Arkiv måned: desember 2012

.. //Since christmas day\\ ..

29.12.2012 i Blogg kl.18:01

Har ikke blogget siden tidlig på julekvelden. Det har skjedd så mye denne uken at jeg har rett og slett ikke hatt tid til og blogget. Julekvelden var virkelig koselig sammen med lillebror, bestefar, pappa, storesøster og samboeren til pappa! Vi kosa oss hele dagen, hele kvelden, hele natten og hele dagen etter på, før lillebror reiste tilbake ved 7 tiden. På Tirsdag var jeg med jentene ut og drakk, og det var jeg også på Onsdag, og på Torsdag. Og i går kveld var det bare og ta det ganske rolig og slappe av. Og det skal jeg også gjøre i dag, og i morgen også! 

Haar virkelig kosa meg sammen med herlige venner!  Er godt og ha sånne venner i tunge tider, de som virkelig er der og stiller opp! Er utrolig glad i dere jenteeer og gutteeer! Og dere må også huske på at jeg er her for dere og! ♥På Mandag da kommer lillebror hjem igjen og skal feire nyttårskvelden sammen med oss, så det gleder jeg meg virkelig til! Senere på kvelden blir det nok ut og skåle litt sammen med herlige venner, men får se hva som skjer. Kanskje jeg bare koser meg hjemme med lillebror også. ♥ 


Q: HAR DERE HATT EN FIN JULEUKE?


Publisert: 29.12.2012 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

.. //Driving home for christmas\\..

24.12.2012 i Blogg kl.09:18

Da er jeg,pappa og storesøster på tur nedover og skal hente hjem lillebror så han får feiret julen sammen med oss! Det er over 60-70 dager siden jeg så gan sist så jeg gleder meg virkelig til og bare kaste meg rundt han og gi han den godeste kosen han noen gang har fått. Skal ikke gjøre noe annet enn og bare kose meg sammen med han i dag og i morgen før han må reise tilbake. Ønsker dere alle sammen en herlig dag og kos dere masse i julen. Ta godt vare på hverandre. Tenker mye på de som sitter og har en vanskelig tid nå i julen, husk på at ting fikser seg til slutt. Jule klem fra meg!

Q:GLEDER DU DEG TIL OG KOSE DEG I DAG?

Publisert: 24.12.2012 @ 09:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

..#LINK INNLEGGENE - Barnevernet ..

23.12.2012 i Blogg kl.22:28

Det er mange som har spurt etter linker der jeg har fortalt hva som skjer med familien og lillebroren min. Jeg har lagt frem noen av innleggene, så da er det bare og sjekke de ut. Si gjerne i fra om det er noe som mangler. Eller om det er noe dere lurer på!

BARNEVERNET TOK LILLEBROR - LES HEEEEEER. 

HELVETTE MED LOVER OG REGLER - LES HEEEEEEER.

MÅ VÆRE STERK - LES HEEEEEER. 

RETTSMØTE KJEMPER - LES HEEEEEEEER. 

KLAR FOR RETTSAK - LES HEEEEEEEEEER.

STERKE STATUSER FRA LILLEBROR - LES HEEEEEER.Q: HAR DU FÅTT MED DEG NOE AV SAKEN VÅR? Noe du lurer på?


Publisert: 23.12.2012 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

.. #TIL BARNEVERNET - HATERS ..

21.12.2012 i Blogg kl.20:48

Kjære jævla barnevernet! 
Er det en ting jeg virkelig driter i, så er det det at dere påstår at jeg ikke er moden, bare fordi jeg har en blogg der jeg skriver om livet mitt. Ja jeg har delt og skrevet om hva som skjer gjennom barnevernet og dette med min kjære lillebror. Og det er som jeg sa i rettsaken fordi jeg vil at andre skal få se hvordan dere jævler behandler denne saken vår. Greit nok at dere er til for og hjelper, og jeg vet om steder dere har hjulpet til, men i akkurat denne saken der har dere rett og slett ødelagt en 13 år gammel gutt, og jeg driter virkelig i at andre lesere får høre akkurat hva jeg mener om dere og forteller hvordan lillebrorer min har det, og hvordan dere har behandlet han og oss i familien. Dette er min blogg, og jeg skriver hva jeg vil, når jeg vil og hvor jeg vil. Angrer virkelig på at jeg ikke bare blogget live fra rettsaken også, så hadde de fått hørt alt. Blir virkelig provusert av og høre at dere sier at jeg ikke er moden på grunn av at jeg har en blogg der jeg deler om livet mitt! SERIØST, må også få med meg at jeg LEEER av dere. 

TAKK FOR AT BLOGGEN MIN INTERESERER DERE SÅ MYE AT DERE MÅ LESE DEN! 

Q: HVA SYNES DU OM DETTE?


Publisert: 21.12.2012 @ 20:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 54

.. #NED PÅ BUNNEN IGJEN ..

