med sånn, og jeg vet egentlig ikke selv, men jeg bare vil ha en herlig kjole som bare henger i skapet mitt og som jeg kan ta på meg når jeg vil! 


Desse herlighetene her får du kjøpt på Nelly!

Q: HVILKEN SYNES DU VAR FINEST?


Publisert: 04.03.2013 @ 11:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

Weekend is FINALLY over ..

03.03.2013 i Blogg kl.23:44

Fredag var det 1 Mars, og herlige Jorunn fylte 20 år! Såklart måtte dette feirest. Må si det var en veldig morsom kveld sammen med herlige mennesker. Godt man har så gode venner! Vet ikke om jeg skal le eller grine av den kvelden, men heldigvis er denne helgen over og en ny uke kan starte.


Dette bilde lagde jeg på Fredag! Morsomt og være litt leie mot henne også. Dette ble postet på facebook.

I går var jeg til min søster og bare slappet av med venner, godt og være rolig også. I morgen står alarmen på klokken 8, har bestemt meg for at sove lenge det kan jeg gjøre i helgene. Hele forrige uke stod jeg opp tidlig og la meg tidlig, og det er virkelig godt og få noe ut av dagen. Gleder meg til og begynne og jobbe igjen så det blir noen faste rutiner, men må bli helt frisk først! 

Q: HAR DU HATT EN FIN HELG?


Publisert: 03.03.2013 @ 23:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hits