Arkiv måned: april 2013

- Relax

29.04.2013 i Blogg kl.00:18

Har i det siste nesten ikke tenkt så mye på bloggen som sikkert de fleste av dere har forstått. Jeg kommer fremover til og skrive ett innlegg om det er noe jeg føler jeg vil dele, men tviler på at det blir hver dag som det var en stund. Hadde en god blogg periode der og da, men den er borte og hverdagen går til masse annet enn dataen så da legger jeg det litt på siden.

Er utrolig mange som har spurt meg hvorfor jeg ikke blogger, og om jeg vil lage design til de, men da vet dere hvorfor nå. Trekker meg litt tilbake og så kommer jeg tilbake senere en gang! Har opplevd masse herlige ting gjennom bloggen, blitt kjendt med nye mennekser, fått masse herlige sponsorer og sånn så dette er ikke noe jeg glemmer, kommer tilbake! ♥


Q: FLERE SOM FØLER DET SÅNN NOEN GANGER?

Publisert: 29.04.2013 @ 00:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

- MEDFØDTE PROBLEMER - ÅPEN GANESPALTE

23.04.2013 i Blogg kl.23:17

Store søstra mi har støtt snakket om at hun ALDRI skulle begynne og blogge, men dette har endret seg og hun har nå startet bloggen "styrkejenta" . Der forteller hun om hvordan livet hennes er med åpen gane spalte, og skoliose som hun da er opperert for. Hun har vært gjennom en del tunge operasjoner og masse mobbing igjennom livet.  Jeg har altid vært der for henne, og hører/ser jeg noen som har mobbet eller vært stygge på noen måte, så har jeg altid sagt i fra. Hun har altid vært ganske stille om hvordan ting egentlig er da det gjelder alt det hun har vært gjennom, men nå bestemte hun for og åpne seg. Det startet først med en bilde på facebook som hun la ut av seg selv om våres mor, hun fikk masse gode tilbakemeldinger, og det fikk opp øynene hennes, og tror nok derfor at hun nå vil klare og snakke åpent om det, og hjelpe andre som sliter med akkurat det samme. 


Besøk gjerne bloggen hennes, og legg igjen en kommentar. Det liker hun.  TRYKK HEEEEEER. 

Q: HAR DU SØSKEN/VENNER SOM HAR OPPLEVD DET SAMME? 


Publisert: 23.04.2013 @ 23:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

- SOSIALANGST

22.04.2013 i Blogg kl.17:14

Jeg kjenner jeg virkelig er irritert over hvordan andre mennsker dømmer de med sosialangst, og hvordan de tror ting er da de egentlig ikke vet en dritt om det. Det plager meg, virkelig! Nå har jeg slitt med sosialangst i et år, og det har vært det verste året i hele mitt liv. De første måndene stenkte jeg meg helt inne, var ikke ute blandt andre mennesker på rundt 4 månder. Det var virkelig noe som var veldig tungt for meg. Nå etter Oktober har ting forandret seg og ting har blitt sååå mye bedre. Sosialangst kan fjernes, og får man den riktige hjelpen kan det bli borte fort, selv har jeg villet taklet dette på min egen måte, siden jeg desverre er veldig sta av meg. Jeg klarte og komme meg ganske bra opp igjen selv, i hjelp av verdens herligeste bestevennine. 

Her er et bilde av meg da jeg slet på mitt verste - SE JEG SMILER! man må bare tenke positvt og være sterk. 

Det jeg vil fram til er til dere som dømmer andre mennesker med Sosialangst, ver så snill og vit noe om det før dere snakker åpent om det. Jeg fikk for en stund siden en melding om at den personen ikke skjønte at jeg kunne være ute blandt andre mennsker om jeg hadde sosialangst, men det er jo ikke sånn på noen slags måte. Jeg kjenner jeg vil trekke meg tilbake og reise hjem om jeg er blandt store folkemengder, og spesielt rundt mennesker jeg ikke kjenner. Det får meg til og føle meg utrygg, det gjør meg svimmel og jeg er nødt til og bare legge meg ned eller løpe bort. Dette gjør det vanskelig for meg og skaffe meg en jobb, for hvordan skal jeg klare og jobbe rundt andre mennesker om jeg føler meg utrygg og har angsten der? Derfor driver jeg nå med profosjell hjelp til og klare og komme meg ut i arbeid igjen. Er det noe jeg virkelig hater så er det at jeg er den som må sitte igjen, menst alle vennene mine reiser ut på jobb og andre morsom heter uten meg. Det er virkelig hardt, men ting får bare ta den tiden det tar. Sånn er livet, desverre er ikke alt bare en dans på røde roser. 

Så til dere som dømmer meg for unødvendig dumme ting, ver så snill og gi faen! TAKK. 
Q - HAR DU SOSIALANGST ELLER KJENNER NOEN MED DET OG VET HVORDAN DET ER?


Publisert: 22.04.2013 @ 17:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

- BARN SOM DRIKKER ALKOHOL

21.04.2013 i Blogg kl.13:19

DETTE ER TRIST!: Det var ei ung jente på 11 år som sendte meg en melding inne her, og lurte på hva jeg synes om at så unge som 11-12-13-14 og 15 åringer drikker, eller generelt alle under 18  år, fordi hun drakk og synes det var kjempe gøy, og hun ble full av en rusbrus sa hun, og da følte hun at hode snurret rundt osv..  Det tristeste med alt var at hun fortalte at hun følte det var greit og drikke alkohol fordi at moren og faren hennes tok seg en øl eller flere nesten hver dag, og hun så opp til foreldrene og følte derfor dette var riktig, men det var visst flere som hadde sagt til henne at dette var feil. Så derfor lurte hun på hva jeg følte.