21.12.2012 i Blogg kl.18:37

Da kom dagen vi har ventet på og vi fikken dommen fra rettsaken. Det verste var at det gikk ikke vår veg igjen denne gangen heller. Dette er virkelig trist, og lillebror tok det veldig tungt. Han ringte meg først på dagen og jeg skulle til og fortelle han hvordan rettsaken gikk, men da kom tårene og jeg måtte overlate det til pappa så han fikk fortelle han det. Vet liksom ikke hvordan man skal klare og være sterk, men jeg må bare bite tennene sammen og vente til Februar før det da starter en 3 dagers lang rettsak igjen.

Heldigvis får han komme hjem på julekvelden, men det som er kjipt er at vi får hente han klokken 10 først på dagen og så får han sove over hjemme 1 natt og må reise hjem klokken 17.00. Forstår virkelig ikke hvorfor han ikke får være lengere, men får bare se posetivt på det, og prøve og finne på mye morsomt og kose oss masse sammen den lille tiden vi har. 

Q: HVORDAN SKAL JEG KLARE OG VÆRE STERK?


Publisert: 21.12.2012 @ 18:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 25

..//NEW SHOES\\..

20.12.2012 i Blogg kl.15:29

Sjekket post kassen i dag og da hadde jeg endelig fått en pakke lapp, så jeg reiste ned på posten og der lå de herlige skoene mine! Har ventet på de e 17 dager, så det var virkelig stas og få de nå. Skoene var virkelig gode og gå med, og jeg gleder meg virkelig til og bruke desse skoene masse i julen! 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 20.12.2012 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

#Bloggvurdering ..

20.12.2012 i Blogg vurderinger kl.03:13

Dagens vurdering ble Maia Cecilie.
BLOGGEN FINNER DU HEEER.  


DESIGN: Du har et veldig enkelt design, ser ut som det er et annen blogger som har laget designet. Hele designet er Rosa. Skulle ønske du hadde en hvit bakgrunsfarge på innlegg og sidemenyen din sånn at da ser det litt mere ryddigere ut. Du kan også kanskje utvide størelsen din på overskriftene men dette er ikke noe du MÅ gjøre. Fra terningkast 1-6 får du en 1 på design. 

HEADER: Du har en enkel header med bilder av deg selv, et herlig sitat og navne ditt på. Ikke så mye og si om denne headeren, en enkel og helt grei header. Fra terningkast 1-6 får du 4 på header. 

INNLEGG: Du virker som en aktiv blogger. Du blogger hver dag, og flere ganger om dagen. Du blogger mest om forskjellige sitater. Du har også andre enkle innlegg om deg selv også. Du kan legge til litt flere bilder, og kanskje midtstille innleggene dine så det ser litt ryddigere ut, eller helt enkle og greie innlegg. Fra terningkast 1-6 får du terningkast 3 på innlegg. 

ALT I ALT FÅR DU KARAKTEREN: 
Jeg gir deg terningkast 3.

Q: HVA SYNES DU OM VURDERINGEN?


Publisert: 20.12.2012 @ 03:13 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 12

#VINN VURDERING NÅ ..

19.12.2012 i Blogg vurderinger kl.22:46

Det enste du trenger og gjøre er og skrive at du er med og jeg trekker ut en heldig vinner som får en vurdering av sin blogg. Vurderingen kommer innen klokken er 00.00. 


Publisert: 19.12.2012 @ 22:46 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 13

.. #DREAM WHITE DRESS ..

19.12.2012 i Blogg kl.15:06

Jeg har sett på masse forskjellige hvite kjoler nå! Har så lyst på en sånn en, selv om jeg ikke helt vet hvor jeg skal bruke den så føler jeg at den hadde virkelig pasest inn i resten av kjolene mine! 

Q: FLERE SOM ELSKER SÅNNE HERLIGE HVITE KJOLER?


Publisert: 19.12.2012 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

.. #DET ER I TUNGE TIDER ..

19.12.2012 i Blogg kl.02:18

Det er i tunge tider man virkelig ser hvem som stiller opp for deg, du finner virkelig ut hvem som er dine ekte venner og hvem som viker unna og som ikke tar kontakt. Det er de som virkelig bryr seg man må ta vare på. Det handler ikke om hvem man har kjent lengst, det handler om den som står ved din side uansett som er din ekte venn. Det er også i desse tunge tider man føler at man bare tuller seg bort. Føler jeg løper meg inn i en endeløs tunnel. Jeg håper virkelig at noe snart skjer, så det går ann og se litt positivt på ting igjen. Andre har nok kanskje vært gjennom mye tøffere ting, men dette er virkelig noe av det tøffeste jeg har vært i gjennom, derfor betyr det så mye og ha den støtten jeg har rundt meg. Det og være sammen med herlige mennesker som gjør deg blid er gullverdt. Det er så godt og ha det sånne herlige venner så man slipper og sitte alene og tenke på det man går gjennom. 


Er virkelig glad jeg har dere.. ♥

Q: FLERE SOM HAR SÅNNE GODE VENNINER SOM STILLER OPP, UANSETT HVA?

Til dere som synes jeg skriver om uinteressante innlegg om dagen, så må dere hugse på det at dette er min blogg, og om jeg ofte deler mote, foto og andre innlegg som kan virke mere interessante så har jeg desverre tunge tider der jeg føler for og heller være ute sammen med venner enn og sitte og skrive mote innlegg, og da slenger jeg heller på ett innlegg om hvordan akkurat jeg føler det. Just saying! 


