Arkiv måned: september 2012

.. VINN JUSTIN BIEBER GENSER ..

30.09.2012 i Konkurranser kl.21:03

Bare fordi jeg liker så godt og ha dere lesere så slenger jeg på en konkuranse til. Denne gangen kan du være så heldig at du vinner en Justin Bieber genser. Du velger selv hvilken farge du vil ha på genseren og hvilken størelse. Jeg skal gjøre konkurransen litt morsommere denne gangen i stede for at det skal være så enkelt, så må man jo kjempe litt for den eller?

Denne gangen blir det en poengvis konkurranse. 

DU FÅR 1 POENG OM DU SKRIVER AT DU ER MED I KOMMENTARFELTE.DU FÅR 2 POENG OM DU LIKER FACEBOOK SIDEN MIN HEEEEEER.(kommer ikke linken opp så trykk på facebook på menyen under headeren) DU FÅR 3 POENG OM DU DELER KONKURANSEN MIN PÅ FACEBOOK.DU FÅR 4 POENG OM DU SKRIVER ET INNLEGG OM DET PÅ DIN EGEN BLOGG.JEG TREKKER UT VINNEREN PÅ SØNDAG.
Skriv i kommentarfelte hva du velger og gjøre! Konkuransen har også noen søte trøstepremier.Om du gjør alt så får du tilsammen 10 poeng, om du gjør bare 2 av de så blir det mindre poeng til sammen, jeg legger tilsammen alle poengene fra det du har gjort. Det at du skal skrive et innlegg om det på din egen blogg, er veldig enkelt du trenger bare og skrive at du er med i denne konkurransen og, linke til den her. Så veldig enkelt.


Publisert: 30.09.2012 @ 21:03 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 137

.. SØNDAGSKOS MED STORE SØSTER ..

30.09.2012 i Blogg kl.16:45

Må først få takke herlige Ida for gjesteinnlegge hun skrev til meg! Det varmet, og det betyr virkelig mye.. Glad i deg lillevenn! ♥

Nå ligger jeg på sofaen og slapper av sammen med storesøster, ser på filmen den utrolige reisen. Har bakt boller som vi også har spist i dag! Litt usikker på hvordan resten av kvelden blir,men håper den blir bra. Savner virkelig lillebror! 

Q; HATT EI FIN HELG? ps:mobilblogger.


Publisert: 30.09.2012 @ 16:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

..GJESTEINNLEGG..

30.09.2012 i Blogg kl.13:41

Hei :-) 
Siden Mariell ikke har data blir det  vanskelig for henne å blogge, så jeg tenkte jeg skulle skrive et lite gjesteinnlegg til henne. 
For å si det slik har jeg aldri møtt en sterkere jente enn Mariell. Den tiden hun går igjennom nå er veldig vond, og det krever mye mot for å fullføre den hverdagen hun har nå. Jeg unner ingen dette, og jeg vil ikke at dere skal gå igjennom dette helvettes systemet der. Jeg vet at Mariell er sterk, hun og familien skal komme seg igjennom dette. Mariell har flere gode egenskaper og noen av disse er mot, styrke og vilje. Hun jobber for å få Tobias hjem, og slik jeg ser saken var det hun som jobbet mest for å passe på Tobias og hun gjorde hva hun kunne gjøre. Dessverre er noen litt trangsynte så de klarer ikke se hvor mye bra hun har gjort for broren sin. Hun har rett og slett vært rå. Det at noen blir ''fjernet'' fra familen ødelegger mer enn det gjør godt. Men du er så sterk og dere skal få til dette her. Selvfølgelig har Mariell sine dårlige sider også, og selv om du er sterk må du lære deg å snakke om ting som er vondt. Du kan ikke bære den byrden du har alene for de er det ingen som greier. Så lov meg det at du snakker og er åpen om ting som er vondt, men ikke bare vondt. Du må minne deg selv på hva som er bra også, for et hjelper. Det at jeg og Mariell har fått så godt kontakt på utrolig kort tid er jeg kjempe glad for. Jeg er selv en stalker når det gjelder kommentarene dere lesere kommer med, og dere har vært utrolige. Alle kommentarene dere skriver, støtter Mariell utrolig mye. Så keep going med slike støttende kommentarer :-) En kommentar for mye, enn en for lite. Og husk dette; ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid.
STOR KLEM FRA
IDASV.BLOGG.NO

Publisert: 30.09.2012 @ 13:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

.. MÅ VÆRE STERK ..

30.09.2012 i Blogg kl.01:43

I dag har jeg vært og besøkt verdens beste lillebror som desverre er langt unna meg. Det er så rart og ikke minst vondt og legge seg uten han her hjemme, men vi må bare være sterke og neste uke håper jeg at vi får han hjem! Prøver og kjempe det vi kan.. ♥ 
Nå har jeg funnet sengen og jeg og lillebror har spillt wordfeud, men nå får jeg prøve og sove litt så får vi se hvordan morgen dagen blir.
Q:Flere som tenker på at man må bare være sterk og ikke gi opp?

Publisert: 30.09.2012 @ 01:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

.. SE MIN 50 ÅR GAMMLE KJOLE ..

29.09.2012 i Blogg kl.21:25Denne kjolen betyr virkelig mye for meg, den har jeg og min søster arvet fra vår kjære avdøde bestemor. Hun brukte selv kjolen da hun var 20 år gammel og døde som 79 åring. Så den er ihvertfall over 50 år gammel.

Ble desverre litt dårlige bilder.


Q:HVA SYNES DU OM KJOLEN? ARVET NOE AV EN KJÆR OG NÆR PERSON?

Publisert: 29.09.2012 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 42

.. STERKE STATUSER FRA 13 ÅR GAMMEL GUTT ..

29.09.2012 i Blogg kl.18:08


Q;FLERE SOM ER ENIGE AT SÅNN SKAL DET IKKE VÆRE?

ps: Håper dere forstår dialekten, si gjerne i fra om du ikke forstår.

Publisert: 29.09.2012 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 32

.. LESE OG VURDERE BLOGGEN DIN? ..

29.09.2012 i Blogg vurderinger kl.16:38

Siden jeg ikke har data og må blogge fra mobilen så tenkte jeg st dere kunne legge igjen blogg adressen deres så kan jeg ha noe og lese! En er heldig og får en vurdering!♥

Q;ER DU MED? 


Publisert: 29.09.2012 @ 16:38 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 49

.. #DREAM SHOES ..

29.09.2012 i Blogg kl.15:21

Beklager uklårt bilde.

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 29.09.2012 @ 15:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

.. ENDA EN TUNG DAG - Fredag

28.09.2012 i Blogg kl.20:32

Sitter til min store søster og spiser vaffler og ser på norske talenter. Har vært en tung dag i og, veldig trist uten lillebror. I morgen skal jeg heldigvis reise til Gjøvik og besøke han, og det gleder jeg meg veldig til! Blir virkelig koselig og se han igjen. Kunne ønske jeg kunne tatt han med hjem men får vente til over helgen og se om han får være med hjem da! ♥ Hjem skal han! 

Desverre har jeg ikke data nå for den har lillebroren min fått lånt! Så da håper jeg dere forstår at jeg ikke får blogget så my og at jeg må vente med og trekke vinneren av gavekort. Har også en Justin Bieber genser som jeg skal ha i neste konkurranse.

Q;Hva gjør du i kveld? 


Publisert: 28.09.2012 @ 20:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

.. #FEEL FREE AND LIVE YOUR LIFE ..

28.09.2012 i Quotes kl.17:28

IT`S YOUR CHOICE - LIVE YOUR LIFE THE WAY YOU WANT TO.  Q: FLERE SOM ER ENIGE?


Publisert: 28.09.2012 @ 17:28 Kategori: Quotes Kommentarer: 7

.. Tunge dager uten lillebror ..