Jeg må bare si at jeg virkelig ble litt sjokert når jeg leste dette! Selv har jeg en lillebror som fyller 14 år i sommer og han drikker jo ikke! Så at en så ung person på 11 år drikker, synes jeg virkelig er helt sykt!  Som jeg skrev tilbake til henne var at jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg synes om dette, men jeg må virkelig si at jeg lurer på hva som er galt med foreldrene hennes.


Når du er i en så ung alder synes jeg man ikke burde drikke alkohol, man vet virkelig ikke hva som kan skje når man får i seg alkohol i en så ung alder. Dere er jo så unge, så dere kan jo finne på så mye annet og gjøre en det man f.eks kan gjøre i en alder av 20. Lek dere og vær barn som dere skal. Ikke "LEK" voksne og smak og drikk alkohol i en så ung alder. Man blir ikke kulere, mere poppulær eller hva nå enn andre sier til dere. Vær dere selv, si NEI, og vent til dere blir litt eldre en 11-12-13-14 år!

Jeg vet det finnes masse grenser foreldrene setter, den ene grensen er at man kan smake på alkohol når man er konfirmert, den andre er vente til man er 16 år og den tredje er jo og vente til man er 18 år og kan bestemme selv. Selv synes jeg man burde vente til man er konfirmert, når man er konfirmert synes jeg det er greit og smake om man føler seg KLAR for det. Ikke push deg selv til deg, bare fordi du vil være som de andre vennene dine som gjøre det. Du må virkelig føle deg KLAR før du starter og drikke alkohol.

Q: NOEN SOM ER ENIGE MED MEG?


Publisert: 21.04.2013 @ 13:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

- FOSTERHJEM

19.04.2013 i Blogg kl.00:33

Kjenner jeg gleder meg masse masse til Lørdag, for da kommer verdens herligste lillebror hjem til pappa og skal ligge over til han en natt. Det er fryktelig lite tid, men det er jo bedre en ingenting. Håper vi finner på masse kule ting, og at det blir en minnerik dag. Kunne virkelig ønske at han ikke var så langt borte i fra oss. Gleder meg til ting blir enklere. 

Nå så bor han i et fosterhjem på Toten, og han har begynt på ny skole på Lena. Tror nok det at det går bra, men han sier han virkelig savner og være hjemme sammen med pappa og oss andre. Er virkelig vondt, og ikke minst hardt og se at han sliter med det, men som sagt så håper jeg ting blir lettere. 

Q: HAR DERE NOEN PLANER I HELGEN?


Publisert: 19.04.2013 @ 00:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

- New shoes

16.04.2013 i Blogg kl.18:03

I det siste har jeg prøvd og lett etter nye enkle sommersko, og for en stund siden fant jeg desse herlighetene her til bare 199 kr. Gleder meg virkelig til og gå rundt med desse! Skulle ønske jeg var rik og kunne kjøpt meg opp masse masse sko! 


Q - HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 16.04.2013 @ 18:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

- I OVERKANT DET MED JUSTIN

16.04.2013 i Blogg kl.13:53

Mente jeg skulle stå opp så tidlig i dag, men tror dere ikke det dreit ut seg? Kjedelig, men var godt og sove også.

Har ikke noen spesielle planer utover dagen, men regner med at jeg finner på noe. Nå ligger jeg i sofaen og stapper i meg havergrynsgrøt og koser meg sammen med mine to herlige pusekatter. Ser også på tv nyhetskanalen og følger med på Justin Bieber styret som foregår i Oslo. Må virkelig si at det er nok veldig spennende for de som er fan, men man skulle tro det var en grense, man løper ikke etter biler osv bare fordi man tror det er han. Må si at det er litt i overkant. 

Q - FLERE SOM ER ENIGE I AT DET ER LITT I OVERKANT DET MED JUSTIN I NORGE? 


Publisert: 16.04.2013 @ 13:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

- INSPIRASJON

15.04.2013 i Blogg kl.15:41

Noen ganger lurer jeg virkelig på hvor det blir av fantasien min. Før så kunne jeg blogge ca 5-10 innlegg hver dag i flere månder, men nå går det jo flere dager i mellom hver innlegg. Har egentlig masse jeg kunne blogget om, men føler jeg har mistet helt inspirasjonen til det og skrive så masse som jeg gjorde før. Har også fått hørt flere ganger at det er utrolig latterlig og ha en sånn blogg og dele så masse som jeg gjorde, men det var jo noe jeg likte og gjøre så jeg har jo ikke brydd meg om hva andre synes jeg, men kanskje det er det jeg gjør nå? 

 

Q - HVOR FÅR DU INSPIRASJONEN DIN FRA?


Publisert: 15.04.2013 @ 15:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

- Easter fun -

01.04.2013 i Blogg kl.18:22

Da er siste dagen av påsken kommet. Denne påsken har egentlig vært ganske rolig, har bare vært hjemme og slappet av nesten hele uken, men det er pågrunn av sykdom og antibiotika. Utrolig kjipt og måtte gå med det nå i påsken, men sånn er livet. Har jo koset meg sammen med gode venner! Og fikk også besøke verdens herligste lillebror. ♥Nå skal jeg avslutte påsken sammen med søstra mi. Skal spise biff og se på Vålerenga kampen som begynner på tv nå klokkene 7! Virkelig en chill kveld med også masse godis og brus! Noomnom. Ser fram til en ny uke, som er ganske full. 

Q: HAR DERE HATT EN FIN PÅSKE? 


Publisert: 01.04.2013 @ 18:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 9
hits