Publisert: 19.12.2012 @ 02:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

.. #EN TUNG DAG - RETTSAK ..

18.12.2012 i Blogg kl.00:15

Dagen startet ved 7 tiden i dag tidlig. Jeg har ikke stått opp så tidlig på lenge, så det var veldig slitsomt og stå opp, må si jeg virkelig var sliten etter som jeg ikke fikk sove så i natt for at jeg gruvde meg. Vi reste ved 8 tiden og kom til slutt frem til tinghuset ved halv 10 tiden. Da var hele Øygard saken i gang. Må si jeg virkelig hadde litt lyst til og spytte på han da jeg gikk forbi han, men klarte og dy meg! Uansett, Pappa og mamma begynte med rettsaken og jeg, Jorunn og Isabell satt og venta på Vitnerommet. Minuttene gikk, timene gikk, så kom dommen til Øygard og det ble veldig mye Media styr, og om noen av dere så på Tv 2 nyhetene i kveld, så kan dere lett se at jeg sitter rett ut med beina på borde og bare slapper av! ihvertfall prøver.. 


Feersk bagiiss med ost, skinke, og salt! Luuuunch 

Flere timer går og klokken blir vell nesten halv fire da jeg endelig blir ropt opp. Sakne men sikkert stiger jeg inn og går mot vitneboksen. Jeg spør om jeg skal stå eller sette meg, selv om det eneste jeg ville var og sette meg. Jeg måtte da selvfølgelig stå. Jeg har aldri vært i en rettsak så jeg var virkelig nervøs. Hun begynte og spørre meg om hva jeg het, alder og adresse og diverse små ting. Tror dere ikke jeg blir røere og røere, varmere og varmere og holder neeeesten på og blacke ut! Skal si dere jeg var overlykkelig da hun endelig sa jeg kunne sette meg ned. Jeg kjølte meg ned med litt vann og var klar for spørsmålene. Det gikk bedre en forventet, og håper virkelig dette går riktige vegen. Det har vært en kjempe tung dag, og jeg kan ikke si at jeg vil ta opp igjen noe som dette. 


Her står de og venter på at advokaten til øygarden skal komme ut! Og da klarte de jo og filme meg. 

Vi i familien holder sammen, og skal klare oss gjennom dette her. Det har vært tunge tider, men nå synes jeg virkelig vi fortjener litt glaadheter i livet igjen, så vi kommer på riktig spor. Dommen blir satt forhåpentligvis i morgen, Onsdag eller Torsdag. Ihvertfall før Jul sa de, så da får vi bare krysse alt vi har og krysse for at dette går vegen vår. De nevnte forresten i retten at de lurte litt på hvorfor jeg delte at dette med dere blogg lesere og andre mennesker rundt i Verden. Og jeg sa det som det var at jeg synes de har gjort dette på en feil måte og jeg ville dele med dere sånn at alle forstår hvordan de kan være noen ganger. Så setter pris på om det blir delt videre også! 


Søstra mi og jeg hadde desverre litt lite og gjøre i noen minutter og da ble det noen bilder! 

Nåå Skal jeg slå av dataen og snu meg om og prøve og sove! Ønsker dere alle sammen en herlig natt videre og en super dag i morgen! Håper alt står bra til med dere ihvertfall! ♥

Q: NOEN SOM HAR FULGT MED PÅ ØYGARD SAKEN?


Publisert: 18.12.2012 @ 00:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

#FIT FOR FIGHT ..

17.12.2012 i Blogg kl.01:24

Daa er det klart og jeg er klar til og gi alt jeg kan i morgen! Gruver meg virkelig, men får bare ta det på strak arm!

Ønsker dere alle sammen en god natt! Sov godt. ♥


Publisert: 17.12.2012 @ 01:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 16

.. \\PERFECT PHOTO// ..

16.12.2012 i Photo kl.19:55

And i miss you 2 ♥

Elsker parfymen ♥

Kjærlighet ♥

Elsker blomster bilder ♥

Tenk om man bare kunne hatt sånne året rundt♥

Haaater småkryp.

eelsskeeer det.

Try walk in my shoes♥


Foto; Hanna Gryttingslien - søteste lille jenta ♥

Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?


 

Publisert: 16.12.2012 @ 19:55 Kategori: Photo Kommentarer: 40

.. PERFEKT TIL ØDELAGT ..

16.12.2012 i Blogg kl.15:26

De siste dagene har virkelig vært noen av de verste dagene i mitt liv. Alt så ut til og være bra, men så ble alt bare helt ødelagt og nå er alt bare helt nede på bunnen igjen. Det er virkelig trist at sånne ting skjer, når man mener at alt er bra. Og ihvertfall nå mot juletider, da alt egentlig skal være bra. Der familien skal være sammen og kose seg, og være sammen med gode venner og kanskje en kjæreste. Her stemmer ihvertfall ikke noen av desse tingene. 