28.09.2012 i Blogg kl.01:56

Det er virkelig rart og tenke på at det har gått 2 døgn siden jeg hadde han ved siden av meg. Rart og være så vant til og være så masse sammen med lillebroren sin og nå har de bare tatt han i fra meg. I morgen håper jeg på og få treffe han!♥ God natt alle herlige lesere! 

Tusen takk for all støtten! Det betyr mye... 


Publisert: 28.09.2012 @ 01:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

..#BARNEVERNE TOK LILLEBROR ..

27.09.2012 i Blogg kl.02:22

Jeg skal gjøre alt i min makt til og få tilbake hjem min verdens beste lillebror som jeg elsker over alt på denne jord. Og til dere som har lest bloggen min, så vet dere jo også hvor morsomt og bra jeg og lillebroren min har hatt. Så det at de har tatt og plasert han på et helt annet sykt hjem det forstår jeg virkelig ikke. De har plasert han på en institusjon med 3 andre barn! Dette stedet skremmte virkelig lillebroren min og han er veldig redd nå. Forstår ikke hvordan barneverne kan ødelegge en person i stede for og hjelpe. 

Han ble tatt brutalt fra hjemme sitt fordi de mente at ikke pappa passet godt på han. 
Men til dere som har visst om dere, tusen takk for all støtten han og vi i famiien har fått! Det betyr virkelig mye.Jeg vil bare fortelle dere at jeg har virkelig en del og tenke på nå og kommer til og ikke ha bloggen min som første prioritet de neste timene, og dagene som kommer nå framover, men det tror jeg dere forstår. 

Q: NOEN SOM HAR VÆRT I SAMME SITUASJON?


Publisert: 27.09.2012 @ 02:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 36

.. #QUESTION - some facts ..

26.09.2012 i Blogg kl.21:47

HVOR GAMMEL ER DU? 
Jeg er 19 år, og født 29.06.93.  


 
HVEM ER DINE BESTE VENNER?
Har flere gode venner, men den mest nære og ekte er Safije ♥


 
ER DU ET FEST MENNESKE? 
Jeg har aldri vært et stort party menneske,men har vært ute og festet sammen med venniner, men nå har jeg ikke vært drita på 6 månder. Så da sier det seg selv om hvor lite fest menneske jeg egentlig er. Eller?

HAR DU NOE I MOT ALKOHOL, SIDEN DU ALDRI HAR SKREVET PÅ BLOGGEN DIN AT DU HAR VÆRT FULL? 
Jeg har ingenting i mot alkohol, det får hver enkelt menneske velge selv, men det har vært sjelden jeg har drokket det nå i de siste 6 måndene. På dette bilde var jeg laaaangt i fra edru, drita full sammen med en kompis på Gatebil 2011.


BOR DU SAMMEN MED FAMILIEN DIN?^
Jeg har egen leilighet for meg selv, men i det siste så har jeg bodd sammen med bare lillebror.   

HVORFOR ER DU SÅ OPPTATT AV LILLEBROREN DIN? (Ikke at det gjøre noe)
Jeg er veldig opptatt av han på grunn av at han altid er der for meg og jeg for han. Vi har fått en veldig god kontakt de siste måndene. Lillebroren min betyr ALT for meg for meg. 


 
DRIVER DU MED NOEN AKTIVITETER?
Nei ikke nå, har drevet med håndball, og fotball før.   

ER DU OPPTATT AV MOTE SIDEN DU OFTE LEGGER UT OUTFIT BILDER AV KLÆR DU LIKER?
Moten har jo noe og si, men jeg tenker ikke så mye på den. Jeg bruker de klærne,skoene, sminken og alt som jeg selv liker og ikke hva andre liker. Det er jo jeg som skal trivest i det og ikke andre.  


Q: VAR DET GODE SVAR? Noe mere dere lurer på?


Publisert: 26.09.2012 @ 21:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

.. HELVETTE TIL LOVER OG REGLER DET FINNES I NORGE ..

26.09.2012 i Blogg kl.19:31

Lover og regler i Norge skulle virkelig vært endret på! Jeg blir så provusert og forstår virkelig ikke dette. Jeg trodde barneverne var til og være der til og hjelpe ikke til og ødelegge et barn i en så ung alder, men dette kommer de virkelig ikke langt med, vi er mange som er i mot dette og dette skal vi virkelig ordne opp i. For sånn oppførsel skal virkelig ikke være LOV. Dette kommer til og komme i Media og andre steder og blir nok masse styr! 

Håper virkelig alt ordner seg i løpe av noen dager, man blir virkelig utslitt av dette her. Og de ødelegger ikke bare et barn, men masse flere mennesker med måten de oppfører seg på. Nekter og samarbeide og bare holder på sitt. Det skulle virkelig ikke være mulig og holde på sånn. 

Q: FLERE SOM ER ENIGE I AT FLERE LOVER OG REGLER SKULLE VÆRT ENDRET PÅ?


Publisert: 26.09.2012 @ 19:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

.. #FATHER AND SON - PHOTO ..

26.09.2012 i Photo kl.15:16

Elsker desse herlige bildene her! ♥


Q; HVA SYNES DU OM BILDENE?


Publisert: 26.09.2012 @ 15:16 Kategori: Photo Kommentarer: 8

.. NATTA MED BESTE ..

26.09.2012 i Blogg kl.01:33

Tar kvelden etter en veldig slitsom dag igjen. Håper ting ordner seg og blir lettere snart!  Man får ta en dag om gangen. Dette her det er virkelig en tung periode og det sliter virkelig etter alt jeg har prøvd og gjort. 

Jeg er veldig glad i deg lillebror! ♥ Og jeg står på for deg..  

Foresten så bruker jeg mobilen nå, så beklager om innlegge blir rart! 

Q; HVORDAN HAR DU DET? 


Publisert: 26.09.2012 @ 01:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

.. KEBAB & JENTEKOS ..

25.09.2012 i Blogg kl.21:10

Koser meg med verdenes beste venninecog prøver og slappe litt sv og få litt andre tanker. Håper det ordner seg snart. 


Familien min holder sammen og jeg er glad i dere alle sammen! Q;HATT EN FIN DAG?

Publisert: 25.09.2012 @ 21:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

.. #SUMMERPARADISE ..

25.09.2012 i Blogg kl.15:46

Den gang da hele sommerferien bare var sol, og varmt vær hele tiden. 


Da man bare kunne bade i vannet hele tiden uten at det var kaldt.


Da alt man gjorde var og ligge ute og sole seg og bli brun.


Da man spiste is hver dag fordi det var så varmt ute at man måtte ha noe og kjøle seg ned med. 


Da vannemelom var det friskeste og beste man visste og spise ute i det herlige være som var .


Da man kunne grille hver dag uten at det regnet fordi det alltid var sol på sommeren. 


Og ikke minst når det var MASSE jordbær og det spiste man nesten hver dag. 


Q: FLERE SOM SAVNER DET?


Publisert: 25.09.2012 @ 15:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 25

.. #VINN GAVEKORT PÅ GINATRICOT ..

25.09.2012 i Konkurranser kl.13:53

Publisert: 25.09.2012 @ 13:53 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 3

.. #PINK INSPIRATION ..

25.09.2012 i Blogg kl.09:51


Rosa fargen har noe jeg altid har likt, uansett på hva så er rosa fint! Så lenge det er en ekte fin rosa farge. 

Q: FLERE SOM LIKER ROSA?


Publisert: 25.09.2012 @ 09:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

.. #Jeg ser ingen lys ..

25.09.2012 i Blogg kl.02:08

Nå føler jeg alt går rett og slett rett til helvette. Får bare legge meg og prøve å sove så får man se om jeg ser en bedre løsning i morgen. God natt dere herlige lesere ♥


Publisert: 25.09.2012 @ 02:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

.. #TAKE ME BACK TO MY CHILDHOOD ..