Fredag var det møte med Advokat, og i morgen starter rettsaken. Det er første gangen jeg er med på en rettsak, og jeg må virkelig si at jeg gruver meg mye til og sitte i vitneboksen. Forstår ikke helt hvordan jeg skal klare det, men jeg SKAL gjøre alt jeg kan for og bite tennene sammen og klare meg gjennom det. Håper at vi vinner saken og får hjem lillebror, sånn at vi i familien kan være samlet i julen. ♥

Q: HAR DU DET BRA?


Publisert: 16.12.2012 @ 15:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 15

.. DREAM OUTFIT ..

14.12.2012 i Blogg kl.17:48


Q: HVA SYNES DU OM DET?


Publisert: 14.12.2012 @ 17:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

.. \\ What I have Done // ..

13.12.2012 i Blogg kl.21:45

LOVELOVELOVELOVE. 

Q: HAR DU GJORT NOEN AV DETTE? 


Publisert: 13.12.2012 @ 21:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

.. \\FAVORITT SKJORTER MED NAGLER// ..

13.12.2012 i Blogg kl.17:04

Q: HVA SYNES DU OM SKJORTER MED NAGLER?

Publisert: 13.12.2012 @ 17:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 17

.. \\Homemade - Risboller - Oppskrift// ..

12.12.2012 i Blogg kl.20:54

Alexandra har sovet så da bestemte jeg meg for og finne på noe, og da fant jeg ut at jeg ville leke meg litt på kjøkkene, og da laget jeg risboller. Morsomt og bake! Tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere. 

Du trenger: 250g Delfiafett. 200g kokesjokolade. 2 stk egg. 2 dl sukker og 100 g puffetris. 

Finn en kjel og smelt sjokoladen og delfiafett sammen. For så og avkjøle dette etter på. 

I menst du venter på avkjølingen, pisker du eggedosis av egg og sukker. 

Så elter du inn smeltet sjokolade og delfiafett sammen med puffetrisen. 

Settes så med en skje i muffinsformer og oppbevares i kjøleskapet før servering. 

Q: LIKER DU RISBOLLER? Skal du prøve og lage det i julen?


Publisert: 12.12.2012 @ 20:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 19

.. #MAKE UP - INSPIRATION ..

12.12.2012 i Blogg kl.18:46

På den gamle bloggen min la jeg ut dagens sminke hver dag, jeg pleide og sminke meg mye mere før en det jeg gjør nå, nå sminker jeg meg sjelden, om jeg skal ut på noe speiselt sminker jeg meg mere en normalt, men det pleier vell de fleste og gjøre. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan sminken min ble når jeg sminket meg før.

 
Brukte støtt så masse sminke når jeg gjekk ut av døren hjemme, men det gjør jeg ikke nå lenger, klarer meg mange dager uten sminke, og kan godt reise på butikken uten, ikke så nøye med det lengere, selv om jeg føler jeg ser mye bedre ut med sminke. heh!

Q: SMINKER DU DEG OFTE? Mere sminke på når det er noe spesielt?


Publisert: 12.12.2012 @ 18:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

..#DREAM OUTFIT ..

12.12.2012 i Blogg kl.16:18


Har kjøpt meg leopard tights nåå, og sko nå så gleder meg veldig til det kommer! 

Q: HVA SYNES DU OM ANTREKKE?


Publisert: 12.12.2012 @ 16:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 21

..#HOMEMADE ..

11.12.2012 i Blogg kl.22:23

Har bare slappet av i hele dag, våknet først ved 10 tiden, men måtte gå og legge meg igjen ved 1 tiden fordi jeg ble så utrolig kvalm. Kvalmen har vært i hele dag, og er redd spysyken er på veg! Haaaater det. Har som sagt bare slappet av, og sett på Nobelsfredspris konsert, og tenkte og sette på en film da det er ferdig. 

Bestemte meg for og lage meg kveldsmat for og prøve og få i meg noee næring! 
 
Godt var det, selv om jeg fortsatt er kvalm! 

Q: HAR DERE HATT EN FIN DAG? Syk?


Publisert: 11.12.2012 @ 22:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

.. #VI FLYYYR ..

11.12.2012 i Blogg kl.20:06

ANJA EDIN! Må virkelig si at hun imponerer bare mere og mere for hver gang jeg ser henne. Hun er virkelig en rå dame! Norge vant altså kampen mot Sverige i dag. Og er klare til Semifinale. Det blir altså en leke/trene kamp mot Danmark på Torsdag før det er klart for finaler i helgen! SYKT og se på Edin i dag altså! 

Q: FLERE SOM SYNES ANJA EDIN ER EN RÅ DAME UTE PÅ BANEN?


Publisert: 11.12.2012 @ 20:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

.. #RETTSAK

11.12.2012 i Blogg kl.13:03

Fredag er det klart for møte med advokaten, og på Mandag er det klart for rettsaken. Lurer virkelig på hvordan det kommer til og gå denne gangen, men kan ikke gjøre noe annet enn og krysse fingrene for at vi får hjem vår kjære lillebror. Har virkelig vært trist uten han nå. 

Jeg skrev dette til han i går:  


Kanskje litt vanskelig og forstå helt dialekten vår, men bare og si i fra om det er noe jeg skal oversette.


Publisert: 11.12.2012 @ 13:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 25

HANDELSPORTAL - Juletilbud

11.12.2012 i Blogg kl.10:27

Hvis dere bruker denne rabatt koden som du ser på bilde, så får dere 35%. Tilbude gjelder fram til 24.12.12! 