24.09.2012 i Blogg kl.17:58

Der da alt var bra, og alt som gjorde vondt var da jeg falt og slo meg.
Ta meg tilbake til mine yngere dager der jeg ikke hadde noen bekymringer.
Der pappa var den eneste gutten jeg elsket mest i hele verden. Q; NOEN SOM ØNSKER DET SAMME NOEN GANGER?


Publisert: 24.09.2012 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 24

.. #SKAL JEG LINKE&VURDERE BLOGGEN DIN? ..

24.09.2012 i Blogg vurderinger kl.15:53

Nå setter jeg i gang en link runde der 3 av dere går av med seiren.
Dere 3 får en liten kort vurdering og jeg linker til bloggen deres. Q: ER DU MED?


Publisert: 24.09.2012 @ 15:53 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 132

.. NYTT ELLER GAMMELT DESIGN? ..

24.09.2012 i Blogg kl.14:01

Da har jeg skiftet designet mitt og ble egentlig fornøyd, siden dette er et veldig enkelt og grei design. Jeg bytter designe i hytt og pine, for føler jeg er fornøyd en dag eller to men så må jeg bytte igjen. Spesielt headere, denne headeren jeg har på nå er en midlertidlig header til jeg får tatt noen andre bilder og lage en litt bedre en! 

1

2

3

4

5

Q: HVILKET DESIGN LIKTE DU BEST?


Publisert: 24.09.2012 @ 14:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 39

.. #HOMEMADE BREAKFAST ..

24.09.2012 i Blogg kl.12:21

Da var det Mandag igjen og det er klart for en uke uke. Håper det blir mye klarere i ting jeg lurer på, og håper jeg får gjort de tingene jeg skal gjøre. Skal også til legen denne uken og så får vi da se hvordan det går. Skal også prøve og få kommet meg til Kvam og tilbringt litt extra masse tid sammen med Safije. Mente jeg skulle lage meg en kjempe god frokost, egge omelett med skinker og diverse, men neida har jo ikke EGG! 
Så da ble det bare en kjedelig frokost, så får man se om man får reist og kjøpt egg litt senere i dag! 


Til dere alle herlige lesere, håper dere får en super fin uke, og at det er masse morsomt som skjer. Kos dere ihvertfall! ♥

Q: HAR DU NOEN PLANER FOR UKEN? Har du også spist en kjedelig frokost?


Publisert: 24.09.2012 @ 12:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

.. SHIT HAPPENS, BUT LIFE GOES ON ..

24.09.2012 i Quotes kl.04:01


Som dere ser så ble det veldig sent for meg i kveld. Snakkes i morgen! God natt herlige lesere! ♥  


Publisert: 24.09.2012 @ 04:01 Kategori: Quotes Kommentarer: 16

.. #FROM YOUR BROTHER ..

23.09.2012 i Blogg kl.23:44

Glad i deg - hilsen lillebror ♥


Publisert: 23.09.2012 @ 23:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

.. HELGENS BLOGG - SISTE SJANSE ..

23.09.2012 i Blogg vurderinger kl.22:59

Jeg drøyer med og trekke vinneren i kveld, siden det ble litt dårlig med tid,
så da trekker jeg ut vinneren i morgen, så da er det fortsatt en sjanse igjen på
og melde seg på. Du kan melde deg på HEEEEEEEER.


Publisert: 23.09.2012 @ 22:59 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 8

.. #SØNDAGS - KOS ..

23.09.2012 i Blogg kl.21:36

Koser meg sammen med lillebror,safije og lille Eivind Andrè.
Har akkurat tent masse stearinlys og spist kinamat, & nå sitter vi og ser på filmen The Ugly Truth.

GOODIS OG POTETGULL.ELSKER RAGIN FRA KINARESTAURANTE. Q: HATT EN KOSELIG DAG? 


Publisert: 23.09.2012 @ 21:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

.. #VINN GAVEKORT PÅ GINATRICOT ..

23.09.2012 i Konkurranser kl.20:52

Publisert: 23.09.2012 @ 20:52 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 2

.. #PERFECT PHOTO ..

23.09.2012 i Photo kl.19:33

And i miss you 2 ♥

Elsker parfymen ♥

Kjærlighet ♥

Elsker blomster bilder ♥

Tenk om man bare kunne hatt sånne året rundt♥

Haaater småkryp.

eelsskeeer det.

Try walk in my shoes♥


Foto; Hanna Gryttingslien - søteste lille jenta ♥


Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?


Publisert: 23.09.2012 @ 19:33 Kategori: Photo Kommentarer: 54

.. #EN ÆRLIG BLOGGVURDERING ..

23.09.2012 i Blogg vurderinger kl.18:44

Her er bloggvurderingen til Silje.
BLOGGEN FINNER DU HEER.  

DESIGN: Du har et enkelt, greit og fint design. Ser ut som at designet er laget av en annen blogger. Jeg har noen tips til deg og det er at du kunne kanskje utvidet størelsen på overskriftnene på sidemenyen din, og kanskje midstilt det? Du kan også utvide størelsen mellom meny knappene dine over header sånn at den kommer i lik linje med header, innlegg og sidemenye, om du forstår hva jeg mener. Fra terningkast 1-6 får du en 4 på design. 

HEADER: Du har en enkel og fin header. Dette er et bilde av deg selv som beskriver at denne bloggen din handler om deg. Det du kan gjøre er og lage en bakgrunsfarge på hele designet eller til bakgrunnen på overskriftene dine som passer til headerens farger. Det er veldig fint og gjøre. Fra terningkast 1-6 får du en 4 på header. 

INNLEGG: Det ser ut som at det ikke er lenge siden du begynte og blogge på denne bloggen her. Du virker som en aktiv blogger, du blogger hver dag og noen ganger flere ganger om dagen. Du blogger om forskjellige ting og legger ut forskjellige bilder, et tips til deg er og midtstille bildene dine i hvert innlegg, for dette gjør det litt mere rydigere i  innleggene. Fra terningkast 1-6 får du en 4 på innlegg. 

ALT I ALT FÅR DU KARAKTEREN: 
Jeg gir deg terningkast 4.

Q: HVA SYNES DU OM BLOGGVURDERINGEN? Vil du ha en vurdering og?


Publisert: 23.09.2012 @ 18:44 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 38

.. #FÅ EN ÆRLIG BLOGGVURDERING NÅ ..

23.09.2012 i Blogg vurderinger kl.16:51

Da er det bare og skrive at du er med så trekker jeg ut en
eller flere som får en ærlig vurdering av sin blogg nå. 


Publisert: 23.09.2012 @ 16:51 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 145

.. #YELLOW OUTFIT ..

23.09.2012 i Blogg kl.15:55


Q: HVA SYNES DU OM GULE KLÆR?


 

Publisert: 23.09.2012 @ 15:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 44

.. #PERFECT OUTFIT ..

23.09.2012 i Blogg kl.12:39Q: KUNNE DU TENKT DEG DETTE SELV?


Publisert: 23.09.2012 @ 12:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 42

.. #DORMIR BIEN ..

23.09.2012 i Blogg kl.01:09

Det vil altså si sov godt på Spansk, om ikke jeg har missforstått helt. Håper virkelig ikke det. Dette har vært en litt stressende dag, men det er vell bare sånn det er noen dager. Håper ting ordner seg og blir bedre på Mandag, begynner og bli rimelig lei av dette her nå. Ellers har jeg hatt en koselig dag sammen med lillebror. Koser oss sammen! ♥God natt og sove godt, håper dere har hatt en fin helg og at dere får en fortsatt fin dag i morgen!
Q: HATT EN FIN DAG?


Publisert: 23.09.2012 @ 01:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 34

.. #People change ..

22.09.2012 i Blogg kl.22:28

Er det noe somv virkelig irriterer meg så er det når mennesker forandrer seg etter hvem de er med. Hvorfor ikke bare være deg selv hele tiden, uansett hvem du er med, og hvor du er. Det skuffer meg så mye at noen faktisk forandrer seg så my da de er sammen med visse personer.

Ja, jeg hater det..

Og det at du kjenner personen så godt, og så blir den personen med en annen vennine, og da forandrer hun seg helt. Jeg forstår det bare ikke. Vet ikke om jeg blir lei meg, skuffet eller sint, men uansett så er det rart at man ikke bare kan være seg selv hele tiden i stede for og forandre seg.

Q: FLERE SOM ER ENIGE I AT ALLE BURDE VÆRE SEG SELV HELE TIDEN?


Publisert: 22.09.2012 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 44

.. #KONKURRANS - GINA TRICOT 499KR ..

22.09.2012 i Blogg kl.20:51

Publisert: 22.09.2012 @ 20:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

.. #PRISION BREAK ..

22.09.2012 i Film kl.19:34

Har begynt og sett på sesong 1 av Prison Break nå, jeg ser på sesongene på Tv2 Sumo, og der er det med tekst og alt sammen så veldig spennende og se på. Prison break er en amerikansk tv serie som hadde sin første premiere i 2005.

Wentworth Miller er hot! justsaying

Michael Scofield er ingeniør og regnes som geni. Broren hans, Lincoln Burrows er uskyldig dømt til døden for drapet på visepresidentens bror. I begynnelsen er det kun Michael som tror på hans uskyld, så han lager en plan for å redde broren. Etter fire måneders arbeid får han tatovert fengselets blueprint «kryptert» på kroppen. Han har planlagt alt ned til den minste detalj. Michael begår et væpnet bankran for å komme seg inn til fengselet der broren sitter. Han lykkes i det, og sammen med en gjeng andre innsatte forsøker de å rømme fra fengselet sammen med Lincoln, som sitter på death row. 

Q: FLERE SOM SER PÅ/HAR SETT PÅ PRISION BREAK?


Publisert: 22.09.2012 @ 19:34 Kategori: Film Kommentarer: 15

.. #FLOWER DRESS ..

22.09.2012 i Blogg kl.17:31


Q: HVA SYNES DU OM KJOLEN?


Publisert: 22.09.2012 @ 17:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 32

.. #SNEAKPEAK - OUTFIT ..

22.09.2012 i Blogg kl.15:37

Jaa jeg er modbydelig som legger ut bilde av bh`en min! haha.. 


Q: HVA SYNES DU? Ser det bra ut?


Publisert: 22.09.2012 @ 15:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 36

.. HELGENS BLOGG - SISTE SJANSE ..

22.09.2012 i Blogg vurderinger kl.13:16

Sisste sjanse til og melde seg på helgens blogg og vinne en ærlig bloggvurdering.TRYKK HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER FOR OG BLI MED. 


Publisert: 22.09.2012 @ 13:16 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 23

.. #GOOD MORNING - SWEET SATURDAY ..

22.09.2012 i Blogg kl.11:14

Da er det Lørdag, og jeg har endelig fått pakken min fra Nelly. Der er det 4 nye kjoler. Nå skal jeg få med pappsen til og hente pakken og så skal jeg innom kjøpesenteret og kjøpe hårfarge til meg og lillebror, så dette blir nok en veldig fin dag. 


Naaam, ferske kjøttkaker på fersk brødskive er namnam! Q: NOEN PLANER FOR LØRDAGEN? Så dette ut som en god frokost?


Publisert: 22.09.2012 @ 11:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. #Vinneren av konkurransen ..

22.09.2012 i Konkurranser kl.03:34

Denne gangen var det rundt 160 stk som meldte seg på konkurransen om og vinne produkter fra Nelly. Vinneren ble Emma Molien. Jeg har sendt deg en mail, siden du ikke hadde blogg. Håper du blir fornøyd med det du valgte ut

Til dere andre, jeg har en ny konkurranse gående der du kan vinne gavekort på Gina Tricot, du finnet konkurransen HEEER. 
Q: ER DU MED I KONKURRANSEN? 


Publisert: 22.09.2012 @ 03:34 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 16

.. #DETTE ER HVORFOR JEG ELSKER ..

22.09.2012 i Film kl.00:16

.. SENKVELD ..
Det er noe jeg har fulgt med på i alle år, helt siden det begynte! Jeg tror jeg med hånden på hjerte kan si at jeg
nesten har fått med meg alle episodene. Det er alltid spennende og se på, noen ganger kan det være noen som 
er på besøk som at det gjør det litt kjedelig, men da det kommer dueller eller noe Thomas og Harald har gjort, 
så ler jeg virkelig! Bare elsker det. 

SE VIDEO HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER. 

Q: FLERE SOM ELSKER THOMAS OG HARALD?


Publisert: 22.09.2012 @ 00:16 Kategori: Film Kommentarer: 20

.. #HAIRSTYLES? ..

21.09.2012 i Blogg kl.22:29

I morgen skal jeg bestille meg frisør time så jeg får klipt meg i neste uke, og jeg er virkelig ubestemt på hvordan jeg skal ha håre mitt. Vet ikke om jeg skal klippe meg helt stutt igjen eller hva jeg nå skal gjøre, og ikke vet jeg om jeg skal ha svart eller helt platina blond! 

JEG ELSKER DESSE FRISYRENE HER, OG BLIR DET HELT STUTT HÅR SÅ BLIR DET EN AV DESSE. 


Q: LIKTE DU DE FRISYRENE HER?


Publisert: 21.09.2012 @ 22:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 31

.. #VINN GAVEKORT PÅ GINATRICOT ..

21.09.2012 i Konkurranser kl.21:35

Da slenger jeg på med enda en ny konkurranse. Denne gangen kan du vinne et gavekort på Gina Tricot på 499 kr! 
Det du må gjøre er og skrive at du er med i konkurransen og så må du like fanpage siden min HEEEER. 
- HAR DU IKKE FACEBOOK (Finn deg et eller flere produkter fra Gina Tricot du kunne tenkt deg


Q: SÅÅÅ, ER DU MED? VINNEREN TREKKES I NESTE UKE. 

PS: Vinneren av Nelly konkurransen kommer snart.


Publisert: 21.09.2012 @ 21:35 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 329

.. #HJEMME FRISØR - LILLEBROR ..

21.09.2012 i Blogg kl.20:37

Da har jeg og Safije fikset håre til Lillebror. Har klippet han og barbert og bare gjort det veldig stilig!

DETTE VAR FØR.

OG HER ER ETTER.

MENTE VI SKULLE HA IGJEN LITT HÅR, MEN DETTE VAR JO TIL OG LE AV. 

ETTER. 


Q: HVA SYNES DU? STILIG?


Publisert: 21.09.2012 @ 20:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. #Friday

21.09.2012 i Blogg kl.18:47

Jeg og Tobias har besøk av Safije og nå har vi akkurat laget Lasagne! Må bare si at det var virkelig digg med det nå. Og resten av kvelden består av Norske Talenter, Senkveld og bare enda mere kos. 
Senere kommer det vinneren av Nelly konkurransen og så kommer det en ny herlig konkurranse etter det. 

Q: PLANER FOR KVELDEN?


Publisert: 21.09.2012 @ 18:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 22

.. #HELGENS BLOGG ..

21.09.2012 i Blogg vurderinger kl.17:00

BARE OG SKRIVE AT DU ER MED SÅ TREKKER JEG VINNEREN PÅ SØNDAG!  Vinneren får en ærlig bloggvurdering. 

Q: ER DU MED? 

Publisert: 21.09.2012 @ 17:00 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 185

.. #DREAM DRESS ..

21.09.2012 i Blogg kl.15:33Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE?


Publisert: 21.09.2012 @ 15:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 30

.. #BILLIG VS DYRT ..