De har mye fint inne der! Så sjekk det ut. Siden finner du HEEEEEER. 


 

Publisert: 11.12.2012 @ 10:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

.. #SWEET DREAMS ..

11.12.2012 i Quotes kl.01:38

Ønsker dere alle herlige lesere en fortsatt god natt, så må dere sove godt da dere legger dere! ♥ Q: HVA SYNES DU OM BILDE?


Publisert: 11.12.2012 @ 01:38 Kategori: Quotes Kommentarer: 13

HELGENS BLOGG

10.12.2012 i Blogg vurderinger kl.22:04

Denne gangen ble helgens blogg Marie.
BLOGGEN FINNER DU HEEER.  


DESIGN: Ser ikke ut som du har sett deg så mye inn i design og html koder, og har valgt og ha det helt enkelt med det vanlige designet.  Skal jeg gi deg et tips, så må det nok være og kanskje sette seg inn i noen koder og redigere størelsen på overskriftene på sidemenyen din. Er mye man kan gjøre med designet for og få det litt mere oversiktelig og ryddig. Et ellers enkelt design. Etter min smak, er det mere spennende med flere html koder for ellers så kan det bli litt kjedelig. Fra terningkast 1-6 får du en 2 på design. 

HEADER: Må si at jeg ikke helt forstår headeren din, for meg blir desverre denne litt uryddig. Skal jeg gi deg et tips her så må det være og ta et bilde av deg selv og en liten tekst som forteller hva bloggen din handler om, eller bare et bilde at den handler om deg. Fra terningkast 1-6 får du en 1 på header. 

INNLEGG: Det virker som du liker og blogge, selv om du blogger noen ganger hver dag, menst andre dager kan det være litt mellomrom meellom dagene du blogger. Det kan også hende at du blogger flere ganger om dagen. Du blogger om masse forskjellige ting som skjer i livet ditt, og har ofte lange og utfyllende innlegg. Du legger også ut bilder i hvert innlegg. Kanskje midtstille innleggene? Og ønsker du flere lesere, så kanskje blogge noen enkle innlegg, om f.eks klær du liker? Eller bare noen enkle ting om deg selv eller noe også. Bare et tips. Fra terningkast 1-6 får du en 4 på innlegg. 

ALT I ALT FÅR DU KARAKTEREN:
Jeg gir deg terningkast 3. 


Q: HVA SYNES DU OM BLOGGVURDERINGEN?


Publisert: 10.12.2012 @ 22:04 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 8

.. #THE GAME - go girls ..

10.12.2012 i Blogg kl.17:33

Daa er det strax klart for enda en håndball kamp! Denne gangen er det Norge mot Frankrike! Norge har tapt de 3 siste kampene mot Frankrike, så dette kan bli en spennende kamp. Gleder meg ihvertfall til og se på den. Regner med jeg blir stressa, sint, bli, gaaal, og bare helt gaaal igjen! 

Ønsker dere lykke til i kveld jenter! ♥

Q: SKAL DERE SE KAMPEN?


Publisert: 10.12.2012 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

DESEMBER KONKURRANSE - siste sjanse

10.12.2012 i Konkurranser kl.16:16

Publisert: 10.12.2012 @ 16:16 Kategori: Konkurranser Kommentarer: 1

.. #NYTT DESIGN

10.12.2012 i Blogg kl.02:49

Da har jeg sett på klokken og sett at den strax er 3, og jeg skal opp igjen om 4-5 timer så da vil jeg nesten finne sengen! Jeg har laget meg nytt design så derfor går tiden fort!  Ida har laget headeren til meg med de bildene vi tok i dag! Morsomt. Eneste jeg skal klage på til deg IDA, er att jeg har det hakket i håre på det bilde lengst til høyre! haha, care! Litt usikker på om jeg er helt perfekt fornøyd med resten av designet men er fornøyd for natten, så da tar jeg kvelden!  


Kaster meg i sengen sammen med Alexandra og denne bamsen! Ønsker dere alle sammen en herlig natt! ♥

Q: HVA SYNES DU OM MITT NYE DESIGN?


Publisert: 10.12.2012 @ 02:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 35

.. #A good weekend.

09.12.2012 i Blogg kl.23:44

Avslutter en herlig helg sammen med Alexandra, ser på den Fantastiske historien om Benjamin Button!  Dette er virkelig en fin film! Har hatt en kjempe fin helg sammen med gode venner! Og gleder meg kjempe masse til neste helg også! Håper det skjer noe kult da og! ♥ 

Var sammen med Ida før i dag, og tok noen bilder ute sammen i kulden! Må si det var virkelig kaldt, men så lenge vi hadde det gøy så var det verdt det. Etter på ble det kakao og så så jeg på litt av Kontiki filmen før jeg reiste nedover på butikken og kjøpte taco til mat! God avsluttningsdag på helgen! ♥

Q: HAR DERE HATT EN FIN HELG?