21.09.2012 i Blogg kl.10:10

Skal man kjøpe seg dyre klær og sko eller kan man kjøpe seg billige også? Jeg har lest litt på forskjellige blogger, og det er del av toppbloggerne som legger ut at de har shoppet seg nye klær eller sko. Og jeg har lest setninger som denne: "Desse skoene kostet meg bare 2000 kr". Jeg tenker bare WOW, når jeg ser sånne setninger, jeg skal innrømme og si det at har jeg fått rå til og kjøpt meg så dyre sko nå så hadde jeg blitt overlykkelig for da hadde jeg jo måtte hatt en del penger, eller?.. 
Selv elsker jeg og shoppe klær på billige butikken som f.eks H&M, CUBUS, BIKBOK, VERO MODAG, og sånne butikker der. Og jeg er ikke flau over at jeg handler klær der i stede for og bruke masse tusen kroner på dyre merke klær og merke sko. Altså ikke missforstå meg, jeg har ingenting i mot at noen handler på sånne dyre butikker, de som gjør det er jo heldige som faktisk har rå til og gjøre det. Men det jeg skal fram til er at det er ikke flaut og ikke ha rå til og kjøpe seg dyre merke klær og må heller kjøpe seg klær på H&M, for det finnes utrolig masse fine billige klær også. 

Q:  NOEN SOM ER ENIGE MED MEG?


Publisert: 21.09.2012 @ 10:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 62

.. #KONKURRANSE - SISTE SJANSE ..

20.09.2012 i Konkurranser kl.22:22

Publisert: 20.09.2012 @ 22:22 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 4

.. #LINNI MEISTER - ET FORBILDE? ..

20.09.2012 i Blogg kl.21:26

Er det noen jeg virkelig synes er helt nydelig så er det lille søte Linni Meister!  Det er så mange som bare feil bedømmer henne pågrunn av utsene, og hvordan hun snakker. Selv synes jeg hun har en helt herlig stemme, elsker hvordan hun snakker. Helt siden Linni Meister ble "kjent" så har jeg alltid likt henne, hun har hele tiden vært så utrolig pen, og nå er hun ikke minst en veldig god mor for lille Dennis. 
Jeg har fulgt med henne på Bliss, bloggen hennes og nå på Skal vi Danse, og flere andre programmer og diverse, og jeg gleder meg til det nye programme som hun er med i starter også. Har alltid likt og fulgt med på henne. Håper en dag at jeg får muligheten til og treffe henne og bare tilbringe en hel dag sammen med henne. Hadde vært morsomt! 

Q: FLERE SOM LIKER LINNI MEISTER?


Publisert: 20.09.2012 @ 21:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 49

.. #NEW IN ..

20.09.2012 i Blogg kl.20:27

Jeg ble overlykkelig nå da Safije kom en tur og hadde med pakken fra H&M. Har kjøpt meg en skjorte, en bokse og så fikk jeg en BH av Safije!  Q: HVA SYNES DU OM KJØPENE?


Publisert: 20.09.2012 @ 20:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 30

.. #HOMDEMADE - Søtsaker ..

20.09.2012 i Blogg kl.19:31

Er det noe jeg liker og gjøre så er det og bake kaker eller lage pikekyss eller noe sånt. I dag bestemte jeg meg for og lage Muffins, og pikekyss! Og nå skal jeg snart koke meg kakao med krem og se på filmen Løveneskonge! ååh, for en herlig dag! 

Q: LIKER DU OG BLAKE? Så det godt ut?


Publisert: 20.09.2012 @ 19:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

.. #FACEBOOK - Der fiender er venner ..

20.09.2012 i Blogg kl.17:58

Jeg satt og sjekka gjennom facebooken og fant ut at jeg hadde nesten 900 venner. Så begynte jeg og tenke på hvorfor i all verden jeg er venner med mennesker jeg egentlig kaller for fiender, og mennesker jeg egentlig ikke kjenner. Så derfor fant jeg ut at jeg skulle slette en del, men herregud det tar jo fem år og 30 dager og gjøre, så da tok jeg like så gjerne og laget meg en ny facebook.


Så hvorfor har vi egentlig fiender og personen vi egentlig ikke kjenner på facebook? Jo snakker for meg selv her, men da må nok være at jeg rett og slett er nysgjerrig eller noe. Kan jo være at det er enkelt og bli kjent med andre på facebook på den måten, men det synes jeg bare blir helt feil.

Q: FLERE SOM HAR <fiender> ELLER PERSONER DU EGENTLIG IKKE KJENNER?


Publisert: 20.09.2012 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

..# HVORDAN SETTE INN LINKEN I INNLEGG ..

20.09.2012 i Blogg kl.16:16

Det er mange som har spurt meg om hvordan jeg kan bare skrive HEEER, og så om man trykker der da så kommer man rett inn på linken. Jeg tenkte jeg kunne vise dere med bilder hvordan jeg gjør det, og håper dette hjelper dere som ikke kan det! 

DU MÅ MARKERE DET ORDE DU VIL MAN KAN TRYKKE PÅ FØRST. 

SÅ TRYKKER DU PÅ DER JEG HAR RINGET RUNDT PÅ SETT INN EDITER LENKE.


OG DA KOMMER DET OPP DENNE FØRSTE HER, OG DA SER DU DER JEG HAR RINGET RUNDT
DER SKAL DU SETTE INN LENKEN TIL DIT DU VIL MAN SKAL KOMME INN. PÅ EN NETTSIDE ELLER ET 
ANNET INNLEGG. SÅ DA ER DET BARE OG TRYKKE PÅ SETT INN, OG DA ER DU FERDIG. 

Q: VAR DET NOEN SOM SKJØNTE HVA JEG MENTE?


Publisert: 20.09.2012 @ 16:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

.. DREAM OUTFIT ..

20.09.2012 i Blogg kl.15:54


Q: KUNNE DU TENKT DEG DETTE SELV?


Publisert: 20.09.2012 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 30

.. #HELGENS BLOGG ..

20.09.2012 i Blogg vurderinger kl.13:17

Jeg har helt glemt og publisere dette innlegge om vinneren av helgens blogg! Beklager virkelig dette, men her er ihvertfall vinneren fra helgen som var! I morgen starter jeg en ny en som du kan melde deg på! Denne gangen var det 104 stk som meldte seg på og vinneren av helgens blogg ble:

Her er bloggen til Sarah
BLOGGEN FINNER DU HEEER.


DESIGN: Du har et veldig enkelt, greit og ryddig design. Fargene du bruker er grå, og den bruker du til bakgrunn, overskrift og bakgrunsfarge til overskriftene. Er det et tips jeg kan gi deg så er det og kanskje utvidere overskriftene på sidemenyen din litt og kanskje funnet et annen farge eller bare grå? men dette er bare et tips og ikke noe du MÅ gjøre. Fra terningkast 1-6 får du en 4 på design. 

HEADER: Du har en veldig fin header. Dette er et bilde av deg selv noe som beskriver at denne bloggen handler om deg. Du er ei utrolig pen jente, og dette var virkelig et pent bilde av deg, men må si det at de sirklene irriterte meg litt, men det er jo sånn du har redigert bilde ditt og sånn du nok liker det. Fra terningkast 1-6 får du en 5 på header.

INNLEGG: Du har nesten akkurat startet denne nye bloggen din, men du har hatt flere blogger før så du er ikke ny på det med blogging. Du blogger hver dag og noen ganger flere ganger om dagen. Du legger også ut bilder i hvert innlegg du skriver. Du har masse gode innlegg og jeg må ærlig si at jeg virkleig liker stilen din! Stå på videre. Fra terningkast 1-6 får du en 6 på innlegg.

ALT I ALT FÅR DU KARAKTEREN:
Jeg gir deg gjennomsnittskarakteren på 5.

Q; HVA SYNES DU OM BLOGGVURDERINGEN?


Publisert: 20.09.2012 @ 13:17 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 25

.. #NEED HAIR HELP ..

20.09.2012 i Blogg kl.09:54

.. HJEEEEELP MEG, JEG VIL BLI BLOND IGJEN .. 

Q: SKAL JEG KASTE MEG I DET OG BLI PLATINA BLOND IGJEN?


 

Publisert: 20.09.2012 @ 09:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 34

.. #GOD NATT TIL DERE ..

20.09.2012 i Blogg kl.02:14

Da tar jeg kvelden og skal prøve og stå opp litt tidligere i morgen enn det jeg gjorde i dag. Jeg har ingen planer for i morgen men har veldig lyst på kinamat, så lurer på om det kanskje blir det. I morgen er det også premiere på Åndenesmakt på tv! Så det gleder jeg meg ihvertfall til. 

Tar med meg pusemine til sengs også jeg, så kan vi ligge og sove sammen! 
God natt og sov godt herlige lesere! ♥

Q: FLERE SOM SKAL SE PÅ ÅNDENESMAKT I MORGEN KVELD?


Publisert: 20.09.2012 @ 02:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

.. #WANTS FROM MIINTO ..

19.09.2012 i Blogg kl.22:57

Elsker sånne, kan jo bare hoppe inni skoene og gå med de inne hele dagen - Du finner de HEER.


Og hvem vil vel ikke ha denne nydelig kjolen her? og det beste med alt er at den koster bare 549 kr. Du finner den HEER.

Jeg må snart finne meg et vinterjakke jeg kan bruke, for det er jo kaldt nå! Vil ha noen av desse. Du finner de HEER.

Alle desse klærne og skoene er i fra MIINTO.NO.

Q: LIKTE DU NOE AV DESSE?


 

Publisert: 19.09.2012 @ 22:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 25

.. #DAGENS ANTREKK ..

19.09.2012 i Blogg kl.21:57


ELSKER VARME GODE SÅNNE GENSERE SOM DETTE. ♥


Q: HVA SYNES DU OM ANTREKKE?


Publisert: 19.09.2012 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. #HVORDAN SKRIVE GODE BLOGGINNLEGG ..

19.09.2012 i Blogg kl.20:35

Det er veldig mange som spør meg ofte om hvordan jeg klarer og blogge så bra, og hvor jeg får all inspirasjonen i fra. Selv føler jeg at dette bare kommer sprettene fram i min <lillesupersmarte> hjerne. Neida, man trenger ikke en smart hjerne for og skrive gode blogginnlegg. Jeg tenkte jeg kunne gi dere noen lette og gode tips

Er du ute etter og få flest mulig lesere og sidevisninger er det veldig bra og ha en <GOD OVERSKRIFT>  Denne betyr veldig mye, men ikke skriv en tulle overskrift for og dra flere lesere for da ødelegger du bare for deg selv, for da trykker de seg inn, og så ser de at du har bare skrevet en tulle overskrift og da trykker de seg ut igjen og kommer aldri tilbake, for jeg skal love deg at det er ikke vanskelig og glemme hvem som har en <FAKE OVERSKRIFT>.

Du kan også prøve og ta litt <INSPIRASJON FRA TOPPBLOGGERENE> om du er ute etter mest lesere og sidevisninger, for de ligger jo på topplisten for en grunn, og det er jo fordi at masse av de innleggene de skriver om er interesange å lese.

For og skrive et innlegg som virker bra, er det veldig viktig og ha med <BILDER> og kjære deg, du trenger ikke et helt nytt dyrt kamera for og få til bilder. Det er mange som ikke vil legge ut bilder fordi de ikke har kamra, men det er jo ikke alle som har så god rå til og kjøpe seg et dyrt kamra. Så det enkle du kan gjøre er og bruke mobilen din og ta noen kamra bilder med den. Vanskeligere er det ikke.

Du må også la være og bruke masse <SMILEY> og diverse sånne ting, for dette gjør innlegge på en måte useriøst, og de som lesere kommer til og trykke seg fort ut om det første de ser er en hel del med smileyer. Og ikke bruk store mellom rom mellom hver ord.

Q: NOEN SOM ER ENIGE I TIPSENE? Kanskje noen synes de var nyttige?


Publisert: 19.09.2012 @ 20:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 37

.. # Sneak peak - outfit ..

19.09.2012 i Blogg kl.18:39
Q: GLEDER DU DEG TIL OG SE ANTREKKE PÅ MEG?


 

Publisert: 19.09.2012 @ 18:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

.. #HOMEMADE - FOOD ..

19.09.2012 i Blogg kl.17:12

Var veldig sulten nå og mente jeg skulle lage kjøttkaker, med makaronistuing og poteter, men så lurte Tobias på om vi kunne vente med middag til han kom hjem fra klubben i kveld, og heller spise rundstykker nå til middag. Så da gleder jeg meg til i kveld!

Men kan ikke akkurat si at dette ikke var godt heller altså!Nå skal jeg sette meg ned og se på noen episoder med X-factor US med Britney Spears som dommer! Og etter på må flinke meg ta meg tid til og vaske litt hus og diverse. *Tommelopp*

Q: HAR DU EN FIN DAG? Planer for kvelden?


Publisert: 19.09.2012 @ 17:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 22

.. #DREAMOUTFIT ..

19.09.2012 i Blogg kl.14:27Q; FLERE SOM LIKTE DETTE?


Publisert: 19.09.2012 @ 14:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 30

.. #FÅ EN ÆRLIG BLOGGVURDERING NÅ ..

19.09.2012 i Blogg vurderinger kl.12:09

Bare og skrive at du er med så kommer det noen blogg vurderingen i løpe av morgen dagen! ♥


Publisert: 19.09.2012 @ 12:09 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 76

.. #GOD NATT HERLIGE LESERER ..

19.09.2012 i Blogg kl.01:00

Neeeeei, da vil jeg finne sengen og legge meg og sove jeg! Opp til legen og til apoteke og masse kjedelige greier i morgen så. Håper dere har hatt en fin dag og fortsatt får en fin uke. Sov godt og drøm søtt! God natt til dere.. ♥


Q: NOEN PLANER FOR RESTEN AV UKA?


Publisert: 19.09.2012 @ 01:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

.. #VELKOMMEN TIL HELVETE - Dette er sykt ..

18.09.2012 i Blogg kl.21:38

Når jeg leste dette på Vg ble jeg rett og slett sjokkert at noen faktisk kan gi seg med på noe sånt.
Forstår virkelig ikke at dette er mulig!

Etter å ha blitt tvunget til å spise rått lammehjerte, sauetarmer, hundemat, rå kyllingfilet,
tørrfôr og vann med møkk og snus i, fikk Silje Eilertsen (16) og Kristoffer Hansen (15)
store smerter i magen og havnet på sykehuset.

Du kan lese om det HEEEEER.

Q: FLERE SOM ER ENIGE I AT DETTE ER SYKT?


Publisert: 18.09.2012 @ 21:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 41

.. #DETALJER - HJEMME TIL MEG ..

18.09.2012 i Blogg kl.20:42


OOO, LONDON & NEW YORK ♥

ELVIS MÅ JO VÆRE MED PÅ VEGGEN! ♥ OG M.B STÅR FOR MARIELL BJØRKHAUG.

ELSKER SÅNNE SMÅ BILDER SOM JEG KAN HA FLERE STEDER I HJEMME.

HAR MASSE SÅNNE ELSKLINGE BILDER.

LOVE IT.

LIKER GODT NOE ANNERLEDES SOM DESSE BILDENE HER.

LIKER GODT BLÅ.

KLOKKEN ER VIRKELIG FIN, OG DENNE HENGER PÅ KJØKKENE.

Dette er da min herlige 47" flatskjerm! BEKLAGER DÅRLIGE BILDER ALTSÅ!

Q: NOE DU LIKTE?


Publisert: 18.09.2012 @ 20:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 22

.. #HJEMMEKOS MED LILLEBROR ..