Publisert: 09.12.2012 @ 23:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

#.. BIG DREAMS .. #

09.12.2012 i Blogg kl.14:18

Hvem er det ikke som har mange herlige drømmer man kunne ønske var enkelt og oppfylle. Jeg håper at noen av de største drømmene mine blir virkelige en gang. Hadde vært fint om ting kunne vært litt enklere, men man må kjempe for det. 


Adoptere et barn: Jeg har virkelig lyst til og adoptere et barn en gang. Tenk på hvor mange barn det egentlig finnes som blir adoptert bort. Det hadde vært en stor drøm og oppfyllet et barns drøm om og få en mor som virkelig tar var på han/henne. 


Walk in closet: Skal bygge meg et drømme hus. og der skal det være det største romme med bare klær og sko i. Der jeg nesten bare kan kaste meg i alle klærne og velge hva jeg vil. Ha fullt med klær som passer til alle anledninger. 


Boyfriend: Det og få en herlig gutt, som virkelig elsker deg for den du er. En som stiller opp uansett hva det er. En som passer på deg uansett hvor du er. En som tar deg med på forskjellige aktiviteter å koser seg sammen med deg. En som ikke bryr seg om hva andre sier om deg, En som rett og slett tar deg for den du er. 

Jeg har tusenvis av andre drømmer. Som f.eks vinne i lotte, overaske familien med drømmeturer, Designe hus, Designe klær, Dra på store konserter, & Besøke hele verden. 

Q: HAR DU NOEN STORE DRØMMER?


Publisert: 09.12.2012 @ 14:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

.. #TINA OG BETTINA - BAD MOVIE ..

09.12.2012 i Blogg kl.00:01

Har hatt så utrolig lyst til og se Tina og Bettina filmen lenge, og i kveld fikk jeg lånt den, men seriøøst det var virkelig en nedtur! Filmen ble bare alt for dum. Greit nok at det var noen scener der jeg lo, men det var fordi det var så dumt at jeg rett og slett ikke kunne gjøre noe annet enn og le! 

Q: HAR DU SETT TINA OG BETTINA FILMEN? BAD OR GOOD?


Publisert: 09.12.2012 @ 00:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 33

.. #BURLESQUE

08.12.2012 i Film kl.21:00

Burlesque er en film jeg først så for ikke så lenge siden, jeg har lenge villet sett den filmen og endelig fikk jeg sett den. Dette er virkelig en herlig og inspirerende film. Hvorfor jeg skriver om denne filmen nå er fordi den starter nå klokken 21.00 på tv3! Så til dere alle sammen som ikke har sett den, dere bør få den med dere. ♥


En heeerlig musikal med Christina Aguilera! 

Q: HAR DU SETT FILMEN? ELLER SKAL SE DEN?


Publisert: 08.12.2012 @ 21:00 Kategori: Film Kommentarer: 14

.. Favorite Picture// ..

08.12.2012 i Photo kl.19:47

Her er noen av mine favoritt bilder: 

Q: HVA SYNES DU OM BILDENE?


Publisert: 08.12.2012 @ 19:47 Kategori: Photo Kommentarer: 12

.. #WEEKEND - happy ..

08.12.2012 i Blogg kl.17:27

Tvinget med meg god jentene mine ut i går, og kosa oss sammen med litt alkohyler! Noen fikk vell kanskje i seg litt for mye, men sånn er det! Gøy var det jo. Jeg og Alexandra bare kose drakk, så vi reiste hjem ved 1 tiden, og la oss på sofaen og så på film. Vi sovna ikke før klokken var 6-7 i dag tidlig da. Så da kan dere jo bare tenke dere hva vi har gjort i dag, sooovet i hele dag! Var oppe for ca 1 time siden. 

Nåå i kveld skal vi bare kose oss hjemme og slappe av. Det er jo strax Håndball kamp også! Skulle så gjerne vært på butikken en tur, men det er jo så utrolig kaldt ute at jeg orker ikke og gå ned dit selv om jeg føler jeg må. Får se om vi finner på noe senere i kveld. 

Q: HAR DERE EN FIN HELG?


Publisert: 08.12.2012 @ 17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

.. Small Tattoos// ..

07.12.2012 i Photo kl.16:06

Er det noe jeg vil ha så er det egentlig masse vis av herlige, søte små tattoveringer! Det er så mange steder jeg vil ha de på kroppen. Jeg hadde egentlig bestemt meg for og ta noe som betydde virkelig mye. Og det kommer jeg også til og gjøre.

Q: VIL DU OGSÅ HA EN LITEN, HERLIG TATTOVERING SOM BETYR NOE?


Publisert: 07.12.2012 @ 16:06 Kategori: Photo Kommentarer: 16

.. HELGENS BLOGG - Få ærlig vurdering ..

07.12.2012 i Blogg vurderinger kl.13:57

Da setter jeg i gang en ny helgens blogg, der vinneren får en blogg vurdering av bloggen sin. Det enste lille du trenger og gjøre er og bare skrive at du er med, så trekker jeg ut vinneren på Søndag! Lykke til! 

Q: ER DU MED?


Publisert: 07.12.2012 @ 13:57 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 18

.. TRYING TO FORGET ..

07.12.2012 i Blogg kl.02:12

På en måte så vil jeg glemme deg, men på en annen måte så gjør jeg jo ALT jeg kan for å unngå å glemme deg. 