18.09.2012 i Blogg kl.20:01

Har kommet hjem fra Kvam etter en koselig overnatting til Safije! Pappa og lillebror hentet meg så vi reiste på Milano og kjøpte med biffmiddag til meg og Tobias, og så kjøpte vi litt jordbær til deser og nå koser vi oss bare og ser på tv!Q: HATT EN KOSELIG KVELD SAMMEN MED NOEN NÆR DEG?


Publisert: 18.09.2012 @ 20:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

.. #CUTE OUTFIT ..

18.09.2012 i Blogg kl.16:38Q: HVA SYNES DU OM DETTE?


Publisert: 18.09.2012 @ 16:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 58

.. #LATE MORNING ..

18.09.2012 i Blogg kl.14:13

Koser seg med lillegull og Safije ♥

Q;PLANER FOR DAGEN?


Publisert: 18.09.2012 @ 14:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 33

.. #HJEMMEKOS MED BESTEVENN ..

18.09.2012 i Blogg kl.02:14

Er til Safije nåå og vi har kosa oss med taco og One Tree Hill,har kosa oss i hele kveld! Hatt besøk og bare kosa oss med Eivind Andre. Nå skal vi ta kvelden og legge oss i rene sengeklær noe som er det beste som er! 

Jeg mobilblogger nå så innlegge blir kanskje litt rotette! God natt og sov godt herlige lesere! ♥


Q;HATT EN FIN DAG?

Publisert: 18.09.2012 @ 02:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

.. #EN FJORTIS ER IKKE EN ALDER, MEN EN TILSTAND? ..

17.09.2012 i Blogg kl.21:13

Er du 12-13-14-15-16 år så kaller de fleste deg for og være i fjortis alderen. Selv synes jeg dette kommer helt ann på person til person. En dame på 42 år kan godt være en fjortis. Det kommer helt ann på hvordan du oppfører deg. Bare det og ta bilder av deg selv med rusbrus flasken. Ta et bilde eller hundre med trutmunn, brunkrem skille eller noe annet. Det finnes så mange forskjellige måter og bli kalt fjortis.

Alle har vell vært fjortis eller kommer til og være det. Selv har jeg også vært det en gang. .

Løøøv you lizzom <333333  

Hatefjortis: I denne sjangeren finner vi både gutter og jenter. De blir rammet i 12-16 års alderen. En hate-fjortis er en fjortis som hater så å si alt. Eksempler på folk/ting de hater: Skole, mamma, pappa, kjendiser, folk på skolen, folk med annen stil enn seg(f. eks. emo'er og gothere), familien, andre fjortiser, søsken osv. Dette fører til mye baksnakking og himling med øynene. Disse fjortisene sier de HATER mamma, pappa, storesøster & lillebror. Men innerst inne i alle fjortis-hjertene vet de at de er kjempeglade i foreldrene og søsknene sine, men de tror det er kult å hate familien sin. I noen tilfeller hater de også seg selv.


Hate deg:@@@@ din jævla HORE!!!!!!!!!!!!!!....... :/:/:/:((:(:(::((::(( </3333 ;********

Skrytefjortis:
Disse fjortisene er i 62 % av tilfellene gutter, men det finnes også mange jenter innenfor denne arten. Disse er som regel 14-18 år. En skryte-fjortis er en fjortis som skryter om alt mulig, som sex, røyking, alkohol, snusing og andre ting som hører voksenverdenen til. En skryte-fjortis har som regel lite eller ingen erfaring med disse tingene. De har noen bøtter for mye med selvtillit, og tror de eier verden og er de tøffeste personene som finnes. Disse fjortisene blir ofte fulle av et par slurker med en svak alkoholprosent. De begynner også helt nede i 12-14 års-alderen å røyke fordi det er kult, men senere blir de avhengige når det plutselig ikke er så kult å røyke mer.

Q: FLERE SOM KJENNER SEG IGJEN? Fjortis, en tilstand eller er det alderen?


Publisert: 17.09.2012 @ 21:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 50

.. #sneakpeak home ..

17.09.2012 i Blogg kl.19:45

Q: Hva synes du om klokken?

Publisert: 17.09.2012 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 48

.. #LEVIS PLAID VEST - ERICA ..

17.09.2012 i Blogg kl.18:01

Selv har jeg virkelig lyst på en sånn vest, men kanskje ikke helt som denne.Uansett hvor jeg sjekker ut klær nå så ønsker jeg meg virkelig klær med nagler!Q: HVA SYNES DU OM VESTEN?


Publisert: 17.09.2012 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 35

.. #NY HEADER ..

17.09.2012 i Blogg kl.15:09

¢¾ Takk til deg, IDA vennen!


Q : HVA SYNES DU OM MIN NYE HEADER?


Publisert: 17.09.2012 @ 15:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 61

.. #PERFECT OUTFIT ..

17.09.2012 i Blogg kl.13:20


Q: HVA SYNES DU OM DET?


Publisert: 17.09.2012 @ 13:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 59

.. #JEG GRUVER MEG - JEG FÅR IGJEN SVAR I DAG ..

17.09.2012 i Blogg kl.08:49

Da er det endelig Mandag og denne dagen har jeg ventet så alt for lenge på, men samtidig ikke så lenge. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sitte i denne situasjonen her, men desverre så gjør jeg det. Denne valge var veldig enkelt for meg og jeg håper virkelig jeg får det svarer jeg vil og håper på. Jeg gruver meg virkelig mye til jeg får tilbake meldingen og blir det et annet svar en det jeg håper på, da tror jeg virkelig jeg blir veldig veldig lei meg. Og vet ikke helt hvordan ting kommer till og bli da.


HÅPER DERE ALLE SAMMEN KAN VÆRE MED MEG OG KRYSSE FINGRER OG TÆR PÅ DET ALLER BESTE I DAG! ♥
Jeg skal fortelle dere om det etter at jeg har fått tilbake svaret.

Planene mine for dagen er litt usikkre, kommer helt ann på når svarert kommer og hvordan ting blir. Ellers så har jeg planer om og reise en tur til Kvam til ei god vennine av meg, Safije! Og tilbringe dagen sammen med henne. 

Q: GRUVER DU DEG TIL NOE? Har du krysset fingrene for meg?


Publisert: 17.09.2012 @ 08:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

.. #GUTE NACHT ..

17.09.2012 i Blogg kl.02:10

Tar kvelden etter en herlig helg sammen med lillebror, i helgen har vi bare slappet av og spist masse god mat sammen. Som f.eks Biff med fløtegratinerte poteter, Spaghetti og kjøttdeig, og ikke minst Hamburger og Kebab. Har også sett på forskjellige ting på tv, som f.eks Norske Talenter, Senkveld, Skal vi danse, også har vi sett Knerten filmene, og en morsom Komedie. Safije har også vært innom til oss noe som er veldig koselig.


♥GOD NATT OG SOV GODT HERLIGE LESERE♥

Q: HAR DU HATT EN FIN HELG?
Publisert: 17.09.2012 @ 02:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

.. #FOTO - HØST ..

16.09.2012 i Photo kl.23:03


Kattepusen min Diesel elsker og være ute og leke seg.


Gult er kult.


Kan jo ikke gå barbeint ute lengere nå så men jeg gjorde det i dag og godt var det.


Elsker den Orange,Rosa,gule og grønne blandingen rundt om kring!

Q: NOEN SOM ER ENIGE I AT DET ER MYE FINE FARGER OM HØSTEN?


Publisert: 16.09.2012 @ 23:03 Kategori: Photo Kommentarer: 32

.. #FAVORITT SKJORTER MED NAGLER ..

16.09.2012 i Blogg kl.21:16

Q: HVA SYNES DU OM SKJORTER MED NAGLER?


 

Publisert: 16.09.2012 @ 21:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 104

.. #Før jeg dør, SKAL jeg ..

16.09.2012 i Blogg kl.20:06

HJELPE NOEN SOM VIRKELIG TRENGER HJELPEN MIN.


KJØPE MEG DRØMME HUSET.


GJØRE NOE SPONTANT SOM JEG ALDRI HADDE TRODD JEG SKULLE GJØRE.


SYNGE MED CELINE DION - DRØMMEN.


BESØKE HELE VERDEN.


FÅ BARN.


Q; NOEN SOM VIL GJØRE DET SAMME?
Publisert: 16.09.2012 @ 20:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 45

.. #DAGENS ANTREKK ..

16.09.2012 i Blogg kl.18:08

Denne skjorten betyr en god del for meg, denne skjorten har jeg arvet fra min
bestemor som desverre sovnet inn i Mai i år.Q: HVA SYNES DU OM ANTREKKE? Har du et plagg som du har arvet fra en nær person?


 

Publisert: 16.09.2012 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 81

.. #KONKURRANSE - NELLY ..

16.09.2012 i Konkurranser kl.16:22

Publisert: 16.09.2012 @ 16:22 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 0

.. #MENY - UNDER ELLER OVER HEADER? ..

16.09.2012 i Blogg kl.14:57

Jeg driver ofte og redigerer på designet mitt, og denne gangen lurer jeg på om jeg skal ha meny under headere eller om jeg skal ha den over headeren min. Så jeg tenkte jeg kunne la dere få lov til og gjøre valge mitt litt enklere.

UNDER HEADER.

ELLER OVER HEADER?

Q: OVER ELLER UNDER HEADER?


Publisert: 16.09.2012 @ 14:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 74

.. #Goodmorningsweethearts ..

16.09.2012 i Blogg kl.12:30

Da er det Søndag igjen og det er klart for en ny *hjemmekosdag* . I dag har jeg planer om og kjøpe meg kinamat eller milanomat, men usikker på hva jeg vil enda, men noe finner jeg nok på. Lillebror blir nok også med, og kanskje Safije og sånn blir med og. Koselig! ♥Det kommer også helgens blogg litt senere i dag der vinneren får en bloggvurdering. Og så kommer det nok noen flere andre innlegg også. Håper dere alle sammen får en koselig Søndag og at dere har noe og finne på.

Q: NOEN PLANER FOR DAGEN? Flere som liker Kinamat eller Milanomat?


Publisert: 16.09.2012 @ 12:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 45

.. #SWEET NIGHT ..

16.09.2012 i Blogg kl.02:27

Åååh, nå var det godt og finne sengen! Hatt en avslappende og go kveld hjemme, sett på Skal vi danse, reprisen av Norske Talenter, spist fiskesuppe, og så kom Safije innom en liten tur! Så vi har bare snakket, spist godis og bare kosa oss som vi gjør hele tiden da vi er sammen.


Var ihvertfall en som sov godt da vi satt og snakka i kveld! Så søt som han er! ♥

GOD NATT, OG SOV GODT HERLIGE LESERE! HÅPER DERE HAR HATT EN FIN DAG OG HELG. ♥ Heart

Q: HATT EN FIN DAG/KVELD?


 

Publisert: 16.09.2012 @ 02:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 50

.. #KVELDENS OUTFIT ..

15.09.2012 i Blogg kl.22:36
Q: HVA SYNES DU OM ANTREKKE?


Publisert: 15.09.2012 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 54

.. #ÅPEN RYGG - KLÆR ..

15.09.2012 i Blogg kl.19:30

Selv elsker jeg klær med åpen rygg, men det kommer jo selvføleglig ann på
hvordan toppen elelr kjolen er!

Q. HVA SYNES DU OM KLÆR MED ÅPEN RYGG?


Publisert: 15.09.2012 @ 19:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 63

.. MELD DEG PÅ HELGENS BLOGG - SISTE SJANSE ..

15.09.2012 i Blogg vurderinger kl.18:02

Publisert: 15.09.2012 @ 18:02 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 19

.. #SNEAK PEAK - OUTFIT ..

15.09.2012 i Blogg kl.17:20
Q: HVA SYNES DU? Gleder du deg til og se det på?


 

Publisert: 15.09.2012 @ 17:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 17

.. #ICE CREAM CAR ..

15.09.2012 i Blogg kl.15:34

Ååååh, jeeg lå og bare droo meg da jeg hørte lyden av isbilen, jeg bare dro på meg klær og løp ut! Jeg skulle virkelig ha is. Fristet så masse med det nå, det er sol og varmt vær ute også, så da passet det godt med is fra is bilen.


Q: LIKER DU IS FRA ISBILEN?


 

Publisert: 15.09.2012 @ 15:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 41

.. #DETTE FÅR MEG TIL OG SMILE OG FÅR MEG I GODT HUMØR ..

15.09.2012 i Blogg kl.13:25

EKTE VENNER.


LILLEBROREN MIN SOM VIRKELIG BETYR ALT FOR MEG.


MASSE GOD MAT.


MUSIKK.


Q: NOEN ANDRE SOM SMILER AV NOE AV DET SAMME?


Publisert: 15.09.2012 @ 13:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 37

.. #HATER OG STÅ OPP ..

15.09.2012 i Blogg kl.10:45

Jævligeste følelsen som finnes er og våkne om morgoen og være så sliten at man egentlig ikke gidder og stå opp, men så bestemmer man seg for og stå opp, så finner man seg frokost, legger seg på sofaen og ser på litt tv, og rett og slett sovner igjen! DEN FØLELSEN.

Her er det ihvertfall 2 stk som egentlig har bare lyst til og sove i hele dag.

Q: NOEN PLANER FOR RESTEN AV HELGEN? Flere som hater og stå opp når dere egentlig bare vil sove?
Publisert: 15.09.2012 @ 10:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 48

.. #HA DEG BORT I FRA MIN SENG ..

15.09.2012 i Blogg kl.01:35

Senga ropte virkelig på meg nå, så jeg gikk og la meg, men vet dere hva? plutselig kjente jeg at det gikk noe på handen min. FAEN, jeg hater edderkopper, og det var selvfølgelig det som gikk på meg. Tror du ikke jeg hyla og bare kastet den ned på gulvet, hoppet ut av sengen og fant noe fort og fikk KILLA den!

ææææsj, jeg grøøøssseeer bare jeg ser på dette bilde her..  PJUK!

Nå skal jeeg sitte litt tid på dataen før jeg legger meg til og sove. I morgen har jeg ikke noen store planer, skal passe på tantungen min i morgen kveld ihvertfall! Og kanskje Elise vil klippe meg også!  God natt og sov godt, og håper dere alle sammen har hatt en fin dag og at dere får en fortsatt fin helg! ♥

Q: HAR DU OPPLEVD OG FÅ EDDERKOPPER I SENGEN?


Publisert: 15.09.2012 @ 01:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 48

.. #BETAKAROTEN - BLI BRUN? ..

14.09.2012 i Blogg kl.23:10

Det er leenge siden jeg kjøpte min første pakke med betakaroten. Jeg begynte på dette og jeg fikk en veldig fin farge til slutt, da tok jeg jo også solarium ved siden av også da, men den perioden var jeg veldig fornøyd med hudfargen min. Angrer virkelig på at jeg var så dårlig til og ta tablett hver dag, så til slutt ga jeg opp. Jeg skal nå begynne på dette igjen, og håper jeg får tilbake den fargen jeg hadde. For nå er jeg bare helt hvit!!
Det er utrolig mange forskjellige meninger om betakaroten, noe sier det er bra menst andre sier det ikke er så bra. Noen sier at det funker menst andre sier at det ikke funker. Selv følte jeg det funka på meg ihvertfall. Var veldig redd jeg kom til og få en gul/orange farge, for var jo noen som sa jeg kom til og få det, men det har ikke jeg fått ihvertfall!

Q: HVA ER DIN MENING OM BETAKAROTEN?


Publisert: 14.09.2012 @ 23:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 40
hits