Ønsker dere alle herlige lesere der ute en fortsatt god natt, nå skal jeg gå og legge meg og få noe annet og tenke på! 


Publisert: 07.12.2012 @ 02:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Ukens blogg - Bloggvurdering

06.12.2012 i Blogg vurderinger kl.22:32

Denne gangen ble ukens blogg Emii8m.
BLOGGEN FINNER DU HER.  

DESIGN: Ser at du har et gratis design, så ser ikke ut som du har laget det selv. Hadde jeg vært deg hadde jeg nok prøvd meg ut på noen html koder selv, eller funnet et litt mere spennende design.  Ellers er designet veldig enkelt og ryddig. Eneste jeg villet endret på er bakgrunsbilde du bruker på hele designet. Nå som det er vinter og snart jul, så passer det jo ikke helt og ha blomster bakgrunn, ikke det at jeg liker det uansett hvilken årstid det er, men spesielt nå. Hvorfor ikke bare ha en enkel farge? Dette villet ihvertfall gjort det litt mere ryddigere.  Fra terningkast 1-6 får du terningkasten 2 på design. 

HEADER: Du har ikke header, og det er virkelig dumt! Dette er første inntrykke da du kommer inn på bloggen. Så viss du ikke har noe i mot det så hadde jeg villet hatt på en enkel og grei header. Mange forskjelige og velge mellom, så lenge du har med et bilde av deg selv som beskriver at denne bloggen er om deg. Fra terningkast 1-6 får du en 1. 

INNLEGG: Du virker som en aktiv blogger, du blogger hver dag med et eller flere innlegg. Du skriver om masse forskjellige ting og legger ut bilde eller en video i hvert innlegg. Du skriver masse enkle innlegg. Skal jeg gi deg et tips så hadde det vært og midtstille tekst og bilde i hvert innlegg, noe som gjøre bloggen litt mere ryddigere, men ikke noe du MÅ gjøre. Fra terningkast 1-6 får du en 4 på innlegg. 

ALT I ALT FÅR DU KARAKTEREN: 
Jeg gir deg terningkasten 3.

Q: HVA SYNES DU OM BLOGGVURDERINGEN?


Publisert: 06.12.2012 @ 22:32 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 12

GO GIRLS ..

06.12.2012 i Blogg kl.19:59

Ønsker dere lykke til, jenter! ♥ 

Q: FLERE SOM SKAL SE PÅ? 


Publisert: 06.12.2012 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

DESEMBER KONKURRANSE - 1.

06.12.2012 i Blogg kl.18:23

Jeg har 4 Julekonkurranser i Desember. Og i dag starter den første konkurransen. Denne gangen kan du vinne valgfritt hair extenison fra Dream Extenison. Du finner forskjellige hair extenison inne på siden deres, siden finner du HEEER.  

Orion - BodyWave

Det du må gjøre: 
- Trykke liker på fanpage siden min HEEEEEEEEER. 
- Skrive at du er med i kommentarfelte.  

Vinneren trekkes på Mandag. Og da kommer det en ny konkurranse.

Q: ER DU MED?


 

Publisert: 06.12.2012 @ 18:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 36

UKENS BLOGG - SISTE SJANSE

06.12.2012 i Blogg vurderinger kl.16:37

Publisert: 06.12.2012 @ 16:37 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 0

# - Instagram - #

05.12.2012 i Blogg kl.17:00

Er det noe jeg har blitt avhengig av så er det Instagram! Det var noe jeg egentlig ikke skulle fikse meg, men ente jo med at jeg gjorde det. Er jo morsomt og se andre sine bilder også. Spesielt der noen legger ut herlige selvdigger bilder av seg selv. Og da er jo jeg desverre nødt til og se ironien i bildene og legge ut sånne bilder jeg og. *Desverre veldig barnslig, men sånn er jeg* 

Bare og legge til MARIIIIELL på instaaa! 

Q: BRUKER DU INSTAGRAM? Hva heter du der?


Publisert: 05.12.2012 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 26

.. #The blind side ..

05.12.2012 i Blogg kl.00:52

Da tar jeg kvelden etter en litt spesiell dag, soov lenge i dag sammen med Alexandra, våknet ikke før 2-3 tiden og da kom Pappa så jeg ble med de på butikken. Da jeg kom tilbake var Alexandra blitt syyyk, så i dag har jeg bare lekt "mamma" og bakt muffins og slappet av sammen med henne! Nå skal vi finne sengen med filmen The Blind Side! Alexandra har ikke sett den enda, så da blir det nok noen tårer og trøste her og! Elsker den filmen. ♥ Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin natt, og sov godt! Håper morgen dagen blir fiiin! 

Q: HAR DERE HATT EN FIN DAG?


Publisert: 05.12.2012 @ 00:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

.. UKENS BLOGG ..

04.12.2012 i Blogg vurderinger kl.19:29

I det siste så har det desverre blitt lite med konkurranser og ukens blogg, men nå har jeg fått tiden på plass igjen! Så nå har jeg faktisk liggende 4 nye konkurranser, men kommer bare til og sette i gang en og en, kan love dere herlige premier!  Men begynner nå med og sette i gang en ukens blogg, så kommer konkurransen senere i kveld! 

ET ENESTE DU TRENGER OG GJØRE FOR OG BLI UKENS BLOGG ER OG SKRIVE AT DU ER MED, VINNEREN TREKKES PÅ TORSDAG! VINNEREN FÅR EN BLOGGVURDERING AV SIN EGEN BLOGG.

Q: SÅÅ, ER DU MED?


 

Publisert: 04.12.2012 @ 19:29 Kategori: Blogg vurderinger Kommentarer: 28

..FINALLY IT STARTED ..

04.12.2012 i Blogg kl.18:31

Endeelig er det 4 Desember og det er nå klart til Håndball Em 2012! Jeg gleder meg virkelig til og følge med på dette! Vil ønske jentene lykke til og håper og krysser fingerene for at det går bra! GO GIRLS!Q: FLERE SOM SKAL FØLGE MED PÅ JENTENE ?


Publisert: 04.12.2012 @ 18:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 20

.. DAGENS WANT - KJOLER ..

04.12.2012 i Blogg kl.16:56

Jeg klarer ikke og slutte og se på kjoler! Har bestilt meg 4 nye kjoler i dag også! Kommer til og leve av kjoler til slutt! Ønsker meg et stort hus der jeg kan ha et eget kjole rom! Der jeg kunne svømme i kjoler! Hadde virkelig vært en stor drøm! Q: HVA SYNES DU OM KJOLENE?


Publisert: 04.12.2012 @ 16:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 33

#HOMEMADE - Risboller

03.12.2012 i Blogg kl.20:56

Vet liksom ikke om jeg skal tenke positvit eller negativt, men i dag har jeg bare prøvd og tenkt positive tanker. Jeg gikk nedover til butikken og møtte Alexandra så vi fikk handla litt mat, og noe godt så vi kunne bake litt. Det var faaaen meg så jævlig kaldt ute at jeg viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men overlevde gjorde vi! Hellyeah!  Det ble fiskeboller, potete og bacon til middag i dag! Og etter middagen var det og slenge seg på sofaen og chille litt før man gikk over til og bake risboller! Q: FLERE SOM LIKER RISBOLLER?


Publisert: 03.12.2012 @ 20:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

#PROM DRESS ..

03.12.2012 i Blogg kl.18:38

Er det noe jeg gjør nå når jeg ikke er så i gått humør så er det og ser på klær, og da må jeg kjøpe meg en kjol eller 2, og denne gangen har jeg egentlig lyst til og gå for en sånn herlig promdress! Jeg er bare litt usikker på hvilken! 

Q: SKAL JEG KJØPE MEG DENNE?


Publisert: 03.12.2012 @ 18:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 23

#New in - Shoes ..

02.12.2012 i Blogg kl.18:48

I dag kastet jeg meg rundt på forskjellige nettsider og sjekket om noen hadde noe fint jeg hadde lyst på, og da ble det en del nye ting. Kjøpte meg 7 nye deksler til telefon, skjermbeskyttelser, korsett, noe sminke, men det beste med alt var at jeg kjøpte meg desse herlige skoene. 

Jeg er virkelig lykkelig nå, siden jeg eeendelig har fått kjøpt meg desse herlighetene her!  Nå skal jeg se om jeg finner meg noen flere kjoler, og kanskje noen nye bokser siden nesten alle klærne mine er for store! 

Q: HVA SYNES DU OM SKOENE?


Publisert: 02.12.2012 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 30

#Sunday is funday ..

02.12.2012 i Blogg kl.15:44

Ååh, for en herlig helg! Alt har gått så fort, kunne ønske den kunne vært litt lengere, men sånn er det da ikke. Nå har jeg akkurat kommet hjem til Alexandra og fått slengt meg på sofaen. Vi har virkelig lyst på noe godt i dag, såå i dag blir det ut og spise et sted. For så og handle godis og kanskje leie en god film! 


Q: HAR DERE HATT EN HERLIG HELG?


Publisert: 02.12.2012 @ 15:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

#DAGENS WANTS ..

01.12.2012 i Blogg kl.16:54

Er det noe jeg ønsker meg hele tiden så er det massevis av kjoler! Så i dag kunne jeg virkelig ønske jeg hadde noen av desse herlige kjolene her! De hadde vært gode og hatt nå mot sånne herlige juledager som nermer seg! Og ikke minst fine til fest! 

Q: FLERE SOM KUNNE TENKT SEG DESSE KJOLENE? 


Publisert: 01.12.2012 @ 16:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 21

#Good weekeend..

01.12.2012 i Blogg kl.15:55

Festen i går startet bra, så ble det dritt, så ble det bra igjen, og så reiste vi og så enten hele kvelden bare utrolig kaaaald, og dritt, men så kom vi hjem og fikk lagt oss i sengen sååå da ordnet det seg. Fikk kaaaastet opp og ble bare dårlig men men alt i alt var det en helt OK kveld. Uansett så var jeg med de noen av de herligeste jentene jeg vet om så det gjorde susen! ♥

Q: HADDE DERE EN FIN KVELD I GÅR?


Publisert: 01.12.2012 @ 15:